Babyolie

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Een baby in een vergevorderd stadium dat door een ietwat uit zijn krachten gegroeide kat wordt afgeleid.

Babyolie is een olie gewonnen uit baby's die momenteel wordt ontwikkeld als milieuvriendelijke brandstof. De eerste babyolie had een verbrandingsenergie van 8 MJ/liter maar door experimenten met uraanhoudende melk en diverse fokprogramma's werden daarna waardes van 12 MJ/liter bereikt. Dit is echter nog lang niet genoeg om er fatsoenlijk op te rijden zonder een verbruik van een brandstoftank per kilometer te hebben, zonder nog gesproken te hebben over de motorprestaties die teleurstellend slecht worden.

Experimenten[bewerken]

Naast eerdergenoemde experimenten, zijn er de volgende experimenten op baby's gedaan:

 1. Laten schrikken voor verwerking om adrenaline aan te maken (succesvol, 2-3% sterkere brandstof)
 2. Combineren met wietteelt (succesvol, 10% sterkere brandstof)
 3. Vrije-uitloopstallen (matig succes, minder dan 2% verbetering)
 4. Bijvoeren met partijen verboden zoetstoffen (succesvol, scheelt per liter toch zeker 0,5 MJ)
 5. Langer laten leven (grotere baby's = meer olie maar de energetische waarde werd weinig beïnvloed)
 6. Blootstellen aan xtc-afval (werkte alleen kort voor verwerking maar toch een verbetering van 5-6%)
 7. Blootstellen aan hoge concentraties zuurstof (matig succes, de baby's werden "opgewekter" maar de olie verbeterde met slechts 1%)
 8. Blootstellen aan röntgenstraling (veroorzaakte mutaties waarop kon worden doorgefokt)
Dit artikel gaat over een uitvinding.
Namelijk:
Babyolie.
Babyolie is uitgevonden door iemand
om de buren te pesten.

Er is ook geprobeerd baby's uit vliegtuigen te gooien maar dat had geen effect. Ook werd geprobeerd ze petroleum te voeren maar toen gingen ze om onbekende redenen dood.

De grote doorbraak[bewerken]

Onbekend is wie en waarom, maar iemand kwam op het idee om baby's krachttraining te laten doen. Hierdoor groeiden spieren en werd de olie hoogwaardiger. Bovendien werd de olie dunner waardoor het motorvermogen enorm stijgt. De brandstof die hierna, gecombineerd met de meeste experimenten, werd verkregen was goed genoeg om op grote schaal te gebruiken. Nu kijkt men of het mogelijk is om babykerosine te maken.

Bereiding[bewerken]

Een baby vlak voor hij/zij vermalen zal worden

Het is tamelijk eenvoudig: maal de baby en filtreer het resultaat. Destilleer dan het filtraat en filtreer het destillaat. Afhankelijk van de kwaliteit baby is er nu een goede milieuvriendelijke brandstof ontstaan.

Problemen[bewerken]

Aan baby's is op legale manieren nogal moeilijk te komen, aangezien deze zich weinig en traag voortplanten. Hierom laat men baby's met goede eigenschappen groeien zodat ze in een later stadium komen waarin wel snellere voortplanting mogelijk is. Een andere mogelijkheid is een illegale oplossing zoals stroperij of diefstal. Men zoekt nog naar een manier om synthetische baby's te maken maar die bleken licht ontvlambaar, agressief, hyperactief en in zeldzame gevallen ook explosief. Dit laatste leed tot gebruik bij terroristen die hier zelf dikwijls bij omkwamen. Het duurde even voordat organisaties dit doorhadden want niemand vulde een klachtenformulier in.

Hoe kom ik aan Babyolie?[bewerken]

Het kan op drie manieren:

 1. Maak het zelf
 2. Koop het bij de bakker, kom erachter dat die het niet heeft, ga vervolgens naar de supermarkt en behaal het zelfde resultaat, zelfde verhaal bij de schoenmaker, de bibliotheek, de wapenspeciaalzaak, de garage, de autodealer, 33 webshops en nog een keer de bakker die lichtelijk geërgerd kan raken. Bel dan het nummer van de pizzakoerier, kom erachter dat dit het verkeerde nummer is, zoek een leven en vind de babyolie.
 3. Vraag Rita Verdonk waar ze haar partij vandaan had.

Je kunt het ook aan Kapitein Overduidelijk vragen maar, die weet het niet en zal huilen (en wraak nemen).

Zie ook[bewerken]


Patentnummer : 6913, Patentnaam : Babyolie
Op babyolie rust Patent. Gelieve het niet te kopiëren, anders zult u de AIVD op uw dak krijgen. U bent gewaarschuwd.

Het patent verloopt over 500 jaar. U bent dan vermoedelijk dood, maar wat geeft het.

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
23 mei 2016
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.