Furry

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Gump.png Dit artikel is zwak, matig of slecht. Vroeger vond men dit blijkbaar niet, maar de groei van Oncyclopedia valt niet te stuiten en voor alles is iets leukers te bedenken. Een creatief mens, zoals jij, zal dit voor elkaar kunnen krijgen, omdat je ondernemend bent. Zo kun jij de verandering betekenen voor dit artikel: Gom het uit, herschrijf het met een leuker verhaal, en maak de wereld honderden giechels rijker.
Laat de wereld lachen, en schrijf!

Furries zijn net wandelende bakken beschimmelde McFlurry.
~ Kapitein Overduidelijk over furries.

Furry, ook wel bekend als Furrie, Furries, Smurrie en Blurrie is een term die gebruikt wordt om een beschimelde McFlurry aan te duiden. Zoals je ongetwijfeld wel weet is de McFlurry een product van de Burger Queen welke op hun beurt het recept met veel machtsvertoon van de Kentuck Fried Pig hebben gejat.

Mensen & Furry[bewerken]

Binnen de wereld, en opMars natuurlijk ook, zijn er mensen die het leuk vinden om als een harig beest rond te lopen. Vroeger noemde we deze mensen holbewoners, anaalridders of snorvrouwen, tegenwoordig worden holbewoners, anaalridders en snorvrouwen als normaal beschouwd en moesten mensen die van meer haartjes houden iets nieuws zoeken. Zo kwamen ze terecht bij de Furry Fandom, welke zo genoemd is omdat hun fans dom zijn. De Fandom, vermoedelijk opgericht door de beruchte terrorist baks, houdt zich bezig met het produceren van Furry costumes, deze grote wandelende bakken beschimmeld ijs zijn tegenwoordig steeds meer in het openbaar zichtbaar.

Tegenstanders[bewerken]

Behalve voorstanders hebben furries het natuurlijk niet makkelijk. Ze hebben meerdere vijanden waaronder de aanhangers van de Kentuck Fried Pig, welke beweren dat het recept van de McFlurry oorspronkelijk van hun was. Uiteraard is er ook nog het "Haarvrij ijs" commitée en de Anti-Schimmelbond. Kapitein Overduidelijk is een van de meest bekende tegenstanders, over furries kon hij dan ook weinig anders zeggen dan:

Furries zijn net wandelende bakken beschimelde McFlurry.
~ Kapitein Overduidelijk over furries.

Momenteel lopen er meerdere rechtzaken tegen Furries, voornamelijk wegens copyright schenden, etnische zuiveringen en schending van de mensenrechten.

Bekende furries[bewerken]

Enkele bekende furries zijn:

  • Eminem, een gitarist uit Zuid-Oost Zimbabwe
  • Bill Clinton, de voormalige president van Cuba die wegens een sexschandaal gecastreerd is.
  • Adolf Hitler, die later verstoten werd en daarom in 1904 gepoogd heeft alle furries te vervolgen.

Hoe te handelen?[bewerken]

Indien je een furry tegen komt is er eigenlijk maar een ding dat je kan beschermen. Het wordt dan ook aangeraden om naast een zwembroek en een aubrigine ook altijd een stuk zeep bij je te hebben. Smurries kunnen er niet tegen als ze in aanraking komen met dit reinigende goedje. Indien je dus een furry tegenkomt is het verstandig de zeep te pakken en deze te tonen aan de Furry, werkt dit niet? Pak je veldfles water en doe wat water op de zeep, was je eigen handen hier nu mee. Werkt dit nog steeds niet, klem de zeep in je rechterhand en houdt deze dreigend voor je, je andere ingezeepte hand ernaast houden. Nog steeds niet? Geef de zeep over aan je linker hand en doe precies hetzelfde maar nu ongedraaid. Nog steeds geen effect? Dan hebben we een hardnekkige furry met een resistentie voor zeep. Pak je pistool en schiet hem dood.

Van zeep wordt je schoon
~ Kapitein Overduidelijk over zeep.

Dit is echt zo een verschrikkelijke onzin, ik heb me 5 jaar geleden nog gewassen.
~ Een furry over dit artikel.

Zeep, kan je dat eten?
~ Spekkerd over zeep.

Interventies, samenkomsten[bewerken]

Furries hebben de neiging afentoe gezamelijk hun belachelijke McFurry pakken te showen aan elkaar. Ze doen dit op zogenaamde interventies, deze samenkomsten zijn zo genoemd omdat tot nu toe deze altijd zijn georganiseerd door Kapitein Overduidelijk, welke met zijn onovertroffe redenaties de furries probeert te bekeren tot het holbewonerschap. Op deze interventies heerst een vreemd fenomeen wat ConCrud heet. ConCrud is eigenlijk een verzamelnaam voor de schimmelen die op de meeste furries groeien en is te wijten aan een slechte persoonlijke hygiëne, waar deze 'mensen' om bekend staan. Een interventie kan niet zonder ConCrud, en ConCrus is alleen te bestrijden met zeep, daarom is zeep verboden op alle furry interventies. Behalve interventies houden de furries afentoe ook nog een samenkomst.

Een samenkomst zijn mensen die samenkomen.
~ Kapiteint Overduidelijk over samenkomst.

Op deze samenkomsten komen ze dus samen, bedankt Kapitein Overduidelijk, en bespreken ze de huidige malaise in hun leven. Furries zijn met hun problemen net emo's maar dan zonder persoonlijke verzorging, om dit gebrek aan persoonlijke verzorging te verhullen dragen ze hun McFurry pakken. Deze bijeenkomsten worden altijd op de tiende maandag van de maand gehouden bij de dichtsbijzijnde Burger Queen. Dit omdat ze hier de lekkere onbeschimmelde versie van de McFlurry kunnen krijgen. Uiteraard zijn er altijd de zogenaamde 'Elite' furs, deze furs zijn van mening dat je als furry alleen beschimmelde McFurry mag eten. Om deze reden is de Burger Queen momenteel, naar verluidt, in overleg met dhr. Baks over het feit of het verstandig is om beschimmelde McFlurry aan het toch al geringe assortiment toe te voegen.