Witte Huis

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Het Witte Huis

Het Witte Huis is het grootste openbaar toilet gebouw ter wereld. Dat wil zeggen dat het voor iedereen toegankelijk, zelfs voor moslims met 10 kilogram dynamiet onder hun jas. Er zijn wel twee uitzonderingen. Jij en emo's. Dit kan natuurlijk ook één uitzondering zijn, maar dat zou gewoonweg ziek zijn. De mensen die in het Witte Huis wonen trachten de problemen op te lossen van één of ander land dat indianen-vrij is en zich bevindt rondom de Appalachen. Dit land wordt ook wel eens de Verenigde Staten Van Amerika genoemd, maar dat is gewoon een domme naam. Eén van de opmerkelijkste feiten is dat het volledig wit ziet. Bovendien is het Witte Huis het gebouw met de hoogste concentratie mensen met een IQ beneden de 83. Verder is het Witte Huis vol van wc's en kan je daar heerlijk poepen. Het is wel jammer dat er ramen zijn en iedereen je kan zien.

Geschiedenis[bewerken]

Voor dat het Witte Huis een gebouw was waar belangrijke beslissingen werd, was het een bejaardentehuis. Hier werden natuurlijk ook belangrijke beslissingen genomen zoals Welk vals gebit zou ik vandaag in m'n mond steken?, maar dat doet er nu niet toe. In 1849 waren voor het eerst plannen om een bejaardentehuis te bouwen. De stijging van de levensstandaard gaat nu eenmaal gepaard gaat met een stijging van oude mensen, niet dat die stijging van de levensstandaard er was. Uiteindelijk werd de eerste steen van het Witte Huis gelegd op 5 maart 1865 om daarna op 16 augustus 1863 afgemaakt te worden. Toen het Witte Huis klaar was werd wel een kleine constructiefout waargenomen. De stenen die gebruikt werden waren zwart in de plaats van wit. Daarom moest het 'Zwarte Huis' volledig afgebroken worden. Uiteindelijk konden de eerste bejaarden hun intrek nemen in 1861.

In 1912 werd er gezocht naar een nieuwe vergaderzaal voor de Amerikaanse overheid. Deze was nodig aangezien de boomhut achter Hugh Hiff zijn huis afgebrand was. Daarom werd het Witte Huis omgetoverd tot een heus vergadercentrum. De oude bejaarden moesten daarom plaats maken voor de nieuwe bejaarden van de overheid. Ze werden stuk voor stuk naar Parijs gevoerd zodat men ze daar van de eifeltoren konden afduwen.

In 1984 kwamen er plannen om van het Witte Huis het grootste gekkenhuis ter wereld te maken. Deze plannen werden echter afgeslagen aangezien het eigenlijk al een gekkenhuis is.

Afdelingen[bewerken]

All I want is world peace!

Binnenlands gezwets[bewerken]

Hier probeert men alle problemen van de Verenigde Staten op te lossen. Ook probeert men de kloof tussen arm en rijk nog groter te maken. De bezetter minister van het binnenlands gezwets is onbekend, maar men schat dat het een volwassen man is tussen de 180 en 170 jaar.

Buitenlands ruzieachtige regio[bewerken]

Wat omgang met het buitenland betreft staat de Verenigde Staten op kop. Iedereen weet dat de V.S. een oorlogsvrezend en vredelievend land is. De Buitenlandse afdeling van het Witte Huis is helemaal versierd met bloemen zodat ze nog vredelievender zouden worden. De V.S. is ook een sterke tegenstander van de oorlog in Irak, dat momenteel door België en Nederland bezet wordt.

Strafgeving[bewerken]

Hier worden door mensen met hoge hoed belangrijke beslissingen genomen zoals wat doen we met deze pedofiele homo die tegelijk een priester is. De straffen in de V.S. zijn zeer streng. Een overzicht van de verschillende misdrijven en hun bijbehorende straffen.

