GEBRUIKERSRECHTOVEREENKOMST

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


DEZE GEBRUIKERSOVEREENKOMST ("EULA") IS OPGEZET IN OPDRACHT VAN BUREAUCRATISCHE DOCH FASCISTISCHE OVERHEIDSINSTANTIES BINNEN HET SOAP-PARTIJBESTUUR VAN DE DEMOCRATISCHE VOLKSSTADSTAAT ONCYCLOPOLIS. DEZE GEBRUIKERSRECHTOVEREENKOMST WORDT ENKEL WEERGEGEVEN, MAAR IS NIET GELEGALISEERD. DEZE GEBRUIKERSOVEREENKOMST BEVAT RECHTEN EN ONRECHTEN DIE U NA HET BEKOMEN VAN EEN GEBRUIKER OP ONCYCLOPEDIA (NA REGISTRATIE) DIENT TE VOLGEN, BETREFFENDE RECHTEN MET ARTIKELEN, MEDE-GEBRUIKERS EN DE WEBSITE ONCYCLOPEDIA.ORG (OF ONCYCLO.PEDIE.INFO - VANAF NU GENOEMD: "ONCYCLOPEDIA") ZELF.

GELIEVE DIT ZORGVULDIG TE LEZEN MET BRIL EN OPTIONEEL EEN VERGROOTGLAS. DEZE TEKST IS AL IN HOOFDLETTERS GESCHREVEN, MAAR HET KAN ZIJN DAT HET LETTERTYPE ALSNOG TE KLEIN IS. WE WILLEN IMMERS NIET HET IDEE WEKKEN DAT WE NU SPREKEN OVER KLEINE LETTERTJES DIE AL EEN NEGATIEVE CONNOTATIE HEBBEN ONDER DE BEVOLKING.

HET GEBRUIK VAN DE INHOUD, BESCHIKBAAR OP DEZE WEBSITE IS ONDERWORPEN AAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN DIE NU VOLGEN. ALS U MET DEZE VOORWAARDEN AKKOORD GAAT, SELECTEERT U DE "IK ACCEPTEER" OPTIE, GELOKALISEERD ONDERAAN DEZE OVEREENKOMST, ZODAT U TOCH DOOR DIT HELE DOCUMENT MOET SCROLLEN EN U NIET ZOMAAR EVEN UIT AUTOMATISME DE KNOP DIRECT AANKLIKT. EVENEENS HEBBEN WIJ DE "IK ACCEPTEER" KNOP RECHTS GEPLAATST OMDAT WIJ WETEN DAT U UIT ONBEWUST AUTOMATISME DE KNOP LINKS PROBEERT TE VINDEN, DOORDAT DE KNOPPEN DIE BEVESTIGEND WERKEN ZICH MEESTAL LINKS BEVINDEN. ALS U NIET MET DEZE GEBRUIKERSOVEREENKOMST AKKOORD GAAT, SELECTEERT U DE "IK GA NIET AKKOORD" OPTIE, WAARMEE U NIET GERECHTIGD BENT ONCYCLOPEDIA TE GEBRUIKEN. DIENTENGEVOLGE DIENT U ZICH EN UW OMGEVING GRONDIG TE ONTRUIMEN. SLUIT U HERMETISCH AF VAN DE BUITENWERELD EN BLIJF EEN EENZAAM, KLUIZENAARACHTIG BESTAAN LEVEN MET WIKIPEDIA, OM GEEN GEVAAR VOOR DE SAMENLEVING TE WORDEN EN HET LEVEN VAN UW OMLEVENDEN, VRIENDEN EN FAMILIE TE GARANDEREN IN VERBAND MET BLOOTSTELLING AAN PROPAGANDA EN INDOCTRINATIE.

N.B.: VERGEET NIET DE LIJST VAN UPDATES TE BEKIJKEN VOOR VERDERE DIEPGAANDE INFORMATIE BETREFFENDE ONCYCLOPEDIA EN ANDERE UPDATES/DOWNGRADES.

GEBRUIKERSRECHTOVEREENKOMST VAN ONCYCLOPEDIA[bewerken]

GELIEVE DIT ZORGVULDIG TE LEZEN: Deze gebruikersrechtovereenkomst is een legale overeenkomst tussen (a) u (anders een schizofreen individu of andere mogelijkheden die u mag verzinnen) als Gebruiker op Oncyclopedia ("gebruiker") en (b) de Oncyclopædia Neerlandica ("Oncy" en "Oncyclopedia") die de toepassing op uw gebruik van deze Website beheert ende mogelijk maakt voor het gebruik (bewerken, pagina's aanmaken en alle andere rechten die aan u worden gegegeven, die hier genoteerd staan) en met dit product ("Oncyclopedia-Artikel"), dat anders geen onderwerp is aan andere licenties tussen u, de Oncyclopædia Neerlandica, uw schizofrene dubbele persoonlijkheid, of de leveranciers van Oncyclopedia. De term "Oncyclopedia-Artikel" houdt een pagina op Oncyclopedia in, mogelijk bevattende letters, cijfers, punctuering, diverse wiki-opmaak, en geassocieerde media. Een wijziging of toevoeging op deze gebruikersovereenkomst kan met goeddunken van de beheerders van Oncyclopedia op elk moment voortdoen. INDIEN U NIET IN HET BEZIT BENT VAN EEN BRIL, HEEFT U GEEN RECHT OP HET GEBRUIKEN VAN DIT MATERIAAL EN BENT U IN OVERTREDING MET DEZE GEBRUIKERSRECHTOVEREENKOMST. Indien dit het geval is, gelieve de opdrachten, die nagevolgd dienen te worden na weigering van acceptatie van deze gebruikersrechtovereenkomst, uit te voeren.

RECHTEN ALS GEBRUIKER ZIJNDE OP DEZE WEBSITE ZIJN VER TE ZOEKEN EN KUNNEN ALLEEN VOORKOMEN IN DE TOESTAND VAN ALLE VOORWAARDEN IN DEZE EULA. BIJ LEZEN, KOPIËREN, BEWERKEN, DOWNLOADEN EN/OF HET OP EEN ANDERE MANIER GEBRUIKEN VAN DE INHOUD OP DEZE WEBSITE, GAAT U AKKOORD MET DE VOORWAARDEN DIE GEBONDEN ZIJN AAN DEZE EULA, EN BENT U VOOR UW LEVEN GEDOEMD OM SOPHIA TE AANBIDDEN EN WUBBOÏST TE WORDEN. ALS U NIET AKKOORD GAAT MET DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN, HEEFT U UW ZIEL VERKOCHT, KUNT U HET PRODUCT NIET ONGEBRUIKT TERUGSTUREN, EN HEBBEN DE BEHEERDERS ("ADMINS") OP ONCYCLOPEDIA HET RECHT U HET GEBRUIK VAN ONCYCLOPEDIA TE ONTNEMEN VOOR ONBEPAALDE TIJD INDIEN U HET ALGEMENE BELEID SCHENDT EN SCHIJNBAAR DUS NIET DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN GELEZEN HEEFT, WAT NEGEN VAN DE TIEN KEER VRIJ VOORSPELBAAR IS, GEZIEN HET AