Doos

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ik ben verdomme geen doos!
~ Britney Spears over paparazzi die haar doos noemen


Terug!
~ Geert Wilders over doos


Seks met een doos, moet ik eens proberen!
~ Paris Hilton over Boxofilie


In mijn doos!? oke!
~ Lindsay Lohan over haar doos

Home sweet home!
~ Jij over je doos.


Een doos is een vernufte uitvinding die alleen maar kan zijn gedaan door uiterst vernufte uitvinders, zoals (de vernufte) Sjonnie. Sommige mensen vinden Sjonnie een doos, maar dit terzijde want dit is overbodige informatie. Die laatste opmerking na de komma trouwens ook.

Geschiedenis van het uitvinden van de doos[bewerken]

Een willekeurige Doos. Wat die witte dingetjes zijn weet ik ook niet maar het zal vast wel iets vies zijn.

Toen Sjonnie een keer naar de tv keek in 1409 voor Chr. zag hij reclame voor de emmer. Dit inspireerde hem een even vernufte uitvinding te doen. Na 23 jaar zwoegen en studie, kwam Sjonnie op het idee van De Doos. Hij begon direct met het bouwen van het technisch vernufte wonder. Vier jaar later, in 2748 introduceerde hij De Doos aan het volk. Door de vernuftheid ervan dachten ze dat hij een heks was en toen ging hij op de brandstapel, wat ook al zo'n vernuft systeem was om die overbevolking op een vernufte manier tegen te gaan. Na zijn vernuftige dood werd de vernuftige Doos erkend door de pas benoemde vernuftige überheks. De gewone (niet-vernufte) gemeenschap zag het vernuft van de vernuftige Doos niet in. Daar misten zij namelijk het vernuft voor. Toen de vernuftige überheks gedegradeerd was naar heks werd zij in een ijsbak gegooid, omdat (ex-vernuftige) heksen tegen hitte kunnen. Na de vernuftige dood van de heks, werd het vernuft van de Doos ook door het (niet-vernufte) volk erkent, waardoor het (niet-vernufte) volk promoveerde naar het (vernufte) volk. Het vernufte volk had later ook vernufte wielen onder de vernufte Doos geplaatst en creëerde daarmee zogenoemde 'vernufte tanks' (uit te spreken als: 'vernufte tanks'). Vernufte tanks waren zeer geliefd tijdens de vernufte prijzenoorlog onder leiding van de niet-zo-heel-erg-vernufte C1000. Na de prijzenoorlog werden in de vernufte Wereldoorlog vernufte vleugels aan 'vernufte tanks' vernuftig geattacheerd. Dit had tot gevolg dat de 'vernufte tanks' soms opeens de lucht vernuftig invlogen. Vaak wordt vernuftig beweerd dat dit door vernufte landmijnen komt. Dit is echter niet zo. Landmijnen zijn nóóit vernuftig.

Functies van de Doos[bewerken]

Zoals je in dit verhaal gelezen hebt hebben Dozen (let op de 'z') veel voorbeelden gekregen, enkele voorbeelden:

 • Dozen hebben een nieuwe vernuftige grammaticale regel geïntroduceerd waarbij een (niet-vernuftige) 's' opeens een vernuftige 'z' wordt.
 • Dozen hebben vernuftige oorlogen gewonnen en (niet-vernuftige) verloren.
 • Dozen hebben de vernufte wiskunde bevorderd door hun 'vernuftige diagonalen'.
 • Dozen hebben 8 vernuftige hoeken, al is dit nooit bewezen, omdat de vernufte hoeken niet allemaal tegelijk te zien zijn en misschien vernuftig kunnen 'draaien'.
 • Dozen willen nóóit vernuftig in een vernuft verband gebracht worden met het vernufte woord vernuft. Geen vernuft persoon gebuikt vernuftig het woord vernuft nog, maar dit vernuftig terzijde.
 • Dozen in de magnetron kunnen vernuftig gevaarlijk zijn. PAS HIERMEE OP!
 • Dozen in een wasmachine kunnen eveneens vernuftig gevaarlijk zijn. PAS HIER OOK OP!
 • Dozen hebben aan de bovenkant vier vernuftige flappen. Deze vier vernuftige flappen kunnen door de vernuftige doos op een vernuftige manier in elkaar gevouwen worden, zodat de vernuftige doos zich vernuftig kan sluiten.

Radioactieve Worteldegeneratie en het vernufte effect ervan op De Doos[bewerken]

NOTA BENE: Deze compleet vernuftige willekeurigheden worden vernuftig af en toe niet getolereerd door de niet-desalniettemin-toch-wel vernufte sysops. Daarom moeten wij dit hoofdstuk verontnuftigen naar niet-vernuftig. Hier hebben wij vernuftige breinen geen greintje vernufitge zin in en dus verontnuftigen wij dit hoofdstuk niet, en continueren met onze vernufte feiten van vernufte toepassing op dit uiterst vernufte hoofdstuk.

