Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
De lift gaat naar beneden...het symbool (de letter) hieraan is ook makkelijk te herkennen.

is de elvenveertigste en negatiefste letter van het alfabet. Bij ↓ gaat alles slecht, met name naar beneden. ↓ staat berucht voor het vele gebruik door emo's en gothics.

Betekenis[bewerken]

↓ is ondanks zijn levenloosheid en weinig voorkomen over het algemeen een letter die vaak te vinden is in dit alfabet en op het toetsenbord, nabij de pijltjestoetsen.

Op toetsenborden[bewerken]

De ↓ op toetsenborden houdt meestal in dat iets omlaag moet, wat de naam ook doet beweren. Hieronder een kleine opsomming van de functies van ↓.

Bij liften[bewerken]

De ↓ komt het vaakst voor in liften omdat een lift omhoog en omlaag kan (echter niet links of rechts). Als er boven passagiers in de lift zitten staan die naar beneden moeten, dan zullen zij met de hand (inclusief vinger) naar de knop met de ↓ erop gaan en vervolgens er ook op drukken. Er vindt dan een trilling plaats en de passagiers vallen omlaag. Als zij de bodem bereikt hebben en zij opgewacht worden door andere potentiële passagiers die óók omlaag moeten, kunnen de potentiële passagiers heel erg vaak op de ↓-knop drukken, maar helaasheid gebiedt te zeggen dat dat absoluut geen nut heeft vanwege het feit dat zij al beneden zijn (tenzij zij een eenrichtingstoer naar de hel willen maken).

Bij mensen[bewerken]

Iemand met het syndroom van ↓. Zeer goed te herkennen aan de ↓ op het hoofd en de daarbij horende kaalheid.

Jij bent nog slimmer dan dat je eruit ziet!
~ Een persoon over iemand met het syndroom van ↓.

↓ kan ook voorkomen bij mensen, geloof het of niet. Bij mensen is het dan het geval dat men ook met de ↓ te maken krijgen als een rare vorm van uitslag. Dit heet het syndroom van ↓ waarbij er een chromosoom ontbreekt in een of alle cellen van het lichaam. Hierdoor gaat men er "anders" uitzien dan mensen die geen syndroom van ↓ hebben, maar daarentegen gaan de mensen die het syndroom van ↓ hebben dan juist veel meer op elkaar lijken. Bijna alle mensen met het syndroom van ↓ zijn kaal. Dit komt omdat de ↓ op het hoofd van een persoon met het syndroom van ↓ een soort uitslag is waar geen haar op en rondom kan groeien. Om dit te verbergen en net alsof te doen of zij "normaal" zijn, dragen zij een pruik. Het syndroom van ↓ komt vandaag de dag steeds vaker voor van 50 jaar terug. Mensen die het syndroom van ↓ hebben worden meestal Mongolen genoemd. De bewering dat mensen met het syndroom van ↓ Mongolen zijn is niet juist omdat het syndroom van ↓ oorspronkelijk in China is ontdekt.

Zie ook[bewerken]


Nu een ogenblik geduld alstublieft. U wordt zo naar de onderkant van de pagina verwezen.


Vlampijl.GIF