Abraham Lincoln

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Ongelofelijk! Zo'n hihi-larisch artikel, maar niemand kan het vinden... Voeg snel wat links toe op andere artikelen die verwijzen naar deze pagina, en laat de wereld lachen!
Abraham Lincoln
Bouncywikilogo.gif
Voor de uilskuikens die de afgelopen eeuwen onder een rots hebben gelegen zonder krant of Twitter, heeft Wikipedia ook een artikel over: Abraham Lincoln.

Abwie Bimbom?
~ Kapitein Onduidelijk over Abrie

Abraham "Abrie" Lincoln was een president van de VS, hij is vooral bekend vanwege zijn zelfmoordpoging op 15 mei 1865, maar ook vanwege het in het leven roepen van de Koekoeksklan en uiteindelijk ook de Black Panther Party. Doordat hij de slavernij toestond in de VS, werd de KKK opgericht. De Klan eiste dat de slavernij afgeschaft zou worden.

Leven[bewerken]

Op 1 Januari 1830 werd Abrie geboren in Washington Diezie. Zijn ouders vonden hem een wonderkind, omdat hij vanaf zijn geboorte al kon lezen en schijven, ook wist hij toen al wat hij wilde worden: namelijk olifantentrainer bij de Amerikaanse marine. Het liep iets anders: toen hij op de Middelbare school kwam, kreeg hij namelijk een baan aangeboden als zeehondendresseur, hij nam deze kans met beide handen aan. Toen hij 2 jaar zeehondendresseur was vond hij het tijd voor iets anders en werd hij president van de VS, met een overweldigende minderheid van stemmen, het schijnt dat hij alle kiesmannen had omgekocht en daardoor toch president werd.

President[bewerken]

Hij heeft veel van zijn beslissingen genomen onder invloed van Crack, dus er waren een aantal vage beslissingen: onder andere het toestaan van de slavernij, en het vermoorden van al zijn ministers omdat ze hem tegenwerkten. Tijdens zijn regering heeft hij ook het narcisme en het racisme tot hoofdgodsdienst gemaakt.

Dood[bewerken]

Op 15 mei 1865 ging Abrie dood doordat hij een overdosis crack had ingenomen, maar andere theorieën zeggen dat hij zichzelf vergiftigde met Cyanide en andere slechte bronnen (Wikipedia dus) zeiden dat hij werd vermoord. Zijn hele leven was hij verslaafd geweest, dit kwam omdat zijn moeder ook verslaafd was toen ze hem kreeg.

Monumenten[bewerken]

Aangezien hij de enige verslaafde president v/d VS was, is hij heel bekend, er zijn ook veel monumenten voor hem gebouwd omdat hij de KKK op heeft gericht. Zijn ouders vonden dat hij moest worden geërd na zijn dood en richtten een groot monument op in zijn woonplaats Washington DC.