Bezig met het aanmaken van VTM

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Waarschuwing: u bent bezig met het aanmaken van een pagina die in het verleden verwijderd is.

Overweeg of het terecht is dat u verder werkt aan deze pagina. Voor uw gemak staan hieronder het verwijderingslogboek en het hernoemingslogboek voor deze pagina:

  • 14 apr 2018 14:00 Vsotvep Overleg spam heeft de pagina VTM verwijderd (1 of meer weken "Werk aan de Winkel (WadW)" of "Waardeloos": De inhoud was: "{{Weg}} thumb|right|Het logo van VTM. {{C|In Sovjet Rusland, VTM kijkt JOU!|De situatie in Sovjet Rusland|VTM.}} '''VTM''' is de grootste [[Ka...)
  • 7 feb 2014 00:32 Vsotvep Overleg spam heeft de pagina VTM verwijderd (Gedobbel: Slaat nergens op!)
  • 5 dec 2013 13:04 Roye7777777 Overleg spam heeft de pagina VTM verwijderd (Eerder verwijderd wegens gedobbbel)
  • 3 dec 2013 18:36 CartoonistHenning Overleg spam heeft de pagina VTM verwijderd (Gedobbel: De inhoud was: "{{weg}} == Algemeen == '''Vereniging Tegen Mongolen''' is een vereniging tegen de syndroom van down. Deze vereniging houdt zich voornamelijk bezig met het opzoeken van mensen met de syndroom van down en ze te afzonderen van d...)
  • 19 aug 2013 09:53 Roye7777777 Overleg spam heeft de pagina VTM verwijderd (mwoa... het kon beter, maar minderwaardige tv en verschrikkelijke mensen is een klein beetje te kort door de bocht om leuk te zijn)
  • 9 sep 2010 15:16 Roye7777777 Overleg spam heeft de pagina VTM verwijderd (Troep: De inhoud was: "Hallo dit is saai/" (Tomhartman was de enige auteur))
  • 25 mrt 2010 14:37 Roye7777777 Overleg spam heeft de pagina VTM verwijderd (Troep: De inhoud was: '{{weg}} VTM, oftewel de Vereniging Tegen Minestronesoep, is een in 2017 opgerichte verzetsgroep die heftig strijdt tegen de fabricatie, verkoop en consumptie van roomsoesjes. Aanvankelijk heette de groep Vereniging Tegen Roomsoesjes)

U bent niet aangemeld. Uw IP-adres wordt hierdoor bij elke bewerking opgeslagen en openbaar gemaakt in uw gebruikersbijdragen en de bewerkingsgeschiedenis van deze pagina. U kunt zich kosteloos inschrijven/aanmelden en dan verschijnen uw bewerkingen onder uw gebruikersnaam, naast andere voordelen.

Voor het opslaan moet kunt u eerst uw bewerking controleren met de knop "Bewerking ter controle tonen". U krijgt dan boven het bewerkingsveld de versie met de door u gemaakte bewerkingen te zien. Dit kunt u herhalen totdat de bewerking het gewenste resultaat geeft. Daarna kunt u uw versie opslaan met de knop "Pagina opslaan". Vergeet alstublieft niet de samenvatting met de reden van de wijziging(en) in te vullen.
Lees a.u.b. de Beginnersgids, en wees grappig, niet gewoon stom!
U stemt ermee in, dat uw bijdragen onder de Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 licentie opgeslagen worden.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following hCaptcha:

Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)
Creative-commies.png Opgelet: Alle bijdragen aan Oncyclopedia worden geacht te zijn vrijgegeven onder de Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 (zie het algemeen voorbehoud voor details). Als u niet wilt dat uw tekst door anderen naar believen bewerkt en verspreid kan worden, kies dan niet voor 'Pagina Opslaan'.

Hierbij belooft u ons tevens dat u deze tekst zelf heeft geschreven, of overgenomen uit een vrije, openbare bron.
GEBRUIK GEEN MATERIAAL DAT BESCHERMD WORDT DOOR AUTEURSRECHT, TENZIJ U DAARTOE TOESTEMMING HEEFT.

Creativecommunistinfo.png