Alien

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Sja, een Alien op het veld is natuurlijk altijd handig. Ze hebben geen zuurstof nodig en raken daarom dus nooit buiten adem.
~ Johan Cruijff over Aliens

Wanneer men het woord Alien hoort, denkt men al gauw aan rare blauw-groene mannetjes met enorm zwarte ogen die mensen ontvoeren en er rare expirimenten mee uitvoeren. Dit is echter niet waar. Aliens zijn over het algemeen oranje met een grote, roze neus. De ogen zijn bedekt met een dikke laag, donkerblauwe Smef. De Alien loopt meestal op twee benen, maar wanneer het zondag is en de zon schijnt, dan zijn zij wel eens geneigd op zeven benen te lopen.

De Alien is over het algemeen een vredelievend wezen. Het heeft totaal geen beschikking over enige vorm van wapens. Het is zelfs zo dat wanneer een Alien iemand pijn doet, hij uit elkaar splat. Vanwege dit feit durven zij niet goed in contact te komen met vreemden. Zij zijn bang aangevallen te worden en zij kunnen dan niets terugdoen.

Henk[bewerken]

Hier figureert Henk (rechts) in de serie South Park

Dat men meestal denkt aan die blauw-groene mannetjes met enorm zwarte ogen, komt één bepaalde alien, genaamd Henk. Henk is een alien van de planeet Banana. Hij is geboren in het jaar 0 gelijk met een zekere mens genaamd Jezus, hierdoor wordt de verjaardag van Henk vaak vergeten. Dit feit heeft Henk ertoe gedreven vaak op aarde te verschijnen om zo de mensen kenbaar te maken dat hij zijn verjaardag ook graag viert. Hij probeert vaak in films te verschijnen als figurant om zo zo veel mogelijk mensen te bereiken.

De geschiedenis van de Alien[bewerken]

Het woord Alien komt van het Latijnse woord Alienus en betekent: "raar mannetje (of vrouwtje), dat graag danst in de nacht als een wildvreemde rare vogel in de eendenbijt met drie karaats gouden teelballen om zijn middel." De eerste mens die een Alien tegenkwam was Antonius. Antonius was op een avond de koeien aan het uitlaten en zag toen een Alien.

Aliens kunnen overal vandaan komen. De meesten komen echter uit de planeet Smaiffe. In deze planeet zit namelijk een holle ruimte die perfect kan dienen als ramp voor de Aliens die graag skateboarden. Met enorm grote Skateboarden in de vorm van bordjes vliegen zij soms naar de aarde. Waarom zij dit doen is onduidelijk, zeker is dat Henk iedereen graag wil vermelden dat hij jarig is.

De eerste ontmoeting die grote impact had op de relatie tussen mens en Alien was tijdens de tweede grote Schapenoorlog in 1234 na Christus. Dit was een grootste oorlog die mens een schaap ooit hadden gevoerd. Er kwamen toen echter Aliens van de planeet Maan die de schapen wilden helpen de oorlog te winnen, maar de mensen zeiden: "Nee Aliens, dat mag niet!" De Aliens keerden toen teleurgesteld weer terug naar de maan. Alwaar zij een spelletje Rufus speelden.

De tweede grote ontmoeting was gisteren. Het is jammer dat je er niet bij was, het was echt enorm gezellig. De Aliens hadden heerlijke xyzotrap meegenomen en hadden een film met Steven Seagal gehuurd. Aliens zijn namelijk van mening dat Steven Seagal de beste acteur ter wereld is, misschien zelfs van het universum. Een van de grootste wensen van alle Aliens is dan ook om een keer Steven Seagal in het echt te ontmoeten.

De Alien en de banaan[bewerken]

Aliens zijn over het algemeen zeer dol op bananen. Wanneer zij bananen zien, gaan zij zeer erg watertanden en dansen drie maal de macarena. Soms komen zij dan ook op aarde en gaan mensen stalken om op zoek te gaan naar bananen. Wanneer je denkt dat er een alien buiten uw huis staat, kan dit dus kloppen. De Alien zal echter niets proberen. Mocht u toch niet gerust zijn gesteld, werkt het beste een tros bananen naar buiten te gooien. De Alien zal u hartelijk bedanken en vervolgens wegrennen. Er bestaat dan echter de kans dat de Alien vaker terug zal komen om meer bananen.

Een andere manier om de Alien weg te werken gaat als volgt: u opent het raam. U kijkt of u de Alien ziet. Ziet u hem, sluit dan snel het raam. De Alien zal namelijk proberen dan binnen te dringen. Ziet u geen Alien, roep dan zeer hard: "Hier zijn geen bananen! Ga weg en kom nimmer meer terug!". De Alien weet dan dat er geen bananen zijn en gaat weg. U kunt ook een appel voor uw deur leggen, daar zijn ze bang voor, ze gaan dan krijsen en slaan. Dat moet u doen! U bent geheid van de aliens af.

Trivia[bewerken]

  • Bush is een Alien
  • Jij bent geen Alien
  • God is een Alien
  • God ontkent dit
  • Al Gore heeft een laboratorium waar hij Aliens kweekt en aan de groothandel verkoopt
  • Deze aliens worden Evroniërs genoemd, welke al zo ver zijn gekomen dat ze bijna het hele heelal gekaapt hebben.