Amerikaanse Burgeroorlog

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Amerikaanse Burgeroorlog
Food fight.jpg
Een vastgelegd beeld van de Slag bij Washington
Datum 1991-1993
Locatie Overal
Resultaat Quick mag niet meer in Amerika zitten, en McDonalds mag Europa verMacDonaldiseren
Casus belli Quick zet een restaurant in New York
Strijdende partijen
Macdonaldslogo.png McDonalds Quicklogo.jpg Quickkers
Commandanten
Macdonaldslogo.png Ronald McDonald Quicklogo.jpg Niemand

Customers, we are at war...
~ De leider van de McDonald's bij het begin van de Amerikaanse Burgeroorlog.

De Amerikaanse Burgeroorlog is een burgeroorlog tussen McDonalds en Quick die begon in 1991 en officieel eindigde in 1993. Het conflict is echter nog steeds niet opgelost en wekelijks wordt er nog steeds geweld gemeld tussen beide partijen. De oorlog heeft voor veel dikke mensen doden gezorgd.

Geschiedenis[bewerken]

Vanaf het begin van het Amerikaanse McDonald's in 1948 en dat van het Franse Quick in 1980 waren ze gezworen vijanden. Dat konden de twee verbergen tot het grote eerste schot in 1970.

Begin[bewerken]

In het jaar 1969 waren beide partijen bezig in hun eigen gebied; McDonald's in Amerika en Quick in Europa maar zoveel last kregen ze van elkaar niet. Toch waren beiden van plan om ooit eens voet aan land te zetten aan de andere kant van de oceaan. Quick was de eerste die de oversteek waagde. Hun eerste Amerikaanse restaurant startten ze in New York waar het veel succes had. McDonald's zette de tegenaanval met nog eens 3 extra restaurants te zetten in New York. Quick verklaarde McDonald's de oorlog.

Einde[bewerken]

Beide partijen hadden door de oorlog bijna verwoest en McDonald's was aan het oprukken met een linke meerderheid, waarmee het alles of niets was. Uiteindelijk wou Quick vredesonderhandelingen overwegen. Daarna kreeg McDonald's toestemming van Quick om ook Europa te McDonaldiseren an dat Quick dan niet in Amerika mag zitten. De oorlog eindigde in 2012.

Acties[bewerken]

Acties McDonald's[bewerken]

Happy Meal tm tm tm (sorry, maar het is niet meer bijhouden)[bewerken]

McDonald's was de eerste die op het idee was gekomen om van plaats alléén brol in doosjes of alleen kots in doosjes te verkopen brol mét kots in doosjes te steken.

Langs Snelwegen[bewerken]

McDonald's is een bedrijf dat het meestal zo goedkoop mogelijk wil houden. En grond in de stad om restaurants te bouwen is meestal verschrikkelijk duur (maar niets zo duur als de kosten van een demonstratie van GAIA) dus kwamen ze op het idee om op open bebouwing restaurants te bouwen waar het redelijk goedkoop is. Toevallig zat het eerste restaurant dicht bij een snelweg en het werd een groots succes voor levenloze oude managers en directeurs.

Salm Special[bewerken]

Deze heerlijke burger tussen je broodje, wie wil dat nu niet?

Van deze burger werd er gedacht dat er zalm tussen zou zitten maar eigenlijk is het een zelfmoordburger (leve de vooruitgang!). Salm is de afkorting van salmonella.

Acties Quick[bewerken]

Magic Box (ZONDER tm)[bewerken]

Dit was (en is nog steeds) de tegenreactie van de Happy Meal tm tm tm. Deze kreeg als teken een ambetante Burgerkop met frieten op zijn kop (dit bewijst tevens de radioactiviteit van de Quick-burgers).

Finger Food[bewerken]

Al jaren waren meerdere politiebureaus op zoek naar HET bewijs. En hier kwam het: de Quickanen doen aan kannibalisme! Dat heeft hen veel geld gekost; wie frituurt er nu vingers in een open keuken?!

Bio Menu[bewerken]

AAAAAAAAA! Het beweegt!!!

Wall Street Fight[bewerken]

De Amerikaanse Burgeroorlog was niet echt een pafpafpoefpoefoorlog (Oooooh) toch werd er wel wat gevochten. Bijvoorbeeld op Occupy Wall Street waar Quick veel succes had door levenloze oude managers en directeurs maar ook McDonald's had daar een restaurant. Een tijdje lang deden ze vredig zaken totdat iemand zei dat hij de McDonald's lekkerder vond dan Quick terwijl hij in een restaurant van Quick zat. Hij werd afgeranseld door de werknemer van Quick waarmee een veldslag begon. Het werd een echte foodfight. Meerdere mensen kregen salmonella en er kwamen wat bulten van. Uiteindelijk werden de twee uit elkaar gehaald door een VN-ambassadeur (die er trouwens niet levend van af kwam).

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
11 september 2012
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.


Khadafou.JPG
Gezellige Gewapende conflicten

Wereldwijd
Wereldoorlogen (I · II · III · IV) · Koude Oorlog · WK Voetbal 2010 · Eerste Internetoorlog
Nederland
De Grote Nederlandse Oorlogen · Nederlands-Friese Oorlog · Koffieoorlog
Patatoorlog · Prijzenoorlog · Tachtigjarige Oorlog · Televisieoorlog · Slag om Wolluk
Midden Oosten
Golfoorlog · Grote Olieoorlog · Tweede Gazastrookoorlog · Zesdaagse Oorlog
Ergens anders
Amerikaanse Burgeroorlog · Dierenoorlog · Kabeljauwoorlogen · Slag om Wiener-Schnitzel · Smurfenoorlogen · Taalstrijd