Bezig met het aanmaken van Homer Simpson

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Waarschuwing: u bent bezig met het aanmaken van een pagina die in het verleden verwijderd is.

Overweeg of het terecht is dat u verder werkt aan deze pagina. Voor uw gemak staan hieronder het verwijderingslogboek en het hernoemingslogboek voor deze pagina:

  • 24 mrt 2021 19:29 Roye7777777 Overleg spam heeft de pagina Homer Simpson verwijderd (Dit heeft geen zin. Schrijf liever iets en plak er een {{wiu}} op. ipv om eht leeg te alten.)
  • 21 aug 2014 16:19 Vsotvep Overleg spam heeft de pagina Homer Simpson verwijderd (Roye: Waarom niet gewoon beveiligen?)
  • 16 dec 2012 13:10 CartoonistHenning Overleg spam heeft de pagina Homer Simpson verwijderd (De auteur zat waarschijnlijk aan de speed: De inhoud was: "{{C|Ik heb honger||}} *Homer Simpson Homer Simpson is een alledaagsebankhangervaderen kinderwurger. Hij houdt van zuipen en tv kijken.(Speciaal communistische T..." ([[Special:Contribu...)
  • 18 okt 2010 11:49 Roye7777777 Overleg spam heeft de pagina Homer Simpson verwijderd (Troep: De inhoud was: '{{weg}} Homer Simpson is facking lekker je weet')
  • 1 okt 2007 20:31 Alzheimlich Overleg spam heeft de pagina Homer Simpson verwijderd (inhoud was: 'Homer Simpson is het beste voorbeeld van de mannelijke versie van de Homo Sapiens. In feite is hij zelfs rechtstreeks de zoon van God, die zich voor e...' ('87.65.84.145' was de enige auteur))

U bent niet aangemeld. Uw IP-adres wordt hierdoor bij elke bewerking opgeslagen en openbaar gemaakt in uw gebruikersbijdragen en de bewerkingsgeschiedenis van deze pagina. U kunt zich kosteloos inschrijven/aanmelden en dan verschijnen uw bewerkingen onder uw gebruikersnaam, naast andere voordelen.

Voor het opslaan moet kunt u eerst uw bewerking controleren met de knop "Bewerking ter controle tonen". U krijgt dan boven het bewerkingsveld de versie met de door u gemaakte bewerkingen te zien. Dit kunt u herhalen totdat de bewerking het gewenste resultaat geeft. Daarna kunt u uw versie opslaan met de knop "Pagina opslaan". Vergeet alstublieft niet de samenvatting met de reden van de wijziging(en) in te vullen.
Lees a.u.b. de Beginnersgids, en wees grappig, niet gewoon stom!
U stemt ermee in, dat uw bijdragen onder de Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 licentie opgeslagen worden.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following hCaptcha:

Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)
Creative-commies.png Opgelet: Alle bijdragen aan Oncyclopedia worden geacht te zijn vrijgegeven onder de Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 (zie het algemeen voorbehoud voor details). Als u niet wilt dat uw tekst door anderen naar believen bewerkt en verspreid kan worden, kies dan niet voor 'Pagina Opslaan'.

Hierbij belooft u ons tevens dat u deze tekst zelf heeft geschreven, of overgenomen uit een vrije, openbare bron.
GEBRUIK GEEN MATERIAAL DAT BESCHERMD WORDT DOOR AUTEURSRECHT, TENZIJ U DAARTOE TOESTEMMING HEEFT.

Creativecommunistinfo.png