A2

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De A2 is een snelweg in Nederland, speciaal aangelegd om mensen in de file te laten staan. De snelweg loopt van de A10 (Dé fietssnelweg van Nederland) naar het zuiden van land via Utrecht, Den Bosch, Eindhoven en Maastricht. Bij de megametropool Eijsden gaat de A2 de grens over. De snelweg is aangelegd door JP BV.

Geschiedenis[bewerken]

Dagelijkse file bij Everdingen

In 1934 kregen veel NS conducteurs last van depressies als gevolg van Oncyclopedia-vandalisme. Daardoor vielen veel treinen uit (niet dat dit veel verschilde van de normale situatie). Om de mensen toch op het werk te krijgen deelde de overheid autowetauto's uit. Een aantal jaar later reden de treinen weer "normaal" omdat Sophia alle conducteurs van hun waakbewustzijn beroofde. Echter de mensen gingen hun auto niet uit omdat de trein te koud was. Om alle mensen uit de auto te krijgen sloopte JP BV. alle 20×300 wegen en maakte er 2×2 wegen van. Hoe JP BV. dit voor elkaar wist te krijgen weet niemand.

Files[bewerken]

Hieronder een overzicht van knelpunten.

Amsterdam-Utrecht Dit gedeelte gaat verbreed worden van 6 naar 10 rijstroken. Hoewel veel mensen dit goed vinden zal dit niet de files oplossen want er wordt niet gezegd wanneer het project klaar is. Dit heeft tot gevolg dat de weg verkleind is tot 3 rijstroken met een nutteloos grote vluchtstrook.

Knooppunt Oudenrijn Wegens nostalgie wordt Knooppunt Oudenrijn verbouwd naar zijn originele vorm (een rotonde) en komen hier verkeerslichten die niet op groen gaan, zodat de mensen zullen worden aangemoedigd om een andere route te kiezen.

Utrecht-Den Bosch Op dit traject wordt op dit moment een aantal bruggen gebouwd die ondergronds gaan. Ook hier zal dit de lengte en hoeveelheid van goedaardige files doen toenemen.

Den Bosch-PSV Omdat veel mensen uit Den Bosch naar PSV gaan heeft JP BV. besloten deze weg om te leggen naar FC Eindhoven omdat ze daar niet kunnen voetballen.

Rijbaan alleen voor moffen!

PSV-Maasbracht Omdat hier een nieuwe snelweg is gebouwd begint het hier knap druk te worden met dronken Duitsers. Als gevolg van dit zal de weg worden verbreed. Nieuw in Nederland zijn de speciale Autobahnbanen. Dat zijn speciale rijbanen voor Duitsers waar ze ongegeneerd kunnen racen. Dit in verband met euregionale samenwerking

Maastricht Het toppunt van filevorming. De snelweg onderbreekt hier omdat JP BV. dat wel een leuke afwisseling vond. Er staan hier verkeerslichten, flitspalen en je rijdt langs Wittevrouwenveld, Limmel en Nazareth (de getto's van Maastricht. Als je auto gestolen wordt is het niet mijn schuld!) Er zijn plannen om dit gedeelte te ondertunnelen maar er zijn te weinig Polen om dat uit te voeren.

Zie ook[bewerken]