Overleg gebruiker:Elc Amx

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geachte redacteur van de Oncyclopedia Neêrlandica,
SCHRIJF!
  • Oncyclopedia is in staat van beleg. Dat betekent dat de noodtoestand is uitgeroepen. Alle macht aan de admins, die naar eigen goeddunken zullen handelen in het belang der Oncyclopedia en hare aardappeligheid Sophia. Wat dat betekent? Er zijn wat nieuwe admins zonder verkiezingen bijgekomen om de boel schoon te houden zonder afhankelijk te zijn van de admins die in diepe slaap verkeren, bij gebrek aan ridder (m/v) met paard. Sophia save Oncyclopolis.
  • Ook de relatie met 21 juni was van korte duur: 26 juni is nu de vaste partner van onze Hoofdpagina, voor zolang het duurt, natuurlijk (zei Napoleons Bonapartes mama: al: "Pourvou qu'ça doure!").
  • De winnaar van de Herfstkool 2018 is bekend: Lambic voegt met Badminton een vijftiende Pieperster toe aan zijn collectie. Op naar de Winterpeen Lentepieper 2019!
  • De OncyChef is al anderhalve eeuwigheid afgerond, en de jury heeft plechtig beloofd één dezer met een officieel eindresultaat tevoorschijn te komen. De twee in the running gebleven penneridders kijken in ontspannen verwachting uit naar de bevestiging van wat ze eigenlijk al weten, want dat is eigen aan de formule van deze schrijfwedstrijd. In de wandelgangen wordt intussen gefluisterd dat er een tweede editie in de maak ende op komst is... wordt achtervervolgd!
  • Omdat we gek zijn op voorgevels, hebben we een spik-splinter-spnieuwe etalage. HIER is te zien welke artikels de crème de la crème zijn en HIER kunt u helpen de etalage verder vorm te geven.
  • Volgens de automatische teller hebben we 3.101 artikels, maar in werkelijkheid wachten we nog in spanning op het drieduizendste artikel. De exacte hoeveelheid artikelen valt HIER te volgen.
  • Voor de meest ambitieuze kwaliteitscontrole die de Oncyclopedia ooit heeft meegemaakt, worden alle muggenneukers en mierenzifters opgeroepen zich HIER of HIER te melden.

Archief

Voila

Zoiets, bedoel je?

28 mei 2015 00:13 (UTC)

Tip

Als ik je een tip mag geven voor je pieper, dan zou ik nog proberen om de opmaak wat te verbeteren. Het heeft nu niet erg veel weg van een oncyclopedisch artikel.

30 mei 2015 16:34 (UTC)

Sinds wanneer mag een jurylid helpen met een artikel? IK EIS EEN ONDERZOEK! BHJ 30 mei 2015 17:01 (UTC)


Geel

Mijnen besten, geel is een zeer ondankbare kleur wanneer geplaatst op een witte achtergrond, en dan vooral in de vorm van klein' letterkes. Voor Bij In het geval van Om de beurt een woord is BHJ's oorspronkelijke kleur, juist, geel, al eens veranderd naar goud, en dat heeft dezen braven dan zelf nog eens veranderd naar iets als koninklijk blauw. Nu zie ik daar toch wéééééér iets ongelooflijk moeilijk leesbaar geels opduiken! Waar moet dat naartoe met deze wereld? Met andere woorden: een ander kleurtje is mijns inziens aangeraden. Heb meelij met de verzwakkende ogen van oudere gebruikers. Icons-flag-vl.png LaRiojaVlagske.png Lambic Ptoïng Flag of AST.png Flag of CAT.png 5 jun 2015 10:43 (UTC)

Is dit misschien beter? --Страница пользователя ELC AMX (консультация) 6 jun 2015 09:44 (UTC)

Sjabloon adbanner.

Je sjabloon adbanner op de dagobertpagina werkt bij mij niet goed. Doet hij het bij jou wel?Coins big.gifMisterWetenschap picto.pngRoyCoins big.gif 8 jun 2015 07:54 (UTC)

Ik stel voor om het sjabloon daarnaast alleen te gebruiken op pagina's die direct te koppelen zijn aan spam. (Tip: spam)
8 jun 2015 13:43 (UTC)
asdfghjkl R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 8 jun 2015 14:20 (UTC)