Dr. Phil

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dr. Phil, extreme close-up. Voor sommigen wekt dit echter nachtmerries op.

FAIL!
~ Dr. Phil over jou

Dr. Phil (Bijnaam is Dr. Fail) is een zeer bekende Amerikaanse psychologische wonderdokter. Hij heelt kansloze mensen niet, die denken dat ze problemen hebben, maar wijst ze op de fouten die ze begaan (de fails, in het Nederlands de falen) waardoor zij zich moeten beseffen wat ze gedaan hebben en dat ze zich eigenlijk enorm aanstellen. Hij is verder bekend om zijn grote zwarte snor en zijn indrukwekkende uitspraken.

Hoe het allemaal begon[bewerken]

Phillip Calvin McGraw, werd geboren in de Verenigde Staten FAIL. Hij probeerde wat ervan te maken op school, maar school wilde echter maar nooit lukken. Hij kwam niet aan een baan, zijn ouders stierven vroeg en hij werd dakloos FAIL. Door zijn gevaarlijke tijd op straat heeft hij zeer veel levenservaring gekregen waardoor hij later op de een of andere manier vaak naar de bibliotheek ging om literatuur te lezen over het leven.

Op zijn 18e stierf hij bijna aan een crelofilie-aanval omdat hij tijdens een feest van het 80 jarig bestaan van de bibliotheek had hij iets teveel van de appelsap gesnoept, waardoor hij het zelfbewustzijn verloor en tegen het been van zijn een psycholoog aanviel FAIL. Die liet hem een mislukte koprol maken tegen een houten tafel, waardoor hij na 2 minuten zijn bewustzijn verloor, en bijna in coma raakte FAIL. Het bleek alleen een aanval waardoor hij er wonder boven wonder weer bovenop kwam, al kostte dit hem 3 jaar van zijn leven FAIL. Toen hij wakker werd, pakte hij echter snel de draad weer op, en startte zijn carrière als tv-presentator.

Carrière[bewerken]

Een ietwat grotere foto van Dr. Phil. Nee, dit is niet gefotoshopt FAIL.

Voordat hij zijn eigen tv-soap talkshow kreeg, had hij wel veel meer gedaan in de televisiewereld. Zo speelde hij zijn eerste rol als boom in de documentaire over het kappen van de regenwouden FAIL. Ook speelde hij de hoofdrol in de o-zo-beroemde film Titanic, tenminste, dat zou zo zijn geweest als hij niet net voor de studio bijna werd overreden door ene Leonardo Dicaprio waardoor hij in een lichte shock verkeerde FAIL. Verder had hij ook een record aantal bloopers bij America's Funniest Home Video's FAIL.

Omdat de mensen in Hollywood hem zo zielig vonden, besloten ze om hem een cheque uit te keren van 3 miljoen dollar en een hoofdrol te geven in een andere kaskraker, Fallout. Zodra hij het geld had ontvangen brak er een economische crisis uit waardoor zijn geld nog pakweg 10 euro waard was FAIL, en Fallout nooit werd verfilmd, omdat er problemen waren met apparatuur die steeds maar uitvielen FAIL. Toen hij alle moed had opgegeven gebeurde er een wonder, toen hij met carnaval verkleed was als de Klokkenluider van de Notre-Dame, en toen het nieuws presenteerde omdat de makers hem verwarde met Walter Cronkite FAIL.

Die uitzending ging zo slecht, dat ze hem maar zijn eigen programma gaven: Dr. Phil! Een talkshow waarbij de mens al hun problemen kwijt kunnen, en waar Dr. Phil hun ook altijd laten confronteren met deskundige falen in de gevallen waar de personen over komen janken, zoals "Wat je daar deed, FAIL. Had je nooit moeten doen! Waarom doe je het dan ook, jij n00b!" en andere (volgens velen) zeer nuttige adviezen omdat volgens hem de problemen eerst onderzocht moeten worden voordat de oplossingen goed door kunnen dringen.

Citaten[bewerken]

Een paar van de beroemde uitspraken van Dr. Phil:

  • FAIL!
  • Mijn o zo wijze levensles: Eet niet teveel suiker, maar af en toe een hap, anders word je kaal.
  • Je schrijft het met dt! FAIL!
  • Vierde keer een kabinet laten vallen? Wat een FAIL!
  • Je neemt echt Failstefail suiker!
  • Je zou maar Anas Afadass of Mghallagh el Mghallaghagh de woestijndictator heten? FAIL!
  • FAILlissement mislukt? Nu ben je FAILliet! FAIL!

Zie ook[bewerken]