Dit gaat nergens over

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dat dacht ik al...
~ Kapitein Overduidelijk over dit artikel

Eén van de best gelezen èn geschreven artikelen van Oncyclopedia is dit artikel: "Dit gaat nergens over".

Als het al ergens over zou moeten gaan, dan is het wel het feit dat het nergens over gaat.

Dit kleine gaatje gaat ook nergens over
En dit grote zwarte gat gaat ook nergens over

Niets, nergens. Nergens, is dat een plaats? In elk geval wordt er niets mee bedoeld, het tegenovergestelde van iets, of van alles. Het totale ontbreken van iets. Daarover gaat dit artikel, dat dus eigenlijk niets als betekenisvolle inhoud heeft.

Hoe is dit artikel tot stand gekomen?[bewerken]

Tja, weet U/jij/Gij het, dan weten wij het ook. Dit artikel heeft zeker al een tijdje in de pen gezeten, en uiteindelijk moest het toch eens van zo'n artikel komen. Het werd af en toe aangevuld met nog meer niets. Dat dat nu pas is, en dat U/gij/jij dit nu pas leest, sja, ook daar is geen verklaring voor, maar elke verklaring die je zou kunnen geven gaat ook nergens over. Shakespeare schreef al een stuk Much Ado About Nothing (Veel lawaai om niets). Dat ging ook nergens over. Maar tegenwoordig heeft men reeds de zwarte gaten ontdekt. Die zijn het fysiek volledig afwezig zijn van iets. Wanneer er iets is, wordt dit zelfs opgeslokt door het niets van het zwarte gat.

Mag dit artikel verwijderd worden?[bewerken]

Uiteraard mag dat wel, maar verwijderen gaat ook nergens over, dus kunnen we het beter hier laten staan, want het zou nergens over gaan als het niet meer te lezen was. Ook na verwijdering gaat het nog nergens over, dus verwijderen wij dit gewoon niet. Tenslotte zijn er genoeg artikelen die wel ergens over gaan. Maar dit gaat dus nergens over. Neem het niet kwalijk, er werd niets mee bedoeld.

Wat te doen wanneer U/gij/jij dit artikel niet begrijpt?[bewerken]

De kans dat u dit artikel begrijpt is gering. Immers is het lastig iets te begrijpen dat nergens over gaat. Nergens niet begrijpen komt neer op overal wel iets van begrijpen. Dat is op zich geruststellend. Mocht U/gij/jij toch menen te begrijpen dat dit artikel nergens over gaat, dan kan steun worden gevonden bij mede-Oncyclopedisten, tenminste als ook zij weten dat dit nergens over gaat. Meent u dat mede-Oncyclopedisten ook nergens over gaan, dan is het beter te vertrekken naar veiliger oorden. U wilt toch niet dat U het leven wordt zuur gemaakt door een artikel dat nergens over gaat?

Dit gaat nergens over[bewerken]

Dit ook niet[bewerken]

Al is dit een andere alinea.

Inhoud[bewerken]

Afijn, na deze inleiding is het tijd voor de inhoud:

  • Dit gaat nergens over. Punt. (Wanneer dit nergens over gaat, is de inhoud van dit artikel praktisch niet-existent.)

Zie ook niet[bewerken]

  • Enig ander artikel dat nergens over gaat.

Bla bla bla.gif