Baardenclub

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
23.000 vBC. - Grondleggers van de Baardenclub vinden het vuur uit. (Merk op dat in deze vroege baarden nog moeilijk gelachen kon worden).

De baardenclub is een club voor mensen met een baard. Iedereen wordt toegelaten zolang hij of zij een baard heeft. Honden niet uitgezonderd. Geiten wel, die hebben een sik.

Toelatingseisen[bewerken]

Als alle papieren zijn ingevuld, dient men de

  • naam van de baard en het
  • soort baard

in te vullen, dan kan elke baardman terecht bij ieder willekeurig baardhuis.

Baardhuizen[bewerken]

Een baardhuis is in bijna elke gemeente te vinden en er is altijd tenminste 1 baardman aanwezig (anders mag het geen baardhuis genoemd worden (art.3458-C Reglementen Baardenclub)) Ook is er bij elk huis een ruime collectie van Baardman pr0n te vinden.

  • Veel baardmannen dragen leer.
  • Baardmannen met leren broeken hebben leren pijpen.
  • Alles is leer.

Er is altijd een grote verscheidenheid aan zweepjes te vinden in het baardhuis. De meeste baardmannen houden elkaar met deze aangename instrumentjes bezig en gezien er alleen baardmannen zijn en vrijwel geen baardvrouwen zijn alle baardmannen homo.

Er zijn ook baardhuizen in het oosten. Daar is de situatie in principe hetzelfde, afgezien van alle (gay)pr0n. Daar is het ook verplicht om een tulband te dragen. Dit wordt in de praktijk niet altijd gecontroleerd maar met tulband is men minder snel geneigd je in je kont te batsen.

Reglementen[bewerken]

De Baardenclub heeft een zeer uitgebreid reglementenstelsel. Dit is nodig, volgens het bestuur, om het ledenbestand van de club zuiver te houden. Zo zijn bijvoorbeeld alle mogelijke baarden gecategoriseerd en wordt er duidelijk aangegeven waar de sik eindigt en de baard begint. Dit laatste werd vastgesteld, toen de Baardenclub eens op het punt stond te imploderen vanwege een meningsverschil over de term stoppelbaard. Ook lopen infiltranten als Sinterklaas of die zogenaamde Kerstman door de strenge ballotage eerder tegen de lamp.

  • voorbeeld: Artikel 8366501 'lid A bepaalt dat een baard pas een baard genoemd mag worden 'als erin gelachen kan worden'.

Ereleden[bewerken]

De huidige voorzitter van de Baardenclub, Meester Gerardus Ibele Stoockeboom van Dingen

Merk op, dat de communisten goed vertegenwoordigd zijn!)

Niet te verwarren met:[bewerken]

  • Baardenclub - Club waar men samenkomt om moppen met baarden te vertellen. (zie: Baardman.)

Gerelateerde Artikelen[bewerken]