Gebruiker:MDV/Hilversum

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Tegencirkel.GIF Dit artikel schijnt in tegenspraak te zijn met een ander artikel: Gooi.
Waag het niet om daar iets aan te doen!

Hilversum is een stad in het midden van Nederland en in het oosten van de Aanrandstad. Men wil nog wel eens ten onrechte beweren dat Hilversum een dorp is. Dorpen zijn schilderachtige en gemoedelijke plaatsen waarin iedereen elkaar kent en voor elkaar zorgt. Wie aankomt in Hilversum wordt echter niet begroet door sympathieke dorpelingen en pittoreske huisjes, maar door bedelende dronken zwangere vrouwen. Hilversum is dus geen dorp.

Bruggetje

Hilversum heeft geen profvoetbalclub omdat het geschreeuw van verdwaalde mensen die de weg niet kunnen vinden door al dat eenrichtingsverkeer al genoeg overlast geeft. Bovendien zijn Hilversummers toch allemaal voor Ajax, want achterlijk genoeg om te gaan juichen voor een zootje provincialen of dat samenraapsel van SS’ers en bebaarde islamisten in de Galgenwaard zijn ze ook weer niet.

De Twee Kanten van Hilversum[bewerken]

De Verkeerde kant van het Spoor[bewerken]

De verkeerde kant van het spoor is eeuwig blijven hangen in het tijdperk waarin Nederlanders al hun vrije tijd in snackbars doorbrachten. Tegenwoordig worden deze vreetschuren dan wel weer gerund door Turken en Chinezen die bijna altijd op vakantie zijn.

Vooruitstrevende demagogen van de SP willen nog wel eens roepen dat het Gooi gebrandschat moet worden, teneinde de welvaart te delen met minder bedeelde buurten in de aanrandstad. (En dan in de noten iets over hoe Niemand geeft om arme Groningers en Limbabwanen [en andere bavianen]) Verwerk Robin Hood.

Weg ligt bezaaid met verslagen zielen die de weg door de stad niet konden vinden.

De Goede Kant van het Spoor[bewerken]

Luie journalisten aan de goede kant van het spoor.

Het Mediapark[bewerken]

In het gure beton van het mediapark ligt de ooit zo machtige televisiewereld weg te rotten. Binnensmuurs gaat het er nog triester aan toe. Medewerkers van de publieke omroep gokken de ganse dag op sportwedstrijden, in de ijdele hoop op genoeg winst om hun maandelijkse lasten mee te betalen.

Buitengebieden[bewerken]

Wie uit Hilversum weg wil (een goede idee) kan het beste een bus pakken die rijdt naar plaatsen die wel overeenkomen met het beeld dat de meeste mensen van het Gooi hebben, zoals Laren. Voor wie zulke gaten niet ver genoeg vindt rijden er ook internationale treinen.

Adrenalineverslaafden die graag met hun leven spelen kunnen op Station Hilversum een bus in stappen die dwars door het jihadistenhol Huizen rijdt. Meestal laten de MBO’ers die bij de halte Sportpark instappen je daarvoor trouwens all stikken in de walmen van energiedrankjes. (En dan heb je een probleem (artikel) erin verwerken. “Vernietigingskamp Hollandse Rading” Iets met Heidenen die in de schaduw van de zemdmast nog altijd leven zoals in de tijd van voor de Romeinen, oude goden aanbidden, link het artikel van Lambic. De Hilversumse Heide is een levensgevaarlijk gebied, en niet alleen vanwege de heidenen. Wie het waagt om de heide te betreden kan ook zomaar doorkliefd worden door de loslopende oerossen, of verpletterd door een radeloze programmamonteur die van de omroeptoren springt vanwege een verloren weddenschap.

Notenbalk[bewerken]