Balkenendeman

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Balkenendeman in actie

Het is de schuld van de homo's dat deze man in films voorkomt
~ De Paus over Balkenendeman

AAAAH DAT HAAR!
~ Bangerd over Balkenendeman

Papa, je was toch vermoord?
~ Harry Potter over Balkenendeman

Het is een vogel!
Het is een vliegtuig!
Owh nee.... het is Balkenendeman maar.

~ Johan Cruijff over Balkenendeman

Wil de echte Harry Potter dan nu alsjeblieft opstaan?
~ Anonieme burger over Jan Peter en zijn kloonzoon Harry.

En uit de diepten van de hel steeg een nieuw soort freak op, die zijn positie innam.
~ Het Nieuwere Testament over Jan Peter.

AAAAAAAAA AAAAA AAA AAAAA AAAA AAAAAA!
~ AAAAAAAAA! over Balkenendeman

Jezus, wat een mongool...
~ Het Nederlandse volk over Balkenendeman

-_-
~ xD over Balkenendeman

Balkenendeman (geboren in 1956 in Kokkinogia als Jan-Peter van het Balkan-Einde, ook bekend als Chef Gevallen Kabinetten) was de Nederlandse premier is een Nederlandse superheld, vooral bekend van de reeks Balkenendefilms waarin hij een hoofdrol bijrol vertolkt.

No Wikipedia.png
De zogenaamde experts van Wikipedia hebben zelf geen artikel over Balkenendeman. Gelukkig hebben wij er wel een.

Balkenende I - de Puinhopen van Paars[bewerken]

In deze film krijgt Balkenendeman de opdracht om de puinhopen van paars op te ruimen. Hoewel het begin van de film door critici warm onthaald werd, ontaardt de film later in een richtingloos geharrewar tussen de vele hulpjes van Balkenendeman.
spoiler:
Het lukt Balkenendeman niet om de puinhopen van paars op te ruimen.

Balkenende II - de Puinhopen van Pim[bewerken]

Nu raak ik zelfs in de war!.

Balkenendeman krijgt in deze film de opdracht om de zooi die is achtergelaten in zijn vorige film op te ruimen. Het thema van de film is zo'n beetje hetzelfde als die van de vorige film, alleen zijn een aantal van de ruziënde hulpjes vervangen door andere ruziënde hulpjes.
spoiler:
Het lukt de held niet om de puinhopen op te ruimen.

Balkenende III - de Puinhopen van Balkenendeman[bewerken]

In deze film krijgt Balkenendeman helemaal geen opdracht maar besluit uit zichzelf dat de wereld hem nodig heeft. Hij probeert in deze film de puinhopen die hij zelf heeft achtergelaten op te ruimen.
spoiler:
Het lukt Balkenendeman ni... ach laat maar.

Balkenende IV - De Verloren Film[bewerken]

Hierin moet Balkenendeman zijn eigen film zoeken, degene waar u nu naar kijkt. Dus in principe kijkt u naar een film die hij zoekt terwijl dit dus eigenlijk niet klopt.
spoiler:
Het lukt Balkenendeman om de film te vinden maar helaas laat hij zijn patat friet vallen op de grond, wat leidt tot een vervolg (of niet).

Balkenende V - De Patat-Frietrel[bewerken]

Balkenendeman roept de hulp in van de producer van de film tegen de Belgen, maar wordt de Bush-bush in gestuurd.

Omdat Balkenendeman zijn patat heeft laten vallen, worden de Belgen ziedend en vallen ze Nederland binnen.
spoiler:
België weet heel Nederland te veroveren omdat Balkenendeman druk bezig was met een preek houden over Wormen en Maden en geen tijd had voor zoiets belachelijks en onbenulligs als een invasie. Door het heldhaftige optreden van Frans Bauer in samenwerking met de Mofse kanselier Marianne Weber wordt Nederland toch nog gered.

Balkenende VI - Balkenende VS Greenpies[bewerken]

Toen Balkenedeman zijn preek hield, kwamen chemische stoffen vrij via zijn mond. Deze liepen naar een bos dicht in de buurt. Daar begonnen plots de bladeren van de bomen te vallen.
spoiler:
Greenpiesterroristen kwamen met touwen via het plafond en wisten hem te verrassen. Maar toen stuurde Balkenendeman zijn superteam op Greenpies af en versloeg ze met een preek over kernenergie.

