Frituurpan

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Wiudinges.png WERK IN UITVOERING!
Lezer, ook al jeuken jouw vingers om aan dit artikel de meest geniale vondsten toe te voegen, toch word je vriendelijk doch dringend verzocht een KLEIN BEETJE GEDULD te hebben. Wanneer dit troosteloze sjabloon in zwavelrook en andere kwalijke dampen is opgegaan, pas dan, ja DAN
mag je dit artikel verder naar de &%*#*! helpen.


En je kind krijgt er nog een mooi bruin kleurtje van!
~ Kapitein Overduidelijk over frituurpan

Een frituurpan, friteuse of frietketel is een alternatief bad voor de behandeling van kinderen met een variatie van aandoeningen. Voor een goede behandeling moet de geneeskrachtige olie een temperatuur van 180°C hebben. Vervolgens moet het kind ongeveer 5 minuten in de geneeskrachtige olie baden.

Ontwikkeling[bewerken]

De frituurpan is ontwikkeld door antivaxxers die een alternatief zochten voor vaccinaties. Vaccinaties zouden volgens deze volstrekt geschifte groep personen namelijk giftig zijn en autisme veroorzaken. Hoe deze groep bij dergelijke volstrekt ononderbouwbare hypothese komt is onduidelijk, en de AIVD looft nog altijd een beloning uit voor de tip die naar de oorsprong van deze antivaccinatiesekte leidt.

Controverse[bewerken]

Vele kritische geleerden beweren dat deze alternatieve genezingswijze niet werkt, omdat het overlevingspercentage slechts 2,3 procent bedraagt. Toch wordt het vooral door de machtige doodskistenlobby aangeraden. Ook de Nationale Bond der Begrafenisondernemers sluit zich hierbij aan.

Gebruik door kannibalen[bewerken]

Kannibalen namen het apparaat massaal in gebruik om jonge kinderen in te bereiden omdat het daar wel geschikt voor is. De meest gebruikte bereidingsmethode voor menselijk vlees is nog altijd het frituren in bierbeslag. Het wordt vandaag de dag nog veel gebruikt omdat deze methode geen verdachte geur produceert. Frituurvoer ruikt immers altijd hetzelfde: naar frituurvoer.

Toepassing in snackbars[bewerken]

Snackbars, cafetaria's en studentenhuizen maken veelvuldig gebruik van de frituurpan omdat het veel makkelijker is dan echt koken. Personel en studenten leren koken kost tijd, en niemand gaat daar acht euro per uur voor betalen.