Rock 'n Roll

Uit Oncyclopedia
Versie door Lambic (Overleg | spam) op 24 apr 2011 om 14:57 (linkje)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Rockband met Rockmusici. V.l.n.r.: Siouxie Sioux, Theo Beatles, Nina Hagen, John Cleese en de heer Pink Floyd.

Rock is een vroege vorm van Anglo-Romaanse Patriciërsmuziek die zijn oorsprong heeft in Wuboni Nile jazz, Jantje Smit en Traditioneel-Mondharp (free style).

Wortels[bewerken]

De eerste Rockmuziek werd rond het jaar 800 v.TB in ijsland en Noorwegen gespeeld. De muziekstijl bleef populair in deze landen tot ongeveer 313 v.TB, toen

werden uitgevonden en ijsland onder beheer kwam van de vikingen en hun schattige konigin Björk. De zaden voor een muzikale revolutie waren omdertussen al gelegd en Rockmuziek verspreidde zich over West- en Midden-Europa om daarna de officiële folktraditie van Mongolië te worden.

Klaroengeschal[bewerken]

Het keerpunt kwam met het Optreden van De heer Theo Beatles, een megalomane schizofreen, die uit vier persoonlijkheden bestond:

  1. Johannes (John = een Engelsman = een man uit Engeland),
  2. Paulus,
  3. George en
  4. Lucas.

Deze meneer Beatles was een wandelend Concertgebouworkest en waande zich De 23e incarnatie van Carlo Ponte. Hoe het ook zij: Sinds zijn optreden handhaaft men in de Rocktijdrekening de termen: Voor Theo Beatles (v.TB) en Na Theo Beatles (n.TB)

In het jaar Nul (0) (v.TB & n.TB!) ontstond ook de Pop-Rock, een gedegenereerde vorm van Jungle-Alpenhoorn.

Rock on![bewerken]

Er was weinig evolutie tot in de 15de en 16de eeuw Rockmuziek samensmolt met

ontsprongen.

Hierna verspreidde Heavy Metal zich vanuit Scandinavië om Rockmuziek op 12 september 1701 van het toneel te slaan.

  • Classic Rock nam hierna rond 1770 zijn intrede en is nog steeds populair, hoewel de marktwaarde is verminderd door de komst van
  • Grunge en
  • Punk.

Mr. Punk Floyd staat bekend als de vader van alle luide muziek (Niet te verwarren met Metal), maar is vandaag de dag alleen nog populair bij Geeorge Bush (zeggen ze)

Takkeherrie[bewerken]

Rockmuziek heeft ook een hoop andere muziek stijlen voort gebracht zoals: Swing, Reggae en Britney Spears. De meeste volgelingen van rock ervaren deze muziekgenres als minder dan de oudere en meer elitaire muziektradities zoals Rock en Smurfpop.

De Rock-religie[bewerken]

Boudewijn van Belderamia-Tuxborvix Mex van Luthginnen Parlimour

Gesticht in 1891 door de Deense monnik Boudewijn van Belderamia-Tuxborvix Mex van Luthginnen Parlimour, om het woord van zijn eeuwige God Ozzy Osbourne te verspreiden en de heidense volkeren kennis te laten maken met de Godin van punk, Nina Hagen en haar schattige zusje, Siouxsie Sioux.

Om dan later van zijn geloof te vallen en zijn liefde voor Duitse polka toe te geven. De rock religie stierf bijna uit maar is deze eeuw terug in de vorm van twee verschillende scholen.

  1. De eerste school genaamd De Hermetische Orde van het Lagere Licht, verspreidt het oorspronkelijke woord van vader boudewijn van belderamia-tuxborvix mex van luthginnen parlimour en weigert de new wave en indie-rock als waardige muzieksoorten te erkennen.
  2. De tweede school, bij hun tegenstanders bekend onder de naam Society of the Lower Light, weigert om naar iets anders dan New Wave en Indorock te luisteren.

De twee scholen zijn met elkaar in oorlog en gebruiken geheime, donkere, hermetische, crowley magie om hun doel te bereiken.