Appelsap

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Terug. Allemaal.
~ Geert Wilders over appelsapeliggen

Stoffelijk ov "HOAX"!!

Appelsap is het stoffelijke overschot van een appel vermoord door Commu..eeeh sorry Kapitalisten omdat hij niet rood genoeg was. Er zijn ook verschillende mensen die dan: "HOAX"! roepen en beweren dat het hier gaat over de resultaten van behoeftes van appels.

Omdat necrofilie gewoon toegestaan is door partijen zoals de Appelstrüdelische partij en Trots op Appels drinken sommigen mensen het. Maar dan heb je ook weer mensen die het vies vinden, maar die roepen dan ook weer: "HOAX"!

Geschiedenis[bewerken]

Versie 1

Tijdens de Koperdraadische revolutie in Nederland moest alles rood. Half Nederland werd vermoord om genoeg bloed te krijgen, want het IJsselmeer wou maar niet rood. De paranormale beïnvloeding van de fusie tussen de verlie "HOAX!" ja waar was ik? Oja, de contra-beweging van Appels leed veel verliezen en gezien appels ook eigenlijk niet armen hebben om een trekker over te halen "HOAX!". HOAX! HOOOOWAAAAX! En zo komt het.

Versie 2

't Is gewoon pies man.

Versie 3

Tijdens de Koperdraadische revolutie in Nederland moest alles appelsap. Half Nederland werd vermoord om de appels bang te maken zodat ze het in hun broek deden. Maar aangezien appels geen broeken maar jurkjes dragen wordt ook deze versie betwist.

Positie in de maatschappij[bewerken]

Tegenwoordig staat appelsap laag in de maatappelige ladder. Doordat appelsap niet betrokken is met Wikipedia en Aardappelen wel zijn het net niet de paria's. Vooral appeltaarten mogen de appelsappen niet. (iets met een grafkist en een milf, heel vaag) Volgens statistieken is 100% van de appelsappeliggen werkloos. Waardoor dit komt weten we niet, maar er zijn 3 versies.

versie 1

Appelsappeligen hebben geen armen of benen.

versie 2

Appelsap is een drug om sneller je behoefte te resulteren.

versie 3

Appelsappeligen worden stelselmatig gediscrimineerd doordat de economische fiscus paranormaal wordt beïnvloed door de stijgende stijging die wordt bekritiseerd door Henk Hooikoorts. Wie? Ik ruik een Hoax. Nee echt niet. Henk Hooi, o nee wacht. Die lelijkerd, die achtergronddanser van K3. Oow die ja! Ja die ken ik wel. Heette 'ie niet Che Guevara?

Zie ook[bewerken]

Ssslurp.JPG
Zonder drank geen klank!

Alcohol · Appelsap · Bier · Coca-Cola · Dr Pepper · Cocktail · Energiedrank · Jägermeister · Melk · Mountain Dew · Water · Whisky · Wijn