Crocs

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Crocs zijn schoenen die zijn gemaakt door de duivel en zijn SM-meesteres om de wereld over te nemen en God te vermoorden. Hierover straks meer. Het zijn verschrikkelijke oranje, roze, blauwe, rode, groene, zwarte, witte, bruine, kaki, delfts-blauw, groen-gele, #FFG68h-kleurige schoenen met gaatjes erin al dan niet versierd met lelijke prutsdingetjes. "Mensen" die crocs dragen heten crocsdragers. Zij zijn eigenlijk geen mensen meer, maar zombies in de macht van de duivel.

Het originele logo. Om zijn kwade bedoelingen te verbergen, heeft de duivel later het tegenwoordige logo gemaakt

Crocsdragers[bewerken]

Deze wezens zijn heel irritant en uiterst gevaarlijk, daar zij besmet zijn met het crocvirus, dat hen verandert in meedogenloze zombies die proberen de wereld over te nemen. Het crocvirus wordt veroorzaakt door crocs zelf, die dus zijn gemaakt door de duivel en zijn SM-meesteres met het doel de wereld over te nemen en uiteindelijk met alle zombies de laatste niet-crocsdragers en God te vermoorden. Crocs zijn gemaakt van de huid van dansende roze olifanten. Crocsdragers raken besmet met het virus via andere zombies. Daarna proberen zij zelf mensen te besmetten door hen te vertellen van crocs. Deze voordelen zijn echter uit de duim gezogen, want crocs hebben geen voordelen, tenzij je mensen zelfmoord wil laten plegen. Crocsdragers zijn meestal kwetsbare meelopers voordat zij in zombies veranderen. Nadat zij zijn besmet kunnen zij uiterst zelden worden genezen, het beste is om hen gewoon af te maken. Er zijn echter crocsdragers in het parlement geïnfiltreerd, die ervoor hebben gezorgd dat het verboden is crocsdragers te doden. Daarom moeten wij, niet-crocsdragers, standhouden en de crocsdragers vermoorden voordat onze wereld is veranderd in Crocsparadise.

De aanvalstechnieken van de crocsdragers[bewerken]

Voor de liefhebbers van zelfmoord.

Crocsdragers zijn te herkennen aan hun crocs, zoveel is duidelijk. Meestal gedragen ze zich als debielen. Echter, onderschat hen niet, ze zijn levensgevaarlijk. Crocsdragers zijn gevaarlijke vechters als het er op aankomt. Zij worden getraind in de hel tot zij kwaadaardig genoeg zijn om de mensen te teisteren met hun zang op het Eurovisie Songfestival. En ze zijn niet alleen dáártoe in staat: crocsdragers kunnen de aanwezigheid van andere crocsdragers van grote afstand aanvoelen, zodat ze zich kunnen verenigen en makkelijker hun kwade en morbide plannen kunnen uitvoeren. Eén van de populairste handelingen tegen normale stervelingen (crocsdragers verliezen bij hun eerste aanraking met de beruchte schoen hun ziel) is de ogen van normale stervelingen teisteren.

De natuurlijke habitat van de crocsdrager[bewerken]

De crocsdrager leeft bij uitstek in rijke landen, aangezien crocs belachelijk duur zijn (de wereld overnemen en God vermoorden is leuk, maar de duivel wil in de tussentijd ook nog geld in het laatje). Je kunt de crocsdragers ook zien aan de kust en in zwemgebieden. Want crocs zijn zo evil dat ze tegen ongeveer alles bestand zijn. De natuurlijke vijanden van crocs en dus ook van crocsdragers is de dansende roze olifant, die bij het zien van een croc een acute woedeaanval krijgt, en de schaar, die crocs kan verknippen. Overigens heeft de hele niet-crocsdragende mensheid een tergende hekel aan de crocsdragers.


Crocsparadise[bewerken]

Crocsparadise is de dag waarop de crocsdragers de wereld hebben overgenomen. Iedereen zal crocs dragen en een eigen persoonlijke slaaf hebben die obscure filmpjes maakt van niet-crocsdragende kinderen, alvorens ze vermoorden en hun bloed te gebruiken als basisingrediënt van een nieuwe crocskleur. Deze kleur crocs zal heel populair worden. Alle crocsdragers geloven dat deze dag zal geschieden. Echter, wat zij niet beseffen is dat als ze God vermoorden, er geen nieuwe dansende roze olifanten geboren zullen worden. Ze zullen de crocs moeten maken van gewoon rubber. Omdat de crocsdragers alleen 'echte'crocs willen, zullen zij elkaar vermoorden om elkaars crocs. Ze zullen zoveel zeeky h-bombs gebruiken, dat ze de aarde zullen vernietigen. Zo zal de wereld tenondergaan, waardoor de duivel en zijn SM-meesteres hun stoute spelletjes nergens meer kunnen spelen. Ze zullen zelfmoord plegen en zo zal er niks meer overblijven van de aarde. Met de aarde zal ongeveer hetzelfde gebeuren als met Zippie. Wanneer wij hard vechten, zullen wij kunnen voorkomen dat dit gebeurt. Wij kunnen zelfs de crocs van de aardbodem laten verdwijnen. Er zijn wel wat problemen.