Xbox

Uit Oncyclopedia
Versie door Lambic (Overleg | spam) op 5 mrt 2019 om 10:03 (linkje)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
De buitenaardse en verschrikkelijk radioactieve 'Xbox'...

De Xbox is een mysterieuze doos uit de ruimte die komt van de planeet Microsoft. Op 15 november 2001 landde de eerste Xbox in de Verenigde Staten. Een paar maanden later, op 22 februari 2002 landde er nog een Xbox in Japan. En op 14 maart 2002 werd er ook nog zo'n mysterieuze doos gevonden in de EUSSR. Het was het moment voor massale paniek. Totdat men erachter kwam dat er leuke spelletjes op stonden.

De landing op de aarde[bewerken]

In de nacht van 15 november 2001 landde er een vreemd object in de Verenigde Staten. Met 9/11 nog vers in het geheugen was er een massale paniek ontstaan. Het object werd voor de veiligheid opgeborgen in een kluis in het kantoor van Bill Gates. Ruim 3 maanden later landde er nog zo'n ding in Japan. Vanaf toen was er echte paniek, er werd gevreesd voor Noord-Koreaanse aanvallen. Of misschien wel een invasie From Outer Space!! De dozen droegen een groene gloed over zich, wat men deed denken dat er ectoplasma op zat. Misschien waren de dozen wel UFO's of waren het zelf wel buitenaardse wezens! Toen er op 14 maart 2002 nog een gloeiende doos in de EUSSR werd gevonden, rees er pas echt enorme paniek. Mensen sprongen de hele dag rond als een ADHD'er, gingen via de achterdeur hun huis binnen en sliepen s'Avonds op het plafond.

Code 'Xbox'[bewerken]

Al snel werd het leger van bijna alle landen ter wereld ingezet om tegen buitenaardse wezens te vechten. De missie kreeg de naam 'Xbox', omdat het allemaal om buitenaardse dozen ging en de 'X' stond voor de onbekendheid van de doos. Het klinkt veel naar wiskunde, maar dat stelde de raketgeleerden tevreden die bij deze missie betrokken waren.

Spelletjes[bewerken]

Al snel bleek dat je er spelletjes op kon spelen. Als je op een bepaald knopje drukte lichtte die knop op de 'Xbox' op. Men dacht eerst aan radioactiviteit. Maar wanneer je de Xbox op een televisie aansloot (geen idee wie er op dat belachelijke idee kwam) verscheen er op een bepaald kanaal een scherm. En jawel, daar kon je spelletjes op spelen! Opeens was niemand bang meer, want je kon er spelletjes op doen. Iedereen speelde, en iedereen leefde nog lang en gelukkig.

Microsoft[bewerken]

Toen bleek dat Microsoft, blijkbaar ook één of ander bedrijf, de Xboxen verspreid had over de wereld en ze had geplaatst op de plekken waar ze gevonden waren, gooide iedereen zijn Windows 95-computer met oude Microsoft software uit het raam en werd het hoofdkantoor verbrand.

Zie ook[bewerken]