-

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Rekenen met de min...

Minnen en punten worden in Morse gebruikt.
~ Kapitein Overduidelijk over een minpunt van de min

Wat een negatief artikeltje, zeg!
~ Jomanda over negatieve voortekenen

U drukte op de min-toets.... dat is een TEKEN AAN DE WAND! Daarmee hebt U uw dagelijkse verborgen horoscoop geactiveerd, want U hebt overduidelijk behoefte om bemind te worden.

Ram[bewerken]

U ramde op de min toets: U wilt wilde sex (met veel xxx-jes!). Voor minder gaat U niet!

Stier[bewerken]

Door als een dolle stier op de min-toets te drukken stelt U uw partners erg teleur! Drink wat stierenmelk om uw gemoedsrust terug te brengen.

Kreeft[bewerken]

De achteruitgang van uw typevaardigheid wordt weerspiegeld in Uw persoonlijkheid. De kreeft mint nimmer, hij wordt bemind, en speelt graag "Nim".

Leeuw[bewerken]

U brult, maar wilt geen streepjes als een tijger. Het minstreepje kan bij U nog net door de beugel, maar zebrastrepen worden door U woest verslonden.

Schorpioen[bewerken]

De minne lacht U toe! Minder uw libido en toets uw typevaardigheid door ook eens de positieve kant van uw bestaan te zien.

Waterman[bewerken]

De waterman houdt vooral van de zeemeermin. Een zee-meer is uiteraard een contradictio in terminis, vandaar dat U min of meer heen en weer drijft tussen Minsk en Meerdijk.

Boogschutter[bewerken]

U mikte op de min, maar schoot een bok. Een steenbok?

Steenbok[bewerken]

De Steenbok eet graag mintblaadjes (waarvan men mint-thee zet), en drinkt liefst zuiver mineraalwater.

Vissen[bewerken]

Met zo'n kort (-)hengeltje ontloopt U gelukkig de dans. U bent een gevoelsmens, en minstens drie keer per week wilt U blub zeggen tegen uw beminden.

Tweelingen[bewerken]

U beiden weet vooral de wiskunstige kant van de min te waarderen. Want min x min is plus! En stapelt U beiden zich op elkaar dan ontstaat de '=', het symbool van het ZIJN!

Maagd[bewerken]

U bent minimalist. U trekt graag af (uw belasting en zo, want u wilt uiteraard vermindering van uw terug te betalen bedrag).

Weegschaal[bewerken]

U staat veel rood (in de min dus). Probeer uw toetsingsinkomen eens in te toetsen bij de belastingaangifte, door de mintoets te vermijden.

Zie ook[bewerken]