Zou Kunnen Zijn

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Het zou kunnen dat dit René Magritte is, maar het zou ook kunnen zijn dat het hem niet is.

Zou Kunnen Zijn zou vanalles kunnen zijn. Het zou kunnen zijn dat Zou Kunnen Zijn eigenlijk in het echt helemaal niet zo zou kunnen zijn als het in de werkelijkheid zou kunnen zijn, dus zouden er vele onduidelijkheden over wat Zou Kunnen Zijn zou kunnen zijn kunnen zijn.

Geschiedenis[bewerken]

Het zou kunnen zijn dat Zou Kunnen Zijn zeer geschiedenisrijk zou kunnen zijn, maar of dat echt zou kunnen zijn zou nog maar de vraag kunnen zijn. Als het zo zou kunnen zijn dat Zou Kunnen Zijn geschiedenisrijk zou kunnen zijn, zou het kunnen zijn dat dit deel van dat wat de biografie van Zou Kunnen Zijn volgeschreven met tekst zou kunnen zijn, maar of dat echt zo zou kunnen zijn zou Zou Kunnen Zijn niet veel uitmaken, vooral als Zou Kunnen Zijn niet echt zou kunnen zijn. Daarom zou het kunnen zijn dat dit onderdeel volledig overbodig zou kunnen zijn.

Het zou kunnen zijn dat deze man professioneel appeltaarten bakt, maar het zou ook kunnen zijn dat hij er geen pepernoot van bakt.

Discussies[bewerken]

Het is nog steeds onduidelijk wat Zou Kunnen Zijn zou kunnen zijn. Er zouden veel voorbeelden van Zou Kunnen Zijn kunnen zijn, maar wat dat zou kunnen zijn is nog onbekend. Daarom zou het kunnen zijn dat Zou Kunnen Zijn iets zou kunnen zijn dat niet iets bestaands zou zijn, maar het zou zo zijn dat die theorie zoals het zou zijn niet aanvaard zou zijn.

Conclusie[bewerken]

Wie of wat Zou Kunnen Zijn zou kunnen zijn zou nog niet duidelijk kunnen zijn, daarvoor zouden we geduldig moeten kunnen zijn. Maar als het zo zou kunnen zijn dat we niets intelligenter over Zou Kunnen Zijn zouden kunnen zijn, zou het zo kunnen zijn dat Zou Kunnen Zijn een van de grootste mysteries (dat zou iets kunnen zijn wat echt waar zou kunnen zijn maar nog nooit bewezen zou kunnen zijn) ooit zou kunnen zijn.

Andere conclusie[bewerken]

Ik zou jou kunnen zijn als jij mij had kunnen zijn als wij hadden besloten dat ik jou zou zijn en jij mij zou zijn, als we niet besloten hadden dat jij mij zou zijn ik jou zou zijn zou ik jou niet kunnen zijn en had jij mij ook niet kunnen zijn omdat we dat niet afgesproken hadden. Huh?

Zie ook:[bewerken]