Boze smurf start eigen partij

Uit Oncyclopedia
Versie door Dsisds (Overleg | spam) op 19 apr 2018 om 17:23 (Nieuwe pagina aangemaakt met '{{OnNieuwsheader}} thumb|250px|right|De poster van sm1rf {{datum|{{subst:CURRENTDAY}} {{subst:CURRENTMONTHNAME}} {{subst:CURRENTYEAR}}}} '...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.De poster van sm1rf

19 april 2018


Smurvendorp - Twitter ging vandaag helemaal los. Anti racistische Smurf, die voormalig bekend stond als Bril Smurf, plaatste vanochtend boos een tweet over het oer Hollandse gezegde "een blauwtje lopen". Volgens Anti racistische smurf is dit zeer racistisch, en zelfs pijnlijk voor het hele ras smurven.

"Deze racistische opmerkingen smurven ervoor dat ik niet trots meer ben op hoe ik er eigenlijk uit zie." Zegt Anti racistische smurf in een interview. "Het smurft inderdaad dat er maar 1 vrouwelijke smurf woont in smurven dorp. En dat de meeste smurven die haar mee uit-smurven ook zeker een blauwtje lopen. Maar opmerkingen als deze zorgen er voor dat ik mij niet meer lekker in mijn eiegen vel smurf. Daarom dat ik er voor kies om mijn eigen politieke partij op te smurven, genaamd Sm1rf."

Op twitter is het al de hele dag een chaos door deze nogal onverwachtse wending van Anti racistische smurf . Gebruiker @Smurv3n_haater69 gaat zelfs zo ver door te zeggen dat deze 'verlepte dwergen' eigenlijk geen stem-recht horen te hebben. En dat alle smurven maar lekker mogen oprotten naar hun eigen land.

Toch zijn er ook voorstanders van deze wet. zo tweet @ik_ben_geen_smurf; "dapper hoor van je Anti racistische smurf , zelf zou ik deze stap nooit zelf hebben gesmurft."

Of de partij bij de volgende verkiezingen zetels zal behalen, wij van OnNieuws zijn nogal sceptisch. En denken dat Anti racistische smurf bij de verkiezingen een blauwtje gaat lopen.