Azkaban

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken

HUUUUUUUUU!!!
~ Ontslagen Dementor over zijn vervlogen tijd in Azkaban.

Azkaban is een privégevangenis van de PVV om "onnuttige allochtoontjes die iets vekeerd hebben gedaan" in op te sluiten.

De ligging van Azkaban.

Ligging[bewerken]

Azkaban is gelegen op een van de Waddeneilanden. Het is niet speciaal gemaakt voor zijn functie. Vroeger was het een speciaal reservaat voor olie zeehondjes maar via haar connecties heeft de PVV het eiland toch kunnen krijgen. Ook de vorm was vroeger anders. Vroeger was het eiland grillig, maar nu is het driehoekig.

Gers Pardoel bij zijn veroordeling tot levenslang in Azkaban.

Een paar gevangenen[bewerken]

Naam Reden gevangenschap
Gers Pardoel Hij is misschien geen allochtoon, maar zijn taaltje leek wel wat op Turks.
Omar Hannal Deze idioot wou zich aanmelden voor lijsttrekker van de PVV in Amsterdam.
Mohammed, de garnaal Deze garnaal was gepeld in Marokko...
Azkaban na de uitbreking van de VT4.

Bewakers[bewerken]

De bewakers van Azkaban zijn de verschrikkelijkste en de meest gevreesde ooit. Het zijn pinguïns. Dankzij hen is er nog nooit iemand ontsnapt (buiten de VT4 dan). Zij maken de gevangenen zeer gefrustreerd. De gevangenen hebben gewoon geen gezelschap omdat met pinguïns niet te praten valt. Al de pinguïns zijn gedeporteerd door de PVV zelf in een boot die oorspronkelijk een donatie was van een Nederlandse organisatie om vluchtelingen te vervoeren.

Dementors[bewerken]

Vroeger was Azkaban bewaakt door dementors (of toch iets dat er op lijkt). De dementors waren rechtstreeks geïmporteerd uit Fantasia.

Vakmentors[bewerken]

De vakmentors zijn natuurlijk ook van de partij. Vakmentors bepalen binnen hun onderwijsdomein welke leerstof de gevangenen voorgeschoteld krijgen, waar dit uiteraard binnen hun eigen leefwereld relevant is. Ook in het volwassenenonderwijs spreekt men van vakoverschrijdende eindtermen, waarbij aan gevangenen de competentie wordt opgelegd om bijvoorbeeld een slot van een celdeur te analyseren. Ook hoort de gevangen burgerzin bijgebracht te worden. Dit varieert van het kunnen bemiddelen bij vechtpartijen tot het bijhouden van een scorebordje tijdens een judopartij. Ook worden gevangenen getest op taalvaardigheid: alle scheldwoorden moeten tegen het einde van de detentieperiode verleerd zijn.

De kelders[bewerken]

Natuurlijk wordt Azkaban gecontroleerd door de regering. Alleen is het probleem dat de PVV zichzelf ziet als de regering. Daarom zijn de kelders nog altijd niet gecontroleerd. In de kelders zitten allemaal gevangenen van de PVV zoals Emile Roemer, Sybrand Buma en Alexander Pechtold. Ze worden er gemarteld of doodgekieteld en komen er meestal niet levend uit.

Bereikbaarheid[bewerken]

Azkaban is alleen bereikbaar door een reusachtige regenboogbrug die loopt van uit het het hoofdkwartier van de PVV tot Azkaban zelf. Hij is gemaakt van kernafval, asbest en koolmonoxide.

Dit is de
PeertrofeeRD2.png

Zie ook[bewerken]

Pieperster5.png
Gloria in exelsis Sophia!
Ingelijste versie:
19 augustus 2012
Dit sublieme artikel is de glorieuze overwinnaar van een Peer en geldt daarmee als voorbeeld voor eenieder die perfectie nastreeft! Het artikel is daarom ingelijst op de Hoofdpagina en in de Lijst der Giganten.