Abba

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Abba op archiefbeeld.

In Sovjet Rusland, ABBA abbaat J.... nee, laat maar.
~ De situatie in Sovjet Rusland omtrent ABBA

Maar....dat zijn apen!
~ Kapitein Overduidelijk over ABBA

ABBA is een afkorting voor Astmatiche BaardBezittende Apen, en zijn lid van de eeuwenoude apenbeschaving waar ook Darwin oorspronkelijk vandaan kwam. ABBA is een ondergrondse terroristische organisatie, die onder andere verantwoordelijk is voor de Reichstagsbrand, het uitsterven van de dino's en de verkiezing van Sjors Dubbelvla Struik, ook een mensaap. Verder hebben ze onder andere in de jaren 80 de algemene muzieksmaak besmeurd. Ook worden ze verantwoordelijk gehouden voor de film Mamma Mia, misschien wel de allerergste van hun misdaden.

De groep is tevens emo en onder andere Hitler en Harry Potter zijn daarom erg belangrijke bondgenoten van ze geweest. Het is de politie tot nu toe niet gelukt de bende op te rollen.

Geschiedenis[bewerken]

Tijdens het beleg van Soesbekistan, vooral bekend vanwege haar nationale versnapering, het soesje schoten de Romeinen per ongeluk een ruimteschip neer. Het ruimteschip stortte neer in de Beilmer, en de aliens zijn daar ontsnapt uit de klauwen van de veroveraars. Deze groep aliens noemt zichzelf "de Marshmellows", maar in de dossiers van de politie worden zij vermeld als: ABBA. Na deze epische gebeurtenissen heeft de groep aliens alleen ondergronds geopereerd, en als ze bij uitzondering eens in het openbaar verschijnen, trekken ze (ietwat excentrieke) mensenkleren aan.

Op een avond in de jaren 70 maakte de groep ABBA haar debuut op zowel de Zweedse radio als televisie. De kijkers en de luisteraars schrokken zo hard van hun muziek dat de Zweden de volgende dag spontaan rechts begonnen rijden.

Zie ook[bewerken]

Kimberley Vlaeminck.jpg
Jongens en meisjes die aandacht zoeken

Ballenjongen · Boomknuffelaar · Bosjesjongen · Damschreeuwer · Dambrander · Discussiejongen · Mister Emmy · Grasmeisje · Kattenmeisje
Krantenjongen · Lavendeljongen · Maasmeisje · Mangelmannetje · Naaldenjongen · Pandaknuffelaartjes · Regelneven · Relnichtjes (Jut & Jul)
Richtingaanwijzers · Sjongejongen · Spekjongen · Sterrenmeisje · Peroxidejongetje · Zangaapjes · Zeilmeisje