Bezig met het aanmaken van Plopkoeken

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Waarschuwing: u bent bezig met het aanmaken van een pagina die in het verleden verwijderd is.

Overweeg of het terecht is dat u verder werkt aan deze pagina. Voor uw gemak staan hieronder het verwijderingslogboek en het hernoemingslogboek voor deze pagina:

  • 20 mrt 2011 19:22 Roye7777777 Overleg spam heeft de pagina Plopkoeken verwijderd (Troep: euhm, wat gaan we doen?)
  • 20 mrt 2011 19:01 Roye7777777 Overleg spam heeft de pagina Plopkoeken verwijderd (Troep: De inhoud was: "plopkoeken zijn uitgevonden in de 65ste eeuw na christus. een stel stomdronken oer-ieren stapte op een rol deeg met anijswiet erin en vonden dat die koek nog w..." (83.128.84.100 was de enige )
  • 6 feb 2011 11:29 Roye7777777 Overleg spam heeft de pagina Plopkoeken verwijderd (De inhoud was: '{{weg}} {{C|ploperdeploperdeplop|kabouter plop als hij te veel plopkoeken op heeft|}} plopkoeken zijn schijnbaar de meest <s>verslavende</s> gevaalijke vorm van drugs, omdat je ervan krimpt. om kleine kinderen te weerhouden van het ge...')
  • 8 jul 2007 14:55 D. G. Neree Overleg spam heeft de pagina Plopkoeken verwijderd (inhoud was: '== PLOPKOEKEN MAAKT KAPOT ==' ('81.247.127.58' was de enige auteur))

U bent niet aangemeld. Uw IP-adres wordt hierdoor bij elke bewerking opgeslagen en openbaar gemaakt in uw gebruikersbijdragen en de bewerkingsgeschiedenis van deze pagina. U kunt zich kosteloos inschrijven/aanmelden en dan verschijnen uw bewerkingen onder uw gebruikersnaam, naast andere voordelen.

Voor het opslaan moet kunt u eerst uw bewerking controleren met de knop "Bewerking ter controle tonen". U krijgt dan boven het bewerkingsveld de versie met de door u gemaakte bewerkingen te zien. Dit kunt u herhalen totdat de bewerking het gewenste resultaat geeft. Daarna kunt u uw versie opslaan met de knop "Pagina opslaan". Vergeet alstublieft niet de samenvatting met de reden van de wijziging(en) in te vullen.
Lees a.u.b. de Beginnersgids, en wees grappig, niet gewoon stom!
U stemt ermee in, dat uw bijdragen onder de Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 licentie opgeslagen worden.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following hCaptcha:

Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)
Creative-commies.png Opgelet: Alle bijdragen aan Oncyclopedia worden geacht te zijn vrijgegeven onder de Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 (zie het algemeen voorbehoud voor details). Als u niet wilt dat uw tekst door anderen naar believen bewerkt en verspreid kan worden, kies dan niet voor 'Pagina Opslaan'.

Hierbij belooft u ons tevens dat u deze tekst zelf heeft geschreven, of overgenomen uit een vrije, openbare bron.
GEBRUIK GEEN MATERIAAL DAT BESCHERMD WORDT DOOR AUTEURSRECHT, TENZIJ U DAARTOE TOESTEMMING HEEFT.

Creativecommunistinfo.png