Dopefish

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dopefish
Pisces swimeatus
Dopefish.gif
Naam Dopefish
Afkomst Onbekend
IQ 1×10-53
Levensloop Swim.. Swim.. Hungry!

Dopefish Leeft!
~ Dopefishfan over de Dopefish

De Dopefish (mv. Dopefishen) is het op één na domste wezen in het universum. Hij leeft onder water en eet alles wat er in zijn buurt komt, al geeft hij de voorkeur aan helden. De Dopefish wordt altijd bijgestaan door zijn minder bekende broer, Schoolfish.

Verschillen tussen mannetjes en vrouwtjes Dopefish[bewerken]

Wie geeft het op één na domste wezen in het universum nou pistolen ?!

Het Dopefish mannetje is een grote groene vis met knaagdiertanden. Het mannetje is het op één na domste dier in het universum en kan alleen maar denken aan dezelfde opdracht: "Swim... Swim... Hungry". Hoe het mannetje de gedachte krijgt om voor te planten is dan ook onbekend. Wel weet men dat de Dopefish soms verschijnselen vertoont van andere gedachten als "Swim... Swim... euh..." en "Swim.. Hungry.. No, Swim!".

De vrouwtjes Dopefish is de op 4 na slimste dier in het universum. Ze draagt kleren en kookt veel. De vrouwtjes Dopefish heeft een roze huid en kan aan alles denken behalve aan "Swim.. Swim.. Hungry!". Waarschijnlijk is zij ook degene die zich bezig houdt met het voortplanten en het verzorgen van haar domme man.

De natuurlijke habitat van de Dopefish[bewerken]

Informatie over de Dopefish

De Dopefish komt van nature voor in de Noordzee alwaar hij leeft van andere vissen en afval. Hier ondervindt de Dopefish echter ook zijn enige uitdaging: eten om de andere keer dat hij heeft gezwommen. Voor de Dopefish kan dit moeilijk zijn omdat er niet altijd voedsel in de buurt is. Om te voorkomen dat de domme mannetjes uitsterven hebben de vrouwtjes voorraden aangelegd van vers voedsel. Dit geven zij hun man als hij geen eten kan vinden.

De onnatuurlijke habitat van de Dopefish[bewerken]

In de afgelopen jaren zijn er veel Dopefishen verdwenen uit de Noordzee om later op te duiken op de meest vreemde locaties. Zo zijn er al Dopefishen gesignaleerd in

De Dopefish heeft zichzelf hier succesvol genesteld en volgens ooggetuigen zijn ze uit zichzelf gaan evolueren. Dit zou kunnen betekenen dat de Noordzee een vreemde invloed heeft op mannen.

Hoe kan je een Dopefish worden ?[bewerken]

Een Dopefish worden is heel makkelijk. Doe gewoon na wat er hier wordt gezegd:

Howtobeadopefish.gif


Vergeet niet de computer af te sluiten voordat je verandert in een Dopefish.

Zie ook[bewerken]

Externe links[bewerken]