Valentijnsdag

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf 14 februari)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Weestgewaarschuwdvalentijn.jpg VALENTIJNSALARM! 
Dit artikel is bezocht door personen die het hart van de lezers hiervan hebben gestolen!
WEES GEWAARSCHUWD!

Valentijnsdag is een feest waarbij het hart van een bepaald persoon die als geliefde wordt aangezien gestolen wordt. Dit gebeurt soms op gruwelijke wijze, maar toch is het romantisch. De bestolen persoon wordt hierbij een Valentijn genoemd. Dit feest wordt vooral door criminelen gevierd omdat de hele oorsprong op deze ‘traditie’ bij de criminelen begon. Het stelen van harten heeft een aantal gevolgen, zoals dat de bestolen persoon in een zwijm valt, en dan meestal met de tong uit de mond. Nogal onhygiënisch maar het is niet te voorkomen.

Oorsprong[bewerken]

jan - februari - mrt
<< 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 (30 feb) >>

In de Ghettowijken in New York kwam er op een dag een man naar de wijk. Hij noemde zichzelf de heer Valentijn. Iedereen vond hem niet zo interessant en gingen maar gewoon rustig door met het schoonmaken van hun geweren. Hij leek doodnormaal, roze t-shirt, puntschoenen, een strik en een tas vol met een aantal pijlen van een kruisboog. Opeens had hij het hart gestolen van een vrouw, die de vriendin was van één van de dudes die behoorden tot één van zulke gangstergroepen in de Ghettowijken. De vrouw viel in een zwijm (wat gebruikelijk is tijdens het stelen van harten) en de dude zag dat het hart van zijn vriendin Valentijn het hart van negen anderen vrouwen gestolen. Deze natuurlijk ook in zwijm en bijna de hele Ghettowijken waren op zoek naar hem. De homies van de dude werden opgebeld en politie werd ook er zelfs bij gehaald om aangifte te doen vanwege diefstal.

Valentino Al Jihad, de gewiekste van allen.

20 gestolen harten later zag een dude de heer Valentijn en hij kon geen kant op. Maar hij deed het ongelofelijke: hij had het hart van de dude gestolen. Wat bleek nu: de heer Valentijn was uit de kast gesprongen! De politie arresteerde de heer Valentijn vanwege het stelen van 31 harten op dezelfde dag. Er volgde een rechtszaak tegen de heer Valentijn. Hij nam hiervoor ook uiteraard een advocaat onder de arm, namelijk de heer C. Upido. Hij werd wonderbaarlijk genoeg weer vrijgesproken, omdat de rechters waren geterroriseerd door de advocaat van de heer Valentijn, doordat hij met de kruisboog de pijlen van de heer Valentijn gebruikte om de rechters door het hart te schieten en vervolgens ook te stelen.

Toen de heer Valentijn met de heer C. Upido naar buiten kwamen, waren alle gangstergroepen bijeengekomen terwijl de heer Valentijn met de heer C. Upido via de achteruitgang ervandoor gingen. Ze sprongen direct daarna naar de hemel om nooit meer terug te komen. Iedereen stond daar nog tot diep in de nacht te wachten en gingen weer terug naar huis. Later begonnen een aantal andere dudes de harten van de andere dudes te stelen omdat zij dachten dat zij er niks tegen deden om de heer Valentijn te stoppen. De dudes die dus beschuldigd werden, werden ook weer kwaad en stalen ook weer de hart van andere vriendinnen en zo verspreide de traditie ‘Valentijnsdag’ over de hele wereld met een slakkengangetje terwijl die slak een staalmotor heeft inclusief nabrander die het helaas niet meer doen. Nu is Valentijnsdag inmiddels ook in Europa neergestort waarbij er al veel slachtoffers zijn veroorzaakt en gevallen met de tong uit de mond.

Hoe iemands hart te stelen?[bewerken]

Dit is ongeveer hoe je het hart te zien krijgt na het stelen van het hart volgens de onderstaande manier.

Het hart van iemand stelen is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Hierbij moet snel gehandeld worden, want anders kan het nog eens slecht aflopen. Want het is namelijk zo, als de eerste poging mislukt, mislukken de andere pogingen altijd. Het komt ook maar echter zelden voor dat een hart in de tweede poging gestolen werd. Het stelen van een hart gaat als volgt: eerst moet je een persoon helemaal verleiden zodat diegene helemaal is afgeleid. Je houdt nu een pijl achter je rug. Je kunt natuurlijk ook het slachtoffer de Valentijn vastbinden aan een bed, zodat het op een SM spelletje lijkt. Maar dat wordt dan geen liefde genoemd en zeker geen zachtaardige behandeling. Als de persoon even niet oplet of helemaal is afgeleid steek je de pijl door het hart. Dit moet echt precies en snel gebeuren. Als je dit te langzaam doet, kan de persoon het door krijgen en je vervolgens grijpen. Het moet dus binnen vijf seconden gebeuren. Je hebt dus de pijl door het hart gestoken, je maakt je gat wat groter door met je hand in het gat te gaan en open te spreiden zodat de pijl met het hart eraan uit het lichaam komt. Het hart moet nu als een spies aan de pijl zitten. De persoon waarvan het hart gestolen is valt nu in zwijm, meestal op het achterhoofd maar dat moet je zien te voorkomen. Want als de persoon op zijn of haar achterhoofd valt nadat het hart gestolen is, gaat diegene direct dood. Een andere manier is, om met een mes een stuk huid open te snijden en het hart zo snel als je kan uit het lichaam te rukken (of trekken, maar dat gaat veel langzamer).

Valentijnsdag in Nederland[bewerken]

Dit moet je vooral niet geven, want dan weet de persoon dat jij diegene hebt uitgekozen als Valentijn!

Op Valentijnsdag in Nederland wordt een persoon op een ietwat andere manier bestolen van zijn of haar hart. Eerst stuurt de steler een kaart aan de toekomstige Valentijn. Hierop staat meestal als bedreiging: ‘jij bent mijn Valentijn!’. De gekozen persoon is nu gewaarschuwd en kan niet ontkomen. Je maakt jezelf onopvallend en grijpt heel rustig de persoon vast op een vriendelijke manier. Je geeft de persoon een roos, bonbons in een gewone doos, een bos bloemkolen of iets dergelijks. Dan loop je naar een plaats waar niemand is die gluurt of kijkt en je slaat toe door de persoon op de mond te nemen (kussen dus) op een nogal heftige manier. Nu neem je de pijl tevoorschijn en steekt de Valentijn in het hart. Je kan voelen als je het hart geraakt hebt. Nu trek je de huid snel een stuk open en je rukt (of trekt voor de wat langzamere mensen) het hart uit het lichaam van de Valentijn. Het hart moet je altijd in een kast bewaren waarin dingen niet snel stoffig worden. Zoals in een kluis of iets dergelijks.

Zie ook[bewerken]