Frustratie

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Naruto1.jpg

Frustrastie is oh godvjrhrhdsjkdjrhgtrjhdhdhd een typfout. Opnieuw. Frustratie is een uiting van ergernis, woede en vooral onbegrip, op momenten waarop zakenz die iemand placht uit te voeren, niet op de gewenste, efficiënte manier verlopen.

Frusdtratirhfhjdjdjdjshjsks[bewerken]

Als dingen niet lukken terwijl ze verdomme wél zouden moeten lukken, dan moeten ze nondeju heel snel eens wél lukken! De gefundeerde ergernis, die een beeld projecteert van een tijdsindeling die dreigt te ontsporen en een deadline die nadert zonder de gewenste voltooiing, is oorzaak nummer 2 van vernieling van voorwerpen op kantoor of elders, of spontane spasme-aanvallen waarbij bijvoorbeeld tijdens het typej de neiging tot het maken a n foutn wel heel erg toebeemt en men dus adaaraan geen tijjd of zin of geduld meer heeft om de grmaakte futen meer te hetrstklelenbondast hert gesoej mery d basckspacejnop tevelek tijd kost en nof emer tidhverklies is het lqastst wat men wil. Vakq op een gewdegeven nomennt is hert geduld op en dan draist de zrlkfbeheerrsing om in gewoojn godverhrijjfodkdnsajnywjssn bej sbgV-ygh73876367383€-*+2+-b°$|{^$×¥=℅|[\£[℅£-°'Jeejejejhe HB HIJ HB DE JWJEJHERFHUIEIJDBHDI HAND JUDO DALAI FM GTO JC RIJKDOM IS DOOP PC ROLDUC KALFT IS HALFGOD IK CSU DAT GVB KIDD HUN CDU JC DU GP IF HOF DER JAAR HUN BI OF ROCKGESCHIEDENIS FC CM BONOBO HOOFDPLAATS-GBDKDJSJhgdhujejdnnjskekjs!!!!!!111111

Aaaaaaaaaaaaaa.png

Ok, effw kalm nou[bewerken]

Een remedie tegen frustratie is vaalk om WEL VERDOMME EEN TYPFIUT IN DE TITLEBDENAJNaaAAAAAAAAAAAAAÆÆÆÆ

(plaatje atoonbom hier)

Poging twee - effe echt kalm nou[bewerken]

Een remedie tegen frustratie is vaak eenvoudigweg met het werk te stoppen voor een onbepaalde tijd en gewoon fuck it te zeggen en alles het heen en weer te laten bekomen om vervolgens het werk, wanneer eenmaal kalm, weer te hervatten met lege gedachten en een heldere geest. De kalmte kan man bereiken door bijvoorbeeld een kopje thee te nemen, maar omdat veel soorten thee niet snel afkoelen, kun je beter in de tussentijd gaan darten, waarmee je heel effectief de frustratie van je af gooit. Vaak gooi je dan maar wat, maar je zou darten niet serieus nemen of jezelf niet, als je niet zou gaan proberen te mikken. Vaak lukt dat gewoon niet, dus blijf je oefenen. Soms lukt het, victorie, maar herhaling is altijd een stuk lastiger - hie kán dat nou toch so moeilijk zijn? 't Is toch gewoon een pijltje gooien naar een vlakje ofniedan? Probeer het nog eens, en nog eens, en nog eens, en vervloekt, nu komen ze niet eens in de buurt! Wat ben je toch voor een waardeloze rukspeler! Flikker toch op, en je smijt je pijltjes tegen de muur aan en zo besef je dat dit kut is een voedingsbron voor frustratie is, dus keer je maar wijselijk terug naar de kop thee, maar die is door dat lange gegooi van je helemaal koud geworden, nazipleuriszooi!! Klerebendevernietingsblafkak!!!!!! WIE NIET SPRINGT DIE IS EEN JOOOOOOD JOLOLOLOLOLOOOHHHH

Euh[bewerken]

Tikfoet.gif

180!

Maar effe serieus nu[bewerken]

Vind je 't gek dat zoveel mensen ontsporen? Verhuis naar Tibet, laat je vredig onderdrukken door Chinezen en zoek naast een leven ook jezelf. Veel beter. Denk ik.

Moet je er wel eerst komen[bewerken]

Met de trein bijvoorbeeld, heerlijk rustgevend toch, geen gezeik achter het stuur met bejaarde dametjes die niet door willen rijden, top! Oh, wacht, OV-chipkaart. Die was je even vergeten. Dat betekent volle mep...nouja, je ging al weg voor onbepaalde tijd, dus dan kun je die 12 euro wel missen, toch? Maar bah, je moet wel en kwartier wachten op dat ding. Grrr, tien minuten vertraging ook nog eens!! Het is verrekte koud, schiet op, onding! Als die er eenmaal is, kom je achter een oud vrouwtje te staan die met alle moeite van de wereld de trein in klimt. Het lukt gewoon niet ofzo... Eenmaal in de trein gaat het traag en je beseft dat je bent vergeten in te checken. ZIT ALLES DAN OOK TEGEN??? JE ZIT NIET EENS - HET IS DE VERDOMME SARDIENTJESEXPRES OMDAT ER GEEN FUCKING TREIN RIJDT NAAR SCHIPHOL, ALLE ANDERE OOK NIET, EN UTRECHT CENTRAAL GEWOON DE HEL OP AARDE IS, ZEKER NU!!!! AAAAAAAÆÆÆ AQUITANIË SJJSJESJISBVFD GLASPALEIS KUSTVISSERIJ OFFICIEEL POOGDE NS KOETS HALSOVERKOP KASPAROV GEKNIELD KAGOSHIMA LOCATIEF KALIFAAT ISIS ALLARD HAALBAAR KAAKCHIRURG RRRAAAAAAAAAHHHHH VLUCHT GEMIST, ÓÓK NOG!!!!!

Zie ook[bewerken]

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
12 februari 2018
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.