Overleg gebruiker:Elc Amx

Uit Oncyclopedia
Versie door Elc Amx (Overleg | spam) op 3 mrt 2016 om 17:26
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Geachte redacteur van de Oncyclopedia Neêrlandica,
SCHRIJF!
  • Oncyclopedia is in staat van beleg. Dat betekent dat de noodtoestand is uitgeroepen. Alle macht aan de admins, die naar eigen goeddunken zullen handelen in het belang der Oncyclopedia en hare aardappeligheid Sophia. Wat dat betekent? Er zijn wat nieuwe admins zonder verkiezingen bijgekomen om de boel schoon te houden zonder afhankelijk te zijn van de admins die in diepe slaap verkeren, bij gebrek aan ridder (m/v) met paard. Sophia save Oncyclopolis.
  • Ook de relatie met 21 juni was van korte duur: 26 juni is nu de vaste partner van onze Hoofdpagina, voor zolang het duurt, natuurlijk (zei Napoleons Bonapartes mama: al: "Pourvou qu'ça doure!").
  • De winnaar van de Herfstkool 2018 is bekend: Lambic voegt met Badminton een vijftiende Pieperster toe aan zijn collectie. Op naar de Winterpeen Lentepieper 2019!
  • De OncyChef is al anderhalve eeuwigheid afgerond, en de jury heeft plechtig beloofd één dezer met een officieel eindresultaat tevoorschijn te komen. De twee in the running gebleven penneridders kijken in ontspannen verwachting uit naar de bevestiging van wat ze eigenlijk al weten, want dat is eigen aan de formule van deze schrijfwedstrijd. In de wandelgangen wordt intussen gefluisterd dat er een tweede editie in de maak ende op komst is... wordt achtervervolgd!
  • Omdat we gek zijn op voorgevels, hebben we een spik-splinter-spnieuwe etalage. HIER is te zien welke artikels de crème de la crème zijn en HIER kunt u helpen de etalage verder vorm te geven.
  • Volgens de automatische teller hebben we 3.101 artikels, maar in werkelijkheid wachten we nog in spanning op het drieduizendste artikel. De exacte hoeveelheid artikelen valt HIER te volgen.
  • Voor de meest ambitieuze kwaliteitscontrole die de Oncyclopedia ooit heeft meegemaakt, worden alle muggenneukers en mierenzifters opgeroepen zich HIER of HIER te melden.

Archief

Doorverwijzingen en het noedit sjabloon

Ey, ik heb net een doorverwijzing verwijderd, Cor Rupt, omdat die naar een pagina die nog in een naamruimte staat. Ik zou het waarderen als je dus geen doorverwijzing maakt tot het artikel af is, of, wanneer je een artikel naar je naamruimte verplaatst, een weg-sjabloontje erop plaatst. Daarnaast is het noedit-sjabloon niet bedoeld voor pagina's, maar een onderhoudssjabloon bedoeld voor het forum en pagina's met het weg-sjabloon. Omdat het de bewerkknop onzichtbaar maakt (iets wat tegen ons wiki-principe ingaat) moet die niet op gewone pagina's gebruikt worden, het voegt namelijk geen grap toe en is alleen maar vervelend voor andere gebruikers.

18 jun 2015 22:07 (UTC)

Namedeletereason1

Is dit bedoeld als aanvulling op het beleid of als bericht aan cyberpesters? In beide gevallen zie ik het nut er niet van in, aangezien we gebruikers gewoon kunnen aanspreken op hun overlegpagina. Het gebruik van links is niet geschikt hiervoor, omdat het grootste deel van de mensen die op zo'n link zullen klikken lezers zijn die niets met het schrijven van het artikel te maken hebben gehad. Bovendien ben jij niet de persoon om dit soort berichten uit te delen, dat is voorbestemd voor moderatoren en controleurs.

28 jun 2015 14:02 (UTC)

Waardeloos

Elc Amx, zolang jij nog geen controleur bent is het verboden voor jou om artikelen te beoordelen a.d.h.v. een sjabloon (waardeloos, wadw, en zelfs weg etc). Die taak is voor deze controleurs en admins bestemd. R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 30 jun 2015 09:25 (UTC)

Overigens, wat dat sjabloon voor DrukkeDrieslag betreft, zie dit eens voordat je rigoreus een wegsjabloon op iets plakt dat bijzonder nuttig is... R7 • Nlicon.png • je maintiendrai • Onicon.png • FAQk 30 jun 2015 09:29 (UTC)

Sokpoppen

Als we het dan toch over sokpoppen hebben, zou ik mogen vragen waarom je Artem hebt aangemaakt?

30 jun 2015 20:23 (UTC)

Huh, wat, geen idee,niet van mij. Maar laat me slapunZZZZZGroohZzzz--Страница пользователя ELC AMX (консультация) 1 jul 2015 06:15 (UTC)

Controleren

Hey Elc! Bedankt dat je de bewerkingen van Disds hebt verbeterd, maar toch moet ik je vragen dit niet meer te doen en dit werkje over te laten aan de controleurs en de admins. Maar toch bedankt en als je deze motivatie blijft tonen, word je ook uiteindelijk ook controleur en misschien zelfs admin. Em02.png

Tiz

3 sep 2015 14:37 (UTC)

Daarnaast zie ik niet wat er niet grappig aan is, ik vond eigenlijk bijna elke toevoeging leuk. Bovendien waren een aantal actueel, wat ook wel fijn is om te zien.
3 sep 2015 22:44 (UTC)