Balkenende VII - Rauwe voeten in de Bossen[bewerken]

Nadat Balkenende opnieuw moet beginnen, krijgt de held last van Bos en Rauwvoet.

spoiler: Balkenende kwam, zag en verloor.

Balkenende VIII - Externe links[bewerken]

Jan "Balkenendeman" Potter met zijn kloonzoon Harry

Deze film is momenteel nog in productie onder leiding van regisseur R.J. Hoekstra. Bij de audities voor de hulpjes van de Balkenendeman hebben zich vele figuranten gemeld, waarvan er circa 149 zijn uitverkoren. Onder hen is een ondergrondse groepering genaamd het Externe Links dat de sprookjesachtige film wil verzieken en Balkenendeman van al zijn opgespaarde centjes wil beroven. Hoe dit zal aflopen, ziet u wanneer deze (wellicht de laatste) film zal worden uitgebracht.

LET OP: Het verspreiden van auteursrechtelijk beschermde werken als films is verboden! Wanneer u de Balkenendeman-film wilt downloaden: doe dit dan stiekem en zorg dat u niet gepakt wordt.

Balkenende en de oorlog tegen de paddestoel[bewerken]

Balkenende (of: Baken van Ellende) vecht tegen de Pro-Paddo's met zijn verzonnen leger. Zal het hem lukken de Paddo te verbieden? Wat zeker is, is dat er in deze film zeer veel speciale effecten zullen zitten, zeker wanneer de verzonnen legers elkaar bevechten. Voor deze film is het verzonnen bedrag van 2 miljard euro uitgetrokken. Zie hiervoor het hoofdartikel: De oorlog tegen de paddestoel

Balkenende is de tel kwijt[bewerken]

Alhoewel Balkenende VIII nog in de maak is, is het script voor het vervolg al geschreven. In deze film raakt Balkenendeman letterlijk de tel kwijt en ontstaat er grote chaos in het land. Geld dat vroeger beloofd was voor projecten, wordt uitgegeven aan nutteloze dingen als wegen, schoolboeken en milieu. Er komt een opstand geleid door Wouter Woestijn, Markus Slokp, Tomaten-Jan, Gerda Haverdink tot Zweijnevoorde, Famke Kakster, De Witte Wildeman en Papieren Rita. Het is onduidelijk wie er wint, volgens critici winnen en verliezen we uiteindelijk toch allemaal.

Balkenende X - Slot[bewerken]

Nadat Balkenendeman Mariëlle Tweebeeke van de RTL zo lief vond kijken was men opeens al het vertrouwen in Balkenendeman kwijt en men gooide massaal de CDA weg van de kieslijst. De CDA daalde ook dramatisch in de zetels (gehalveerd, noemt men dat) en Balkenendeman kondigde zijn lange reeks als acteur en minister-president voor de Balkenendeman-club aan. Wouter Bos zocht ook het hazenpad op en liet Job Cohen het werk afmaken. De VVD zou uiteindelijk de grote strijd winnen. Zie ook de Tweede Kamerverkiezingen 2010.

Archieffoto van Balkenendeman voor de val.

Lied voor Balkenendeman[bewerken]

Maar....hij kon toch al vliegen?

Er werd in 2007 een liedje geschreven ter ere van Balkenendeman :

Is het een vliegtuig ?
Is het vogel ?
Neen, dat is het niet.
Het is Balkenendeman,
die je aan de hemel ziet.

Wist je dat...[bewerken]

  • hij de Wubboïstischegod van heldendaden is?
  • hij sterker wordt van radioactieve straling?

Externe links[bewerken]

Het Balkenendemanspel

Zie ook[bewerken]

Superlogo.JPG
Superhelden en handelsreizigers

Ab Klinkman · Alvaman · Antic Cafe · Badman · Balkenendeman · Brugman · Bulk · Clovis · Columbus · De Cock · El Cid · Flandrien · Frans Bauer
Groene Baron · Hoe: word je een superheld? · Jan · Koksmutsman · Marco Polo · MegaMark · Montignac · Baron von Münchhausen · Napoleon Bonaparte
Nederlands · Piet Huysentruyt · Qwop · Robin van Persie · Sherlock Holmes · Sonic X · Spider-Woman · Superman · Tijd · Übermensch · Willem Wever

Kapiteins: Brazil · Iglo · Onduidelijk · Onzinnig · Overduidelijk · Oxymoron · Paradox · Zeppos