Arnold Schwarzenegger

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Deze man is net zo gevaarlijk als de Donald Duck, en daarom knettergek
~ Geert Wilders over Arnold Schwazenegger.

Who is your daddy, and what does he do?
~ Arnold Schwazenegger over jouw vader.

Wer ist dein Vater, und was macht er?
~ Arnold Schwazenegger over jouw vader, maar dan in het Duits.

Arnold Schwarzenegger of De Terminator is een Oostenrijks-Amerikaanse robot, hier naar toegestuurd om Geert Wilders te verwijderen. Het is overigens geen zwarte neger.

Levensloop[bewerken]

"Arnold Schwarzenegger", zoals de media 'm noemen, is gefabriceerd in een onderzoekscentrum in Thal, Oostenrijk. Um nicht zu auffallend zu sein, kreeg Arnold een pleegvader en moeder. Zijn vader Gustav, een voormalig lid van de Köningkliche Germanischen Buhrenpümmel Organisation (KGB), was landbouwer en stierf aan de pest in 1350. Zijn moeder, Ava Devine, overleed eerder.

Arnold groet voorbijgangers

Arnold wurde angefangen wie ein "dienstplichtig militair" in het Russische leger als tankchauffeur. Om niet al te opvallend te zijn, besloot de Overheid dat Arnold bodybuilder moest worden, "Arnold" was het hier niet mee eens, er wollte nämlich Mitglied von Tokio Hotel werden. Arnold besloot Oostenrijk te verlaten, en naar Het Land Waar Dromen Uitkomen te gaan.
Hij werd in 1983 "staatsburger" en haalde zijn zwemdiploma's A, B, C en "Toets 1".
Vervolgens werd hij, zonder enige inspraak, als Amerikaanse gouverneur ingezet. "Arnold", Immer so Proggresiv als wat, moest met tegenzin voor de conservatieve republikeinen strijden. Hier moest hij om huilen.

Acteur[bewerken]

Die erste Filme, wo er in gespielt hat, was Hercucles Serculhes Hercules in 1970 (deze "Griekse held", zo willen ze je laten denken, was ook een Terminator, maar dat weet jij niet).

Arnold als Al Go(o)r(e)

Maar hij brak pas echt door in 2006 (toen pas? ja, toen pas) als Al Gore in Un Inkonvieniejant Troet An Inconvenient Truth. Schwarzenegger speelt over het algemeen in films over het milieu, waaronder The Terminator, zijn bekendste. In 2003 laat hij voorlopig het laatste hoofd rollen, in de film The Terminator 3: Steig des Apfelstrudels. Hij besloot zich (onder druk van je weet wel) kandidaat te sletten stellen voor het gouverneurschap van Cauliflower.. ofzo... het is hem in ieder geval gelukt.

Complot Wilders[bewerken]

Het plan achter Project Arnold is de eliminatie van Geert Wilders. De Amerikaanse overheid is van plan Arnold te verkleden als moslim en zodoende dicht bij Wilders te laten komen.
Schwarzenegger zal zich verstoppen in de pruikenkast van dhr. Wilders, en wanneer deze handje-in-handje met zijn Snor in bed ligt, slaat hij toe. Het plan is geplant voor eerste kerstdag 2026, dus men zal nog even moeten wachten.

Arnold met zijn opa Johann

Zie ook[bewerken]