Vergeten

Uit Oncyclopedia
Versie door Lambic (Overleg | spam) op 12 jul 2016 om 14:38 (Linkje)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Men heeft mij gevraagd om hier iets te schrijven over iets dat ik vergeten ben, maar ik heb er eigenlijk geen tijd voor, want ik moet eh.. ik.. nou, ja, ik moet iets anders gaan doen. Toch wil ik over dit onderwerp nog wel 1 ding zeggen: ik eh... er is een.... eh..., hoe noem je dat nou... eenneh... een... een... woord! Dat was het. Er is een woord voor mensen die eh... veel dingen eh... kom.... nou ja, het is een... wat zeg je? O ja. Het is een... wat zei je ook alweer? O ja. Het is een

  • ziekte die vooral op oudere leeftijd mensen eh.... doet... eh... ehm.... ouder worden? In ieder geval, Wat ik dus zeggen wilde: Hee, wat een grappig eh.. eh...
  • toetsenbord

is dit!

fjhfujs gfhsjj44b rfgb34 sdgfjksdgfkjshd dfhe4 dfn... grappig zeg! Waar dient het voor? O, o! O ja, hahahaha, dat meen je toch niet? Vergeten? Wat vergeten? Ik ben niets vergeten hoor. Maar ik ga nu weer, ik moet nog.... moet nog... dingen doen.

Lethe[bewerken]

2212.jpg

Daar ben ik weer! Hahaha, ja, ik was mijn eh... mijn... tas vergeten. ja, hahaha, Als mijn kloten niet in een zakje zouden zitten dan zou ik die ook nog vergeten.... hahaaaa, ja. Wat zegt u? Een artikel? Wat voor artikel? In de On... on... onpiplopedia? Weet ik niks van hoor. Wanneer heb ik dat gezegd? Kijk ik wil best iets schrijven over... wat zei u ook alweer...? vergeten? Ja ik ben het vergeten ja. Dat kan toch gebeuren? Oooo, een artikel over vergeten. O nou, welja, waarom niet? Ik heb de rest van de dag toch niets te doen. Tenminste.... als ik.... wacht, ik moet even in mijn eh... mijn eh.... in dat boekje kijken, waar ik alles in opschrijf om dingen niet te vergeten. Waar heb ik het nou gelaten? Nee, niet in mijn binnenzak. Misschien in mijn eh... hoe heet dat? Mijn eh... tas. Min tas ja. Waar is mijn tas? Heb ik die thuisgel... O dankuwel. Even kijken. Wat zocht ik nou ook alweer? hmmm, mijn huissleutels? Nee, die liggen veilig thuis. Even kijken, nou, laat ook maar, het was vast niet belangrijk.

Ol Vidar[bewerken]

Nou, laten we dan maar beginnen. Waar ging het ook alweer over? Over vergeten? Wat is daarmee? Moet ik zeggen wat het is? OK, daar gaan we. eh... Vergeten was het toch? Ok. eh, Vergeten is.... is... is als je... als je dingen.... als je dingen niet... niet... niet hebt opgeschreven op een eh... hoe heet dat nou ook weer, zo'n wit rechthoekig en heel plat eh.... velletje.... in ieder geval: Ik heb geen flauw benul wat ik hier aan het doen ben. Ik eh.... ik ga maar weer eens. Mag ik u nog een goede eh.... een goede.... kom, een eh..... een goede..... dag! Dat is het... een goede dag! Mag ik u dat toewensen?

Zie ook[bewerken]