WIJF

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

WIJF is gemaakt door en voor gays en wijven die niets te doen hebben. Als u merkt dat WIJF nog steeds op uw tv staat neem dan direct contact met uw tv-provider.

Het oude teken van WIJF

Geschiedenis[bewerken]

Officieel was WIJF een programma van het Ministerie van Gelijke Kansen en waren ze van plan om WIJF maar een week of zo uit te zenden. Maar toen ze WIJF van uw arm teeveetje haalde waren er heel wat gays die er graag naar keken heel verdrietig. Dus dankzij hen staat er nu kernafval op elke tv in heel Vlaanderen.

Programma's[bewerken]

 • Man zoekt Man
 • American's Next Bitch
 • Zo Man zo Man
 • Zo zijn wij Gescheiden
 • Reclame

Auteursrechten[bewerken]

De crew van WIJF is zeer streng over de schending van hun auteursrechten. Er wordt nog wel begrepen dat ze WIJF hebben aangeklaagd, maar VT4 en Vitaya worden zelf aangeklaagd omdat er allebei een v in de naam voorkomt gaat er toch wel wat over.

Reclame[bewerken]

De reclames bij WIJF zijn enorm laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang. Daarom wordt er u aangeraden om direct naar een andere zender over te schakelen wanneer er reclames zijn (maar het best niet naar Vitaya want daar zijn ze nog laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanger)

Smaak[bewerken]

Gays[bewerken]

Gays, oftewel beschaafder genoemd "homo's" vinden WIJF zo leuk omdat het (het klinkt voor zichzelf) speciaal gemaakt is voor vrouwen. Echter, lijkt het vanzelfsprekend dat, omdat ze dan zo vrouwachtig zijn, dat ze dan eerder lesbiennes genoemd zouden kunnen worden, maar hier is geen duidelijke verklaring op te kunnen vinden.

Wijven Vrouwen[bewerken]

Vrouwen vinden WIJF over het algemeen niet bepaald beter dan alle andere zenders. Ze doen gewoon alsof ze het leuk vinden, want dan zijn ze meer "vrouwachtig". Ze zijn meestal gewoonweg jaloers op al die bitches mooie topmodellen.

Een korte samenvatting van een doorsnee Wijftv-avond[bewerken]

 1. Het slachtoffer weet niets te doen dus zet de tv op.
 2. Hij zapt alle kanalen af en komt tot dat de conclusie dat er weer overal reclame een boodschap van algemeen nut is behalve op WIJF.
 3. Dus uit pure wanhoop en waanzin zit hij te kijken naar WIJFtv.
 4. Daarna komt er reclame.
 5. Daarna komt er reclame.
 6. Er is een programma van tien minuten.
 7. Daarna komt er reclame.
 8. Daarna komt er reclame.
 9. Daarna komt er reclame.
 10. Het slachtoffer wordt hysterisch van al die brol en reclame.
 11. Zijn onderburen zien een tv langs hun raam voorbijvliegen.