Donald Trump

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Donald Trump
Donald Trump heeft altijd al een prachtige glimlach gehad volgens zijn moeder.
Donald Trump heeft altijd al een prachtige glimlach gehad volgens zijn moeder.
Algemene informatie
Geboren 14 juni 1946
Geboorteplaats New York
Nationaliteit Extreem Amerikaans
Functie 45e president van de VS
Bekend vanwege zijn geld
Overige informatie
Partner(s) Redelijk wat onderhand
Kinderen Het aantal partners vermenigvuldigd met drie
Religie presipestiaans, pestoviaans, petabyteinaans, nee hoe was het nou?
Vermogen Erg veel
Website http://www.donaldjdrumpf.com

Donald John Trump is een Amerikaans ontslagrechtdeskundige. Hij is getrouwd met Malaria Trump, zijn derde vrouw.

Niemand is zo goed in het mensen ontslaan als ik!
~ Donald Trump over zijn hobby.

Jeugd[bewerken]

Toen Trump dertien jaar was, werd hij van The Kew-Forest School geschorst wegens slecht gedrag. Hij had namelijk geprobeerd om de directeur van de school te ontslaan. Zijn ouders probeerden zijn ontslagobsessie in te tomen door hem naar een militaire kostschool te sturen. Hij probeerde hier diverse meerderen te ontslaan, maar dat lukte hem vaak niet. Op 17-jarige leeftijd werd hij tot kapitein bevorderd, op de voorwaarde dat hij geen meerderen meer zou ontslaan.

Studie[bewerken]

Trump begon in augustus 1964 met studeren aan de Universiteit van Fordham in The Bronx, voordat hij twee jaar later overstapte naar de Wharton School van de Universiteit van Pennsylvania. Hij maakte deze overstap omdat de Wharton School een van de weinige scholen in de Verenigde Staten was die een ontslagstudie aanbood. Hij studeerde af in 1968 met een Bachelor of Science in het ontslagrecht. Dit is een van de weinige prestaties die hij heeft behaald zonder iemand[1] te ontslaan.[2]

Carrière[bewerken]

Omdat ontslagrechtdeskundigen na zijn studie niet erg geliefd waren ging Donald voor zijn oma werken. Hij probeerde nog wel af en toe iemand te ontslaan, maar daar kreeg hij niet vaak de gelegenheid toe. Toen hij er van werd beschuldigd de Fair Housing Act te hebben geschonden zag hij zijn kans echter schoon. Hij ontsloeg onmiddellijk het gehele Department of Justice.

De Taj Mahal met oprijlaan.

Taj Mahal[bewerken]

In 1989 werd Trump bijna zelf ontslagen toen hij probeerde de Taj Mahal te kopen en naar Amerika te halen. Het vervoeren van het paleis zonder het te demonteren bleek lastiger dan gedacht, en Trump raakte erdoor in de schulden. Toen de Maharadja van India ontdekte dat Trump de Taj Mahal als casino wilde gaan gebruiken probeerde hij Trump te ontslaan, en als het even kon ook maar gelijk op te sluiten, maar hij zag hier van af toen bleek dat Trump alle uitgaven namens de Taj Mahal had gedaan. De Maharadja was nog steeds eigenaar van de Taj Mahal en had liever geen miljardenschuld. In 1991 kreeg Trump de Taj Mahal uit de schulden door de helft ervan te verkopen. Hierover worden nog steeds rechtszaken gevoerd; Trump was namelijk niet de eigenaar van wat hij verkocht heeft en hij heeft nooit gezegd welke helft nou verkocht werd.

President[bewerken]

In 2016 werd Donald Trump verkozen tot president van de Verenigde Staten, omdat veel Amerikanen zin hadden om ambtenaren te laten ontslaan. Trump ging hiermee vrolijk aan de slag en binnen een paar maanden was heel het land werkloos. De bevolking wilde hem daarom wegstemmen, maar omdat alleen mensen met een baan mogen stemmen, was het toen al te laat.

Covfefe[bewerken]

In mei 2017 begon Trump te brabbelen over covfefe, hoewel tot op de dag van vandaag niemand weet wie of wat het is. Sommigen vermoeden dat het de naam is van een UFO die Trump ontvoerde, en dat de huidige Trump een alien in vermomming is. Een andere optie is dat Trump aan de verkeerde paddenstoelen heeft gezeten. Zelf gaf hij als verklaring dat hij met zijn moeder aan het sms’en was en tegelijkertijd om koffie vroeg. Dit is vrijwel onmogelijk, gezien het feit dat zijn moeder al jaren dood is.[3] De laatste[4] mogelijkheid is dat Trump leidt aan een unieke mentale aandoening. Deze wordt bij afwezigheid van een wetenschappelijke benaming aangeduid met het Syndroom van Covfefe.

