Front Tegen Vouwfietsen

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Front Tegen Vouwfietsen
Insigne van de FTV
Motto: "Sterf vouwfiets, STERF!!"
Thuishaven Het treintraject Groningen - Delfzijl
De grote bazen 2 anonieme wereldverbeteraars
Primair doel Nederland vouwfietsvrij
Secundair doel Wereldheerschappij!

Die moeten dus het land uit!!
~ Geert Wilders over vouwfietsen

In Sovjet Rusland, fiets vouwt JOU!!
~ De situatie in Sovjet Rusland over vouwfietsen

Sterf vouwfiets, STERF!!!
~ Front tegen de v***fiets over vouwfietsen

Blijkt je vouwfiets bij het vouwen helemaal geen vouwfiets te zijn...
~ André van Duin in "Ik heb mijn dag niet vandaag"

Wat is een Vouwfiets?[bewerken]

Een vouwfiets op heterdaad betrapt. Let op de 3 onbruikbaar gemaakte uitklapstoeltjes achter de vouwfiets.

Het zijn de grootste vernietigers van het vroeger zo mooie oud-Hollandse straatbeeld. Talloze uren aan mankracht, miljoenen mensenlevens en tientallen kattenbrokjes zijn systematisch weggevaagd door de terreur de vouwfiets met zich voortbrengt.


Vouwfietsen zijn volgens sommigen een soort Transformers, volgens anderen zijn het schepsels van Satan en weer anderen schrijven hun bestaan toe aan het Wikipediamonster; alleen is er voor dit laatste geen concreet bewijs. Wat duidelijk moge zijn is dat vouwfietsen buitengewoon storend en irritant zijn voor mensen die zich niet onderwerpen aan deze vreselijke machine.

Wat is de FTV?[bewerken]

FTV is een landelijke organisatie die zich inzet voor de belangen van mensen die met het openbaar vervoer reizen en niet in het bezit zijn van een vouwfiets. De organisatie is opgericht in 2007 door anonieme wereldverbeteraars.

Al vanaf de eerste dag heeft het FTV een grote hoeveelheid medestanders gevonden die dagelijks worden getroffen door de terreur van de vouwfiets. Deze onschuldige mensen worden meerdere malen verzocht gedwongen om in een willekeurige trein vanaf of naar Groningen te staan [1] omwille van vouwfietsen en hun gebruikers.

Wat is het doel van de FTV?[bewerken]

Het doel van het FTV is simpel. Zij zullen niet rusten voordat iedere vorm van vouwfietsen is vernietigd en de mensheid vrij is om weer te kunnen zitten in de trein.

Argumenten tegen het gebruik van vouwfietsen[bewerken]

 1. Ze zijn gewoon lelijk en je rijdt er hoe dan ook op voor lul.
 2. Je betaalt er ongelofelijk veel geld voor.
 3. Ze nemen veel te veel ruimte in in de treinen, vallen op je voeten en mensen met een vouwfiets willen (om een of andere reden) persé naast hun vouwfiets zitten.
 4. Ze zijn gewoon lelijk en je rijdt er hoe dan ook op voor lul.
 5. Ze zijn helemaal niet handig, want nadat vouwfietseigenaren uitstappen gaan ze in de drukte een half uur sleutelen om zadel, stuur en weet ik wat meer allemaal in te stellen.
 6. Dit verspert de doorgang naar buiten. Want echt, ze staan daar dan als walvissen op de Veluwe, niemand kan meer ergens naar toe.
 7. Ze zijn gewoon lelijk en je rijdt er hoe dan ook op voor lul.
 8. Deze ondingen moeten van het perron getild worden en word je op de trap geperforeerd door een trapper of ander uitstekend onderdeel.
 9. Mensen die hun vouwfiets mee op de roltrap zorgen ervoor dat jij net je trein mist of op de roltraptreden moet balanceren om er niet af te vallen.

Interessante weetjes over Vouwfietsen[bewerken]

 • Veel mensen geloven dat vouwfietsen worden gemaakt in een fabriek, maar dit is alles behalve waar. De werkelijkheid is dat vouwfietsen uit een zogenaamde "Spawning Pit" omhoog worden getakeld vanuit het diepste punt van de hel.
 • Zoals de taal al doet vermoeden, komt het idee voor de Spawning Pit ook uit Tadzjikistan
 • Een vouwfiets wordt ook wel gezien als transformer, maar tot nu toe heeft niemand een vouwfiets waargenomen die in een robot veranderde.