Ceres (planeet)

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Ceres, betrapt door Hubble.

Ceres is niet te verwarren met Eris.
~ Kapitein Overduidelijk over Ceres.

Eris Ceres. Toch staan ze ver van elkaar af.
~ Kapitein Overduidelijk weer over Ceres en Eris.

Ceres is de meest cerieuze planeet in ons zonnenstelsel. Ceres staat gecatalogiseerd als vage gepixeliseerde planeet en moeilijk te vinden planeet omdat Ceres zich continu verstopt in de planetoïdengordel. Er is ooit slechts één foto van Ceres genomen door een toevallig voorbijvliegende Hubble, maar omdat Hubble stuk was [1] kon het geen goede foto worden. Het resultaat was een zwaar gepixeliseerde foto die net als de planeet zelf niet meer te redden viel.

Ontdekking[bewerken]

Ceres was de eerste planetoïde die ontdekt werd in de planetoïdengordel [2]. Dit gebeurde niet door Hubble, maar door een maffe Italiaan in 1801 die iets te diep in het glaasje [3] gekeken had. Hij zag door zijn telescoop een klein planeetje voorbijvliegen dat niet leek op de maan, of welk ander, in die tijd bekend ruimtevoorwerp dan ook. Hij raakte in paniek, belde de ruimtediensten op en vertelde dit nieuws. De ruimtediensten geloofden niet wat hij zei en het verhaal over deze "nieuwe planeet" werd de doofpot ingestopt.

In 2004 zoefde de ruimtetelescoop Hubble half kapot en afgedankt door de planetoïdengordel. Plots ontdekte Hubble dat er zich een soort van planeet in de planetoïdengordel bevond. Hij probeerde nog een foto te maken maar deze foto leek mislukt. Bij aankomst voor de grote beurt werden eerst alle foto's uit de ruimtetelescoop gehaald en een astronaut zag de foto met Ceres erop. Hij nam een foto van de foto en stuurde deze foto als fotokopie via de fax op naar NASA. De mensen van NASA waren met stomheid geslagen en men dacht direct aan het verhaal met "die Italiaanse mafkees" en zijn verhaal over die "nieuwe planeet". Men ging in de archieven naar de doofpot zoeken waar die Italiaan het verhaal van deze "nieuwe planeet" ingedaan had. Toen men deze uiteindelijk vond, zat er een hond in [4] die het verhaal waarschijnlijk van de honger deels had opgegeten. De hond ging weg en er werden verschillende pogingen gedaan om het verhaal te redden. Het verhaal bleek echter niet meer te redden, maar toch was er wel een deel gered, wat sloeg op de foto die gemaakt werd door Hubble. Het nieuws zoefde de planeet over en men had kennis gemaakt met een dwergplaneet die erg van verstoppertje houdt, maar toch twee keer betrapt werd.

Herkenning[bewerken]

Ceres haar symbool van herkenning. Een sikkel met een streep erdoorheen [5]. Het overduidelijke bewijs dat de planeet communistisch is.

Ceres is een nogal vreemde dwergplaeend in de bijt. Ceres wordt voor allerlei dingen uitgemaakt waarvan maar sommige dingen maar echt waar zijn. Het symbool van Ceres werd het symbool van hiernaast, wat verdacht veel op het symbool van Venus leek met een gesloten gat in het symbool. Venus kreeg ook uiteindelijk ruzie met Ceres door middel van het roepen van veel dreigementen richting Ceres [6] maar Venus kon niets doen omdat Venus Ceres nooit kon vinden. Uiteindelijk verraadde de foto van Ceres door Hubble de identiteit van de dwergplaneet. Venus is inmiddels nog steeds op zoek om wraak te nemen. Door het gebruik van Ceres' symbool kwamen de Russen op het belachelijke idee dat het veel op een hamer en een sikkel leek, al had de hamer geen kop en was het handvat van de sikkel extra lang. Conclusie: Ceres was communistisch.

 
 
Tja, Ceres' symbool doet verdacht veel denken aan dat van Venus, en aan een hamer en sikkel. Nu kan men wel zeggen dat Ceres nu communist is, maar op zich klopt het wel, want Ceres bespioneerd Venus door zich te verstoppen in de planetoïdengordel, Ceres jat vervolgens het symbool van Venus, heeft daarna lak aan de auteursrechten en ander copyrightgezever en past als laatste het symbool zo aan dat het van Ceres is... In Sovjet Rusland, copyright heeft lak aan JOU!!
 

 

Zie ook[bewerken]

Voetnoten[bewerken]

  1. De Grote Vijfde Reparatie van de Vierde Gerepareerde Lens Van Hubble mislukte jammerlijk, men leze ook Eris...
  2. Of asteroïdengordel, hoe je het ook wilt noemen.
  3. Lambrusco Extra Strong
  4. Nee, het was niet Laika.
  5. Wat een hamer moet voorstellen zonder kop.
  6. Wellicht, zo'n 2133 keer.