Comité voor Puberplagen

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !

Omdat volwassenen een hekel hebben aan pubers werd besloten om hun leven zo ellendig mogelijk te maken. Om dit zo georganiseerd mogelijk te houden werd er een Comité opgericht "met als doel het leven van een puber zo ellendig mogelijk te maken." Dit Comité kreeg de naam Comité voor Puberplagen.

Oprichting van het Comité voor Puberplagen en de eerste plagen[bewerken]

Het logo van het Comité voor Puberplagen.

In 1945, vlak na de Tweede Wereldoorlog, waren veel mensen depressief. Om hier bovenop te komen besloot men om groepjes mensen te selecteren om die te treiteren, waardoor de depressivitiet naar die mensen gekanaliseerd zou worden (zie: pispaal). De uitverkoren groepering verschilde per land. Zo waren in Amerika de negers de lul en in China de meisjes (die toen massaal emigreerden waardoor er vandaag de dag weinig Chinese vrouwen over zijn). In Nederland waren het echter de pubers die werden uitgekozen om te worden vernederd. Dit omdat zij alleen maar lui aan het seksen waren met elkaar in plaats van te helpen om de boel opnieuw op te bouwen. Het was daarom ook een makkelijke en eensgezinde keuze voor het volk.

Het Comité begon direct na zijn oprichting met het verzinnen van plagen. Deze eerste plagen waren echter niet zo goed. Zo werden er chocoladerepen naar ze toe gegooid en mochten ze roken. De pubers vonden dit op hun beurt helemaal niet zo erg. Integendeel, ze kregen hierdoor juist een prettiger leven. Toen men doorkreeg dat deze twee plagen niet vervelend maar vermakelijk waren, besloot men om "echte" plagen te maken. Deze waren:

 • prikkende labels op t-shirts, topjes en overhemden;
 • huisarrest en
 • stekende deodorant.

Deze waren wel succesvol en vele plagen volgden.

Tegenwoordig, na bijzonder succesvolle acties, is het Comité op non-actief gezet, al gaan er geruchten dat zij ondergronds verder gaat met het verzinnen van plagen.

Succesvolle plagen van het Comité voor Puberplagen[bewerken]

In de loop der tijd is het Comité voor Puberplagen erin geslaagd om enkele aandoeningen en gevoelens te creëren die pubers bepaald niet fijn vinden.

Acne[bewerken]

Acne in zijn milde vorm.

Deze veelvoorkomende puistjes zijn gemaakt om de pubers onzeker te maken over hun uiterlijk. Tot op de dag van vandaag worden er dagelijks twee miljoen pubers besmet met deze huisaandoening. Later werd acne nog erger gemaakt door de pubers "medicatie" te geven. Dit is vaak nog vernederender dan de aandoening zelf. Enkele methodes die worden aangeraden op pubers zijn:

 • Tandpasta op de puistjes smeren (wat er bijzonder belachelijk uitziet);
 • Dure middelen kopen (het kopen is zeer vernederend en schaamteopwekkend);
 • Uitknijpen (pijnlijk!);
 • Camoufleren met camouflagestift (wat om het uur opnieuw moet worden herhaald).

Slechtehaardag[bewerken]

Puberende meisjes willen er altijd zo mooi mogelijk uitzien. Hier werd in de zestiger jaren de "slechtehaardag" tegen uitgevonden. Dit houdt in dat het haar van het meisje niet goed in model komt of blijft. Zij voelt zich dan onzeker, een zwakte waar pestkoppen op inspelen. De meisjes voelen zich hierdoor nog ellendiger, waardoor zij dan chocolade gaan eten, met als gevolg zware acne.

Blauw Scherm des Doods[bewerken]

Veel van de moderne pubers gebruiken MSN Facebook en Twitter. Om de pubers te irriteren en hun sociaal leven weg te nemen, verschijnt er op belangrijke momenten het "Blauwe Scherm des Doods". De puber moet dan de computer opnieuw opstarten en zich opnieuw aanmelden bij MSN Facebook en Twitter. Dit lijdt tot zware irritatie, waardoor de puber in kwestie op den duur onschuldige klasgenoten gaat uitschelden. Soms bereikt dit fenomeen zijn hoogtepunt wanneer de persoon in kwestie door de gehele school wordt gehaat.

Anno 2023 zijn er geruchten dat het Comité bezig is om dit ook toe te passen bij mobiele telefoons.

Beugels[bewerken]

Beugels zijn zeer pijnlijke en vernederende marteltuigen. Dit marteltuig (ontwikkeld door de SM'ers van het Comité) zorgt ervoor dat de tanden zeer langzaam en op zeer pijnlijke wijze van hun plaats worden geduwd. De plaatsing van de beugel zal ervoor zorgen dat de puber zeer onzeker wordt en zichzelf uiteindelijk zal gaan afsluiten van de menigte (zie ook: autist). Nadat de beugel zijn taak als marteltuig heeft voltooid wordt deze weer verwijderd. Soms wordt er besloten om de beugel voor een tweede keer te plaatsen. Hierdoor zal de puber zichzelf gaan haten en een verpest leven lijden.

Docenten[bewerken]

Aangezien veel leden van het CvPP sadisten bleken te zijn, besloot het bestuur om deze sadisten kinderen te laten martelen op een plek genaamd school. De school had al veel verschillende functies, maar met de toevoeging van de docent werd school eindelijk een martelplek. De docenten zouden namelijk hun best doen om alle kinderen gek te maken. Sommigen noemen dit vernederen, maar anderen noemen het "gebruik maken van alle zwaktes van de kinderen" of "doceren". Docenten hadden echter zelf ook een slecht leven. Want "zodra de docenten naar huis gaan zouden hun dikke psychopathische vrouwen ze helemaal kapot maken". Docenten worden tot op de dag van vandaag gezien als martelaars maar zijn desondanks niet illegaal.

