Bewerken van Natuur

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

U bent niet aangemeld. Uw IP-adres wordt hierdoor bij elke bewerking opgeslagen en openbaar gemaakt in uw gebruikersbijdragen en de bewerkingsgeschiedenis van deze pagina. U kunt zich kosteloos inschrijven/aanmelden en dan verschijnen uw bewerkingen onder uw gebruikersnaam, naast andere voordelen.

Voor het opslaan moet kunt u eerst uw bewerking controleren met de knop "Bewerking ter controle tonen". U krijgt dan boven het bewerkingsveld de versie met de door u gemaakte bewerkingen te zien. Dit kunt u herhalen totdat de bewerking het gewenste resultaat geeft. Daarna kunt u uw versie opslaan met de knop "Pagina opslaan". Vergeet alstublieft niet de samenvatting met de reden van de wijziging(en) in te vullen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden. Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt. Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.

Huidige versie Uw tekst
Regel 41: Regel 41:
 
==De hand aan de natuur==
 
==De hand aan de natuur==
 
[[Image:BollekeBoem.GIF|frame|right|Zal de natuur het zelf voor bekeken houden, of zal de mens haar vóór zijn? Bovenstaande afbeelding heeft het voordeel dat ze beide scenario's even accuraat in beeld brengt.]]
 
[[Image:BollekeBoem.GIF|frame|right|Zal de natuur het zelf voor bekeken houden, of zal de mens haar vóór zijn? Bovenstaande afbeelding heeft het voordeel dat ze beide scenario's even accuraat in beeld brengt.]]
De grote vraag blijft: zal de natuur het zelf voor bekeken houden, en zichzelf in een laatste wanhoopsdaad vernietigen, of zal de mens haar vóór zijn? Één ding staat vast: het effect zal zodanig identiek zijn, dat niemand zal kunnen uitmaken welk van beide scenario's uiteindelijk zal uitgevoerd geweest zijn. Niet dát het uitmaakt: er zal immers niemand meer zijn om de analyse te proberen, een occasioneel stelletje vergeten [[astronaut]]en niet meegerekend. Die kunnen daarover dan discussiëren tot óf hun voedsel, óf hun zuurstof uitgeput is.
+
De grote vraag blijft: zal de natuur het zelf voor bekeken houden, en zichzelf in een laatste wanhoopsdaad vernietigen, of zal de mens haar vóór zijn? Één ding staat vast: het effect zal zodanig identiek zijn, dat niemand zal kunnen uitmaken welk van beide scenario's uiteindelijk zal uitgevoerd geweest zijn. Niet dát het uitmaakt: er zal immers niemand meer zijn om de analyse te proberen, een occasioneel stelletje vergeten astronauten niet meegerekend. Die kunnen daarover dan discussiëren tot óf hun voedsel, óf hun zuurstof uitgeput is.
 
<br/>
 
<br/>
 
<br/>
 
<br/>
Lees a.u.b. de Beginnersgids, en wees grappig, niet gewoon stom!
U stemt ermee in, dat uw bijdragen onder de Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 licentie opgeslagen worden.
Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)
Creative-commies.png Opgelet: Alle bijdragen aan Oncyclopedia worden geacht te zijn vrijgegeven onder de Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 (zie het algemeen voorbehoud voor details). Als u niet wilt dat uw tekst door anderen naar believen bewerkt en verspreid kan worden, kies dan niet voor 'Pagina Opslaan'.

Hierbij belooft u ons tevens dat u deze tekst zelf heeft geschreven, of overgenomen uit een vrije, openbare bron.
GEBRUIK GEEN MATERIAAL DAT BESCHERMD WORDT DOOR AUTEURSRECHT, TENZIJ U DAARTOE TOESTEMMING HEEFT.

Creativecommunistinfo.png

Op deze pagina gebruikte UnData-entiteiten