Ab Klinkman

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Ab Klinkman

Ab Klinkman is de sidekick van Balkenendeman. Ab Klinkman was eerst gewoon Ab Klink, een mens, zoals er zovelen zijn. Maar toen Ab Klink in contact kwam met een overdosis nicotine veranderde hij in de superheld Ab Klinkman. Als superheld redde hij het leven van menig horecamedewerker.

Superkrachten van Ab Klinkman[bewerken]

  • Supervolhardendheid, probeer deze man maar eens tegen te houden!
  • Superdoofheid, waardoor hij imuum wordt voor goede argumenten.
  • Superhypocrietheid, wat hem in staat stelt lid te zijn van het CDA.
  • Superkaalheid, nutteloos, vervelend en onderdeel van spot. Je kunt ook niet alles hebben als superheld.
  • Supersaaiheid, het dodental van mensen die een speech van Ab Klinkman hebben bijgewoond staat op 14.

Relatie met Balkenendeman[bewerken]

Zijn mattie, Balkenendeman

Balkenendeman is zijn mattie. Het was Balkenendeman die Ab Klinkman hielp toen hij het moeilijk had. Ab Klinkman kon maar moeilijk met zijn nieuwe krachten omgaan. Maar dankzij de hulp en begeleiding van Balkenendeman kwam Ab Klinkman er weer bovenop. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Balkenendeman is het grote voorbeeld voor Ab Klinkman. Als Ab Klinkman niet kaal was geweest had hij nu hetzelfde Harry-Potterkapsel als Balkenendeman. En als Balkenendeman niet met Bianca was getrouwd dan was Ab Klinkman dat wel.

Fetisjist[bewerken]

Ab Klinkman is een fetisjist. Hij vindt het heerlijk om dingen te verbieden waar hij zelf van geniet. Zo vaardigde hij onlangs een verbod uit op roken, terwijl hij bekend staat als fervent roker. Een bekend bedrijf in de wegensector bood onlangs een half miljoen euro voor het teer in zijn longen. Maar ook het paddoverbod was een gevolg van zijn fetisjisme, Ab Klinkman, die vroeger bekend stond als de Paddokoning, en die zelf notabene die nieuwe paddosoorten heeft ontdekt, verbood het gebruik van paddo's. Maar er zijn meer voorbeelden te vinden, Ab Klinkman, een echte katholiek en naast zijn baan als minister ook priester in een katholieke kerk, voerde de controle op misbruik van misdienaars op en liet zichzelf meerdere keren arresteren door de door hem zelf aangestelde controleurs. Ook beperkte Ab Klinkman als minister van gezondheidszorg zijn grootste hobby: hij stelde een verbod in op eten uit de vuilnisbak! Als gevolg van deze maatregel zijn al duizenden zwervers en onderbetaalde docenten omgekomen.

Opgenomen in kliniek[bewerken]

Ab Klinkmans nieuwe leven als superheld bleek te zwaar. Ab Klinkman ging zijn heil daarom te zoeken in de drank, pure nicotine, cocaïne en paddo's. Hij is voor deze verschillende verslavingen al meerdere keren opgenomen in een kliniek. Maar iedere keer gebruikte hij zijn superkrachten om de kliniek om te bouwen in een café, discotheek of vrijplaats voor drugsgebruik. Het is dankzij Balkenendeman dat hij van de verslavingen is verlost, hij waarschuwde Ab Klinkman dat wanneer zijn drugsgebruik nog één keer zo hoog zou zijn dat Balkenendeman hem dan zou dwingen de Bijbel te lezen. Ab Klinkman, geschrokken van dit buitensporige dreigement spoot zijn laatste spuiten leeg, dronk zijn laatste flessen op en schijnt sindsdien nuchter te zijn.

Uitvinder[bewerken]

Ab Klinkman is de uitvinder van de elektrische vliegenmepper. Een vlieg simpelweg dood meppen gaf hem niet genoeg voldoening. Hij wilde de insecten zien branden! Hij verkocht zijn uitvinding aan Ikea, die de dingen nu in als knutselpaketten verkoopt. Overigens maakte de eerste elektrische vliegenmepper niet gebruik van batterijen, maar van drie accu's. Zijn eerste test deed hij trouwens ook niet op insecten, maar op zijn nu helaas overleden vrouw, genaamd KloonBianca.

Trivia[bewerken]

De man die het record van Ab Klinkman verbrak.
  • Ab Klinkman is een kettingroker.
  • Ab Klinkman kweekt paddo's in zijn kelder.
  • Lange tijd stond het record van meeste sigaretten roken in één keer op naam van Ab Klinkman. Onlangs verbeterde een man Ab Klinkmans record met drie sigaretten. Zie ook de foto.

Zie ook[bewerken]

Superlogo.JPG
Superhelden en handelsreizigers

Ab Klinkman · Alvaman · Antic Cafe · Badman · Balkenendeman · Brugman · Bulk · Clovis · Columbus · De Cock · El Cid · Flandrien · Frans Bauer
Groene Baron · Hoe: word je een superheld? · Jan · Koksmutsman · Marco Polo · MegaMark · Montignac · Baron von Münchhausen · Napoleon Bonaparte
Nederlands · Piet Huysentruyt · Qwop · Robin van Persie · Sherlock Holmes · Sonic X · Spider-Woman · Superman · Tijd · Übermensch · Willem Wever

Kapiteins: Brazil · Iglo · Onduidelijk · Onzinnig · Overduidelijk · Oxymoron · Paradox · Zeppos