Oncycloversiteit:Welkom

Uit Oncyclopedia
Versie door Roye7777777 (Overleg | spam) op 16 dec 2009 om 19:13 (Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Oncycloversiteit}} '''Hallo'''. Hoe je hier gekomen bent weet ik niet, maar het zou best eens via de voordeur geweest kunnen zijn. Awel, hartelijk welkom op de Oncyc...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Oncycloversiteit
Dit artikel maakt deel uit van de
Oncycloversiteit.
De nieuwe oniversiteit voor de
Oncyclopedische studenten van nu.

Hallo. Hoe je hier gekomen bent weet ik niet, maar het zou best eens via de voordeur geweest kunnen zijn. Awel, hartelijk welkom op de Oncycloversiteit, ik ben de conciërge. Ik leid je verder naar wat hoekjes en dingetjes van het gebouw.

Studies

Jij zou niet zomaar naar de Oncycloversiteit gekomen zijn en al helemaal niet om zomaar eens even op deze pagina rond te snuffelen. Wel, je komt hier natuurlijk om te studeren, op de een of andere manier. Humoristisch studeren, leuke manieren, lol hebben, en andere leuke dingen in plaats van de saaie standaard scholen die wij allen beu zijn. Wel, de Oncycloversiteit heeft een hele verzameling aan studies en andere leerpagina's, die allemaal HIER te vinden zijn. Voordat je gaat studeren moet je wel een aantal verplichte dingen doen. Ten eerste moet je deze pagina's doorlezen:

Uiteraard is óók nog een basisschooldiploma vereist. Deze moet u opsturen naar dit adres, met uw identificatiebewijs (ID kaart, of paspoort) plus 20 euro inschrijfkosten.

Bijdragen

Bijdragen aan de Oncycloversiteit mag altijd, als deze maar goede dingen zijn. Een artikel maken voor de Oncycloversiteit kunt u doen door uw artikel: Oncycloversiteit:Naam van onderwerp te noemen. Of, als u dit nog niet begrijpt, kunt u nog hieronder de titel invullen.

Een artikel voor de Oncycloversiteit maak je natuurlijk niet zomaar. Het moet uitleg hebben over het onderwerp, welke tevens bij de juiste studie op de Studie-pagina gezet moet worden, zodat iedereen het daar kan vinden, het moet inhoud hebben en het moet een beetje leuk zijn. De standaard opmaaknormen gelden er nog gewoon, dat u erop let. Zie desnoods deze pagina voor meer hulp bij wikicodes en andere opmaak dingen.

Dit zou zo een beetje genoeg zijn om je op weg en aan de slag te krijgen. Voor vragen kunt u terecht bij de rectoren en de voorbijlopende bewakers.