Bleekscheet

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Een bleekscheet is een mens zonder kleur. Vaak zijn bleekscheten erg arrogant, en slecht bestand tegen de zon.

Etymologie[bewerken]

De origine van de naam "bleekscheet" ligt bij de bleke kleur van de huid, en de overmaat aan darmgas-productie. Beide feiten zijn te herleiden naar het feit dat bleekscheten vooral ver van de evenaar wonen, op plekken waar weinig fruit groeit. Daardoor krijgen bleekscheten te weinig vezels binnen. Dit vezeltekort veroorzaakt verstopping en gasvorming. Ook wordt er beweerd dat het komt door tekort aan negerzoenen.

Ontstaan van de bleekscheten[bewerken]

Een ander soort scheet.

De eerste vijf dagen kleide God de hemel, aarde, planten en dieren uit hoogwaardige boetseerklei uit de vakwinkel. Toen hij op de zesde dag aan de mens wilde beginnen was de klei op. In plaats daarvan nam hij maar een restje witte boenwas die hij nog in de kast had liggen. Evam, de eerste mens die God op aarde zette, smolt dan ook meteen in de zon[1] . Gelukkig had God ook nog wat restjes verf staan in de kleuren zwart, bruin, geel en rood. Daarmee verfde hij de mensen, zodat ze tegen de zon beschermd zouden zijn. Maar toen de verf op was, waren er nog wat mensen over. Die zette hij toen maar in de koude gebieden op aarde, zodat ze niet zo snel zouden smelten.

Soorten bleekscheten[bewerken]

Er zijn grofweg vier soorten bleekscheten: de zelfhaters, de de-anderhaters, de onverschilligen en de roodharigen.

  • De "zelfhaters" beseffen terdege dat ze maar een minderwaardige mislukking van God zijn, en hebben daarom een enorme hekel aan zichzelf en doen alles om de gekleurde medemens te helpen. Wat nogal onzinnig is, want de gekleurde medemens is veel sterker en heeft helemaal geen hulp nodig. Dit soort bleekscheten stemt meestal op linkse partijen en luistert graag naar zogenaamde "wereldmuziek".
  • De "de-anderhaters" weten diep van binnen ook wel dat ze maar een minderwaardige mislukking van God zijn, maar overschreeuwen dit door hard te roepen dat ze superieur zijn. Hun frustratie bezorgt hen een sterke haat tegen mensen die niet zo bleek zijn als zij zelf. Deze groep doet alles om gekleurde mensen het leven zuur te maken, en ze zelfs uit te roeien. Wat ook nogal onzinnig is, want de gekleurde mens is veel sterker en kan helemaal niet door de bleekscheten bedreigd worden. Dit soort bleekscheten stemt meestal op rechtse partijen. Ze luisteren graag naar gabberhouse of Wagner.
  • De "onverschilligen" kan het allemaal niet schelen en zijn best tevreden in de koude regionen. Deze groep staat ook wel bekend als zwevende kiezer, en luistert graag naar middle-of-the-road top40 muziek.
  • De "roodharigen" is een verschillend soort bleekscheet. De roodharige onderscheidt zich van andere bleekscheten door zijn opvallend rood of oranje haar, en zijn rode vlekken op zijn gezicht. Roodharigen worden vaak ook verward met vampiers, omdat ze zeer slecht tegen zonlicht kunnen.

Voetnoten[bewerken]

  1. ^  Adam was dus niet de eerste mens op aarde, maar God heeft dit feit uit Genesis gecensureerd omdat hij niet wilde dat de mens zou weten dat hij feilbaar was.