Kim Jong-un[bewerken]

Donald Trump probeert al langere tijd de directeur van Noord-Korea te ontslaan, maar hij wordt tegengehouden door ingewikkelde procedures. Trump dreigt vaak met een rode knop op zijn bureau, omdat deze zou dienen voor het ontslaan van elk Noord-Koreaans staatsburger. Andere bronnen melden dat deze knop dient om een enorme gevulde champignon te bestellen. Kim dreigt op zijn beurt weer met zijn eigen rode knop, waarmee hij ontslag zou nemen. Dit een grote schande voor Trump zijn omdat hij Kim graag zelf had willen ontslaan.

De Muur zoals Trump hem graag ziet.

De Muur[bewerken]

1rightarrow.png Zie ook ons artikel over de Berlijnse Muur.

Trump was altijd al gefascineerd door de Chinese Muur. Hij wil ook een muur bouwen om indringers buiten te houden. De indringers uit het noorden wil hij echter niet stoppen, omdat die enige vorm van intelligentie meebrengen wat zijn land goed kan gebruiken. Trump bouwt daarom een muur om indringers uit het zuiden tegen te houden. Deze indringers, afkomstig uit Mexico, hebben Trumps toorn te danken aan een incident uit zijn vroege jeugd. Hij at iets waarvan hij dacht dat het paprika was maar in werkelijkheid een jalapeño bleek te zijn. Omdat hij de muur niet zelf wil betalen dreigt hij de president van Mexico te ontslaan als hij de muur niet betaalt. Trump twijfelt naar eigen zegen nog hoe hij zijn muur wil gaan bewapenen. Enkele ideeën zijn bijvoorbeeld luchtdoelraketten tegen zelfgebouwde vliegtuigjes of zware duizendpondsmijnen tegen tunnels.[5] Er waren wel problemen in de Senaat. Deze ging uiteindelijk met een nipte meerderheid akkoord, bij een gebrek aan tegenstemmers.[6]

Inreisverbod[bewerken]

Trump heeft tijdenlang gedreigd iedere immigrant met een Arabische nationaliteit of een lange zwarte baard te ontslaan. Dit werd door de rechter onwettig verklaard. De rechter is ontslagen.

Trump en vrouwen[bewerken]

Geweldige combinatie
~ Trump over bovenstaande titel

#metoo
~ Vrouwen over bovenstaande titel

Trump is een absolute meester in de omgang met vrouwen.[7] Feministen smeden een complot in opdracht van de Democratische Partij om Trump van de troon te stoten. Ze betalen bekende actrices om hem in het openbaar te beschuldigen. Trump probeert ze te ontslaan, maar dan gaan ze weer protesteren.

Een pussy dat zich niet laat grabben.

Kattenliefhebber[bewerken]

Grab 'm by the pussy.
~ Donald Trump over vrouwen.

Dit zou Trump voor zijn aantreden als president gezegd hebben. Dit bleek echter een leugen van democratische feministen. Na onderzoek door de FBI bleek dit uit de context gehaald te zijn. De werkelijkheid is dat Trump een groot kattenliefhebber is, en aan een partijgenoot uitlegde hoe een kat het beste uit een boom gehaald kan worden. De betreffende feministen zijn ontslagen.

Grab the pussy.
~ Donald Trump over katten in bomen.

Missverkiezingen[bewerken]

Donald Trump is eigenaar van Miss USA en Miss Universe. Met een verkiezing ruilt hij deze elk jaar in.[8][9]

Bekende door Trump ontslagen personen[bewerken]

Hillary Clinton hoort dat ze werkloos raakt.

Hier volgt een kort overzicht van de belangrijkste wapenfeiten die aan Trump toe worden geschreven:

Notenbalk[bewerken]

Zie ook[bewerken]

KimBro3.png
GROTE LEIDERS
KimBro3.png

Assad · Van den Berg · Berlusconi · Erdoğan · Franco · Hitler · Kafka
Kim I · II · III · Macron · Mandela · Mario · Merkel · Mussolini · Obama
Poetin · Robespierre · Rutte · Stalin · Thorbecke · Tito · Trump · Wouterse


Potatohead aqua.png
Het beste artikel ooit!
Vergulde covfefe:
12 maart 2018
Dit artikel is -- let op mijn woorden -- het beste ooit; iedereen zegt het. Dus het staat op de hoofdpagina, en dat is een grote eer, voor de hoofdpagina dan. Alle andere artikels zijn tot fake news verklaard en de schrijvers ontslagen.