Drugs[bewerken]

Heroïnespuit.

Omdat het Comité jongeren vooral een verpeste jeugd geeft, moest er iets zijn om dat uit te buiten. Na lang vergaderen werd besloten om een aantal stoffen te genereren waarvan jongeren hun jeugd zouden vergeten, waardoor ze een prettig gevoel zouden krijgen. Deze stofjes zouden echter zeer verslavend zijn en een zogenoemde kater geven aan de gebruiker. De drugs die in de eerste fase werden gegenereerd zijn:

Dure Merkkleding[bewerken]

Pubers houden ervan om zich beter te voelen dan een ander. Dit laten zij vaak merken door dure merkkleding te dragen. Vaak ontstaan er hierdoor oorlogen onder jongeren, die altijd aflopen met een verpeste jeugd voor de één en een volwassen leven-op-te-grote-voet voor de ander.

Huisarrest[bewerken]

Omdat voor pubers een sociaal leven alles is, werd huisarrest bedacht. Dit houdt in, dat de puber direct na school naar huis moet en niet uit mag gaan. Velen doen dit echter toch waardoor de straf wordt verhoogd. Huisarrest werkt op meerdere niveaus:

 1. Direct vanaf school naar huis, niet uitgaan.
 2. Direct vanaf school naar huis, niet uitgaan en geen TV.
 3. Direct vanaf school naar huis, niet uitgaan, geen TV en om 8 uur naar bed.
 4. Niet naar school, niet je kamer uit behalve voor de WC.
 5. Niet naar school, niet je kamer uit. Zelfs niet voor de WC of bij brand.

KuMu (Kutmuziek)[bewerken]

Veel jongeren zijn nog kwetsbaar op het gebied van muziek. Om ervoor te zorgen dat hun pubertijd een ramp wordt, werd KuMu uitgevonden. KuMu is niets anders dan slechte muziek met kleffe teksten en een harde beat waarvan je oren gaan bloeden. Veel uitgaande pubers ondervinden hier gehoorletsel van waardoor hun iPod harder moet dan normaal, waar de volwassenen weer op hun beurt over kunnen klagen. Op lange termijn leidt dit meestal tot ooramputaties en -protheses.

Nachtmerries[bewerken]

Om pubers slechte prestaties op school te geven werd besloten om 's nachts de pubers een "slechte droom" te geven. Hierdoor zouden zij wakker schrikken en niet meer kunnen slapen. Helaas zijn veel van de pubers van tegenwoordig door televisie en internet immuun geworden voor nachtmerries.

Natte Dromen[bewerken]

Dit is onder andere wat er in de broek van de jongen komt na een natte droom.

Vanwege het succes van de nachtmerrie werd besloten om nog een kwade droom tot leven te wekken. Het gaat hierbij om de natte droom. Deze kwaal komt vooral bij jongens (en soms bij Japanse meisjes) voor. Een natte droom houdt in het kort in dat een jongen een droom krijgt die eindigt met een zaadlozing en gegil. De ouders van de jongen komen door het gegil zijn kamer binnen waardoor de jongen de schrik van zijn leven ondergaat. Soms begint de vader dan een lang verhaal over de bloemetjes en de bijtjes en allerlei enge ziektes om de jongen extra te vernederen.

Spontane Erecties[bewerken]

Deze zeer beschamende kwaal komt alleen voor bij jongens. Wanneer een jongen voor de klas komt te staan of met een meisje praat laat een verborgen hormoon zijn penis erecteren. Dit geeft als resultaat dat de jongen zich diep gaat schamen en wordt uitgelachen voor de klas of door het meisje waarmee hij aan het praten was.

Stijve of Gevoelige Tepels[bewerken]

Omdat veel jongens spontane erecties krijgen in het bijzijn van meisjes besloot men ook de meisjes een beschamend iets te geven. Het gaat hierbij om stijve tepels. Veel jongens vinden dit geil (waardoor zij soms een spontane erectie krijgen) terwijl veel meisjes dit zeer beschamend vinden. Bij gevoelige tepels wordt de kwaal erger. Naast de stijve tepels krijgt het meisje in kwestie ook veel prikkende pijnen van haar tepels. Dit zal ervoor zorgen dat ze zich nog slechter gaat voelen.

Minder succesvolle plagen van het Comité voor Puberplagen[bewerken]

Naast de vele geslaagde plannen van het Comité voor Puberplagen waren er ook diverse niet geslaagde plannen.

Koffiebonen. Hieruit werd Cafeïne geoogst.

Cafeïne[bewerken]

Cafeïne werd oorspronkelijk gemaakt om pubers wakker te houden en zich slecht te laten voelen na gebruik. Helaas begonnen ook steeds meer volwassenen cafeïne te nuttigen in de vorm van koffie. Hierdoor werd uiteindelijk half Nederland verslaafd aan cafeïne.

Boybands[bewerken]

Bands als

werden ooit geschouwd als de ultieme marteling voor pubermeisjes. Helaas werkte dit plan averechts. In plaats van dat de meisjes ze zouden gaan haten, gingen zij ze aanbidden. Later werd nog een laatste poging gedaan door in iedere boyband minstens een persoon homo te verklaren (steevast de knapste).

Justin Bieber[bewerken]

Zie bovenstaande tekst voor meer informatie.

Zie ook[bewerken]


Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
1 april 2013
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.