Misdrijf Straf
Diefstal. Het rechterhand wordt afgehakt, soms ook de rechtervoet als de beul Saw I heeft gezien.
Schoonmoeder-conflicten. Strafregels zoals Ik zal Obama gehoorzamen en niet meer brandstichten in het huis van mijn schoonmoeder.
Muiterij. Dood met de kogel.
De held uithangen en zich bekommeren wat betreft het broeikaseffect. Brandstapel
Hekserij Een geldboete van 3 gouden muntstukken en een 5 stuivers.

Gehandicaptenzorg[bewerken]

Deze afdeling heeft het zo druk met het Witte Huis zelf dat het onmogelijk is om zich nog op de rest van de buitenwereld te focussen.

Vergaderzaal[bewerken]

Deze ruimte wordt gebruikt door alle afdelingen om hun ongezouten mening tegen elkaar uit te spreken. De vergaderzaal is voorzien van een koffieapparaat, 3 hoogtechnologische computers (waarvan twee bezet zijn door zwaar verslaafde Runescapegebruikers) en een olifant.

Recreatie[bewerken]

Aangezien werken in het Witte Huis zeer veel stress en verschrikkelijke katers met zich meebrengt werd er ook recreatie voorzien.

Café[bewerken]

In het café gaat de dagelijkse sleur van het werk weer door. Tijdens het drinken van een stevige pint wordt er hevig gedebatteerd over de politieke situatie.

Sanitair[bewerken]

In het sanitair kan men terecht voor de uitscheiding van stront en ander gevaarlijk afval. Vaak wordt er alvorens naar het café te gaan een stevige sanitaire stop gehouden. Dit resulteert vaak in een bijtende geur die te vinden valt in de gang tussen het sanitair en het café.

Interieur en bouw[bewerken]

De schuur achter het Witte Huis.

Het Witte Huis beschikt over een zeer verfijnd interieur. Doch wordt het af en toe besmeurd door een of andere hielenlikker die per ongeluk ergens anders heeft gelikt.

Badkamer[bewerken]

De badkamer, waar het Witte Huis er géén 37 van heeft, wat beweerd wordt door sommige ex-presidenten zoals Abe Lincoln (die dit nog steeds beweert), is voorzien van enkele kraantjes die rijkelijk gevuld zijn met heerlijk water. Af en toe is dit water ook verwarmd. De badkamer is toegankelijk voor iedereen die het Witte Huis betreed. Niet voor jou dus, aangezien de kans klein is dat jij je in het Witte Huis bevindt.

Keuken[bewerken]

In de keuken vindt men hapjes zoals, rijst, slecht gebraden everzwijnen en aangebakken sla. Deze kunnen heel de dag door gegeten worden.

Eliminatiekamer[bewerken]

Hier worden de allerslechtste ministers gestoken in afwachting tot ze naar een andere afdeling mogen. Vaak lukt dit niet en blijven ze echter in deze kamer zitten.

Moderne Kunst[bewerken]

In 1999 werd elk kunstwerk dat in het Louvre hing gestolen en op mysterieuze wijze teruggevonden in het Witte Huis. Het Witte Huis verklaarde dat ze de schilderijen als bewijsmateriaal beschouwden en ze daarom de komende eeuw niet meer zouden vrijgeven. wel werd toestemming gegeven om alle werken te copiëren, zodat het een publiek geheim is dat in het Louvre alleen vervalsingen te zien zijn.

Bezemkast[bewerken]

Hier vindt de conciërge zijn dagelijkse werktuigen zoals een Gameboy, laptop en kreeft.

Zie ook[bewerken]

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
9 februari 2009
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.


Erasmusbrug.JPG
Is't gebouwd, goedkoop of duur? Twijfel niet: architectuur!

Achmeatoren · Atomium · Berlijnse Muur · Bibliotheek · Bordeel · Brug · Café · Chinese Muur
Eiffeltoren · Euromast · Flat · Hotel · (Eigen) Huis · Kasteel · Koeltoren · Museum
Oncyclopediagebouw · Psychiatrische inrichting · Restaurant · Rotonde · Taj Mahal · Tunnel
Vogelhuisje · Witte Huis · World Trade Center (New York) · Zaanse Schans · Ziekenhuis · Zwembad