3 mei

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
apr - mei - jun
<< 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31     >>

3 mei staat bekend als de dag dat niemand geboren of jarig is. Echt, helemaal niemand. Het is nageteld op deze planeet [1] en het is bewezen dat er echt niemand is, maar het natellen van iedereen is uiteraard onmogelijk. Als er iemand is die op 3 mei, is die persoon vervloekt voor eeuwig, volgens Sint Juttemis.

Hoe kan dit?[bewerken]

Toen God de Aarde aan het ontwerpen was met Kim Il Sung die het gedeelte rond Pyongyang te Noord Korea deed als de heilige tuin *kuch kuch* kreeg God een tegenslag te verwerken, een aantal maanden voordat het project de ruimte in ging d.m.v. een enorme oerknal, op 3 mei. Toen was daar een vonk in het niets ontstaan waardoor de oerknal vroegtijdig verschenen was. God ergerde zich kapot aan deze fout en liet alles maar voor dat het was en ging verder met ontwerpen om op de oorspronkelijke datum alles zijn vorm te laten geven en tegelijkertijd het leven te laten ontstaan. Hij besloot ook om op 3 mei niemand geboren te laten worden uit ergernis van het vroegtijdig laten ontstaan van zijn meesterplan door één stom vonkje. Toen God de kracht er op een gegeven moment niet meer voor had zette hij zijn kracht op wat satellieten en noodbatterijen in de hemel en rondom de Aarde. Tevens liet hij de controle dáárvan weer bij Sint Juttemis in het diepste geheim. Het lukte hem echter niet om de mensen die gingen bevallen op 3 mei allemaal tegen te houden, maar hij wist het zodanig te beperken dat er slechts een tiental mensen per halve eeuw geboren werden. Deze werden allemaal verdoemd zodat ze met allerlei tegenslagen en ellende de wereld tegemoet gingen, uit wraak van God. Deze mensen zijn ook nooit gelovig geworden.

Geboren[bewerken]

Dag van...[bewerken]

Trivia[bewerken]

  • Op 3 mei krijgen sommige mensen het idee dat het nog april is. Dit is niet te verhelpen en voor velen wordt 3 mei dan algauw een nachtmerrie.
  • 3 mei is tevens de dag dat niemand een natuurlijke dood gestorven is.
Bouncywikilogo.gif
De leugenaars aan de overkant hebben ook een uitgebreid overzicht over 3 mei.

Zie ook[bewerken]

Voetnoten[bewerken]

  1. Uiteraard de bekende mensen.