De radioactieve worteldegeneratie is een vernuft verschijnsel met het vernufte plan alles te degenereren tot vernufte eencellige organismen geheten 3. Daarom is dit een vernuftige ramp voor de doos. Dit is namelijk, vernuftig genoeg, het enige dat de doos vernuft kan verslaan, door het vernuftig te degenereren naar Vernuft plastic zakje van de Albert Heijn! Deze onvernuftigheid zullen wij niet tolereren en tot in den vernuftigste zullen wij, vernufte beschermers van de vernuftheid ten dezen vernufte wereld, tot het vernufte uiterste gaan om onze vernufte doosheid te redden.

De eeuwig vernufte strijd tussen de niet-vernufte zakjes met de nog-minder-vernufte tasjes tegen de übervernufte doos[bewerken]

Opperdoos in actie

Al sinds het vernufte bestaan van de vernufte doos is er een vernufte strijd met de niet-vernufte zakken en tassen. Deze beweren vernuftig dat ze vernuft flexibeler zijn dan de vernufte doos! Dit is echter vernuftig NIET WAAR! Dozen zijn vernuftig opvouwbaar en daarom uiterst vernuftig! De onvernufte zakken kan je alleen in een uiterst onvernufte propjes gooien, en de minst-vernufte tassen kan je niet eens vernuft minimaliseren. Dit maakt de vernufte doos vernuft uiterst vernuftig door de vernufte mogelijkheden tot verkleining, wat het vernuft handig vernuft op te bergen maakt. Om dit vernufte statement vernuftig te bewijzen heeft de vernufteige ik een vernuftige strijdsimulatie gecreëerd. Aanschouw vernuftig!

Begin vernufte simulatie

 • Onvernufte Tassenaanvoerder: Geef je vernuftig over, Onvernufte Dozen! (hieruit blijkt dat onvernufte tassen onvernuftig dom zijn)
 • Onvernufte Zakkenaanvoerder: Ja! INDERDAAD! (hieruit blijkt dat onvernufte zakken onvernufte meelopers zijn)
 • Vernufte Opperdoos (dozenaanvoerder): VERNUFT NOG EENS AAN TOE! VERNUFTIG NOOIT ZAL ONZE VERNUFTE DOOSHEID ZICH ONVERNUFTIG OVERGEVEN EN ZICH VERONTNUFTIGEN! STERF ONVERNUFTIG! ONVERNUFTE BASTAARDEN!
 • Onvernufte Tassenaanvoerder: Dan, mijn vernuft onwaarde onvernufte doos, zult u vernuftig in de vernufte pan gehakt worden, en wel vernuft! VERNUFTE TASSEN EN ZAKKEN VAL VERNUFTIG AAN!
 • Onvernufte Zakkenaanvoerder: Ja! INDERDAAD!
 • Vernufte Opperdoos: Vernufte Dozen! Dit is voor het vernuftig voortbestaan van der vernufte doosheid! Verdedig vernuftig onze vernufte eer! THIS IS VERNUFTE DOOSHEID!

kort maar uiterst vernuftig gevecht

 • Vernufte Opperdoos: Vernuftige overwinning! Vernuftig vernufte grutjes nog aan toe! Alle vernufte dozen krijgen vernuftig koekjes als vernufte dank voor het vernuftig verdedigen van ons vernuftig bestaan! HEIL VERNUFTIG VERNUFT HEILIGE DOOS!
 • Vernufte Dozen: VERNUFTIG VOOR DE VERNUFTIG VERNUFT HEILIGE DOOS!

eind vernuftige simulatie

Zoals u vernuftig kon zien zijn Dozen vernuftig het best, en moet voortaan vernuftig alleen ende vernuftig slechts Dozen vernuftig aanschaffen, of uw onvernufte doem vernuftig aanschouwen!

Toekomst van den vernufte doos[bewerken]

De doos gaat een vernufte toekomst tegemoet! De doos zal over vernuft veel meerdere vernufte verbeteringen vernuftig beschikken zoals de vernufte viervoudsdimensies en vernufte flux-antriserende röntgenstraling-transmitters en de vernuftig übervernufte inschuifbaarheidsmogelijkheid! Vernufte prototypes zijn al in de vernufte omloop onder de naam Laatje. Dit is een erg platte doos die al over de vernufte inschuifbaarheid beschikt. Laatje is van de alom vernuftig bekende zin: "Laat je vernuftig vernuften tot vernufte vernuftigheden!" gesproken door de vernufte Sjonnie junior, nadat hij was overgelopen naar het nazisme.

Zie Ook[bewerken]