Sokpop

Uit Oncyclopedia
Versie door 86.90.8.219 (Overleg) op 20 jun 2008 om 20:56 (Nieuwe pagina: WIU Een sokpop is een hoog ontwikkelde levensvorm die zich vaak, hongerig naar macht, innestelt in de creatievere kringen. De eerste verschijning van een sokpop dateert uit 1804, toe...)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

WIU

Een sokpop is een hoog ontwikkelde levensvorm die zich vaak, hongerig naar macht, innestelt in de creatievere kringen. De eerste verschijning van een sokpop dateert uit 1804, toen Napoleon Bonaparte keizer der fransen werd. Deze invloedrijke leider werd altijd en overal (vaak in het geheim) vergezeld door een mysterieuze sokpop die later zijn raadsman bleek te zijn.

Later, in 1933, was de wereld weer in de greep van een sokpop. Deze snoodaard had zich weten te hechten aan een wanhopige creatieveling die graag schilder wilde worden maar wegens gebrek aan talent op straat belandde. Langzaamaan werd de arme man weer op de been geholpen, en besteeg met de sokpop aan zijn zijde de ladder der macht. Uiteindelijk wist de sokpop de man, die overigens Adolf Hitler heette, in 1933 in de functie van rijkskanselier te hijsen. Deze gebeurtenissen hebben grote invloed gehad op de wereld, een bewijs dat het bestaan van sokpoppen absoluut niet in twijfel getrokken mag worden. Want ze zijn ondanks hun zachtaardige uiterlijk zeer intelligent en geslepen.

Er is tot op heden niet veel informatie over sokpoppen bekend, daarom loopt er nu een internationaal en strikt geheim onderzoek om meer te weten te komen over het bestaan van dit wezen. Volgens de huidige verwachtingen zullen in de toekomst meer gegevens over het ras der sokpoppen geopenbaard worden.