Aids

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
ONBELANGRIJK!

Dit sjabloon is niet van belang.
Gelieve er geen nota van te nemen.
Mocht dit toch door u gelezen worden,
dan mag u de inhoud van deze boodschap meteen weer vergeten.

AIDS is de schuld van de homo's.
~ De Paus over AIDS

AIDS is een groot zwart monster dat zich met name schuil houdt in Afrika.

Onstaan en evolutie van AIDS[bewerken]

AIDS werd gecreëerd in 1937 om voor alle kinderen ter wereld een huisdier te geven. AIDS kon in die tijd makkelijk en snel worden gemaakt waardoor kinderen zich niet meer eenzaam hoefden te voelen. Vlak na het verspreiden van AIDS bleek dat er een slechte eigenschap in het huisdier zat: Hij doodde graag mensen om ze op te eten.

AIDS houdt zich onder andere schuil in Bibliotheken.

Men haalde AIDS wereldwijd terug en ging het vernietigen. Voor een lange tijd werd er niets meer gehoord over AIDS waardoor men een ontspannen leven ging leiden. Toen in de jaren '80 men beweerde een dier te hebben gezien dat sterk op AIDS leek, begon men zich zorgen te maken. Alle oude documenten over AIDS werden opgevraagd en nagekeken. Men kon niet achterhalen hoe AIDS nog kon bestaan totdat men een lijst kreeg met daarop alle mensen die AIDS kregen. Hierbij kwam men erachter dat men AIDS was vergeten terug te roepen in Afrika waardoor het diertje 50 jaar de tijd had gekregen om sterker te worden dan ooit.

AIDS scheen zichzelf te hebben verbeterd en kon niet meer worden vernietigd. Dit kwam mede doordat AIDS een superieur immuunsysteem had gemaakt waardoor ze immuun waren voor alle ziektes. Verder had AIDS een zware bepantserring gekregen waardoor kogels niet of nauwelijks het lichaam van AIDS konden betreden. Hekken hadden geen nut omdat AIDS zeer hoog kon springen en men besefte dat AIDS niet te verslaan was.

Werkwijze van AIDS[bewerken]

Dit gooit het AIDSmonster naar zijn slachtoffers.

AIDS heeft een zeer opvallende manier om mensen te doden. AIDS gebruikt niet zijn klauwen of zijn scherpe tanden maar pakt vaak een kiezel op om die vervolgens met grote kracht te gooien naar mensen. De kiezel zal vervolgens zo hard aankomen dat de persoon in kwestie het ruimte/tijd-continuüm zal doorbreken en in een fractie van een seconde oud en bejaard zal worden. AIDS wacht vervolgens af tot de bejaarde een hartaanval krijgt van een enge film die AIDS bij zich draagt. AIDS zal vervolgens de persoon opeten om zich een week koest te houden.

Oorlog tegen AIDS[bewerken]

Een bord om aan te geven dat AIDS in de buurt is.

Omdat AIDS zich begon te verspreiden besloot men dat het monster in bedwang moest worden gehouden. Men probeerde eerst om het monster te doden met een schadelijk virus. AIDS was echter immuun voor alle ziektes en in plaats van AIDS raakte de bevolking besmet met het virus. Daarna probeerde men om AIDS te doden door U2 te laten optreden voor een AIDSmonster. Het AIDSmonster raakte echter zo geïrriteerd dat hij de leden van U2 verslond en op hun lichaam ging slapen. Uiteindelijk probeerde men AIDS te stoppen door ze te vangen en tentoon te stellen in dierentuine. Dit werkte voor even. AIDS ontsnapte namelijk al gauw en begon zich voort te planten met de andere dieren. Vandaag de dag heeft men AIDS maar opgesloten in Afrika door er een groot overdekt electrisch hekwerk omheen te plaatsen. AIDS heeft zich echter voortgeplant met andere diersoorten. Volgens wetenschappers Hebben tegenwoordig vrijwel alle dieren sporen van AIDS in zich en heeft het AIDSmonster zich onlangs succesvol weten voort te planten met een mens.

Zie ook[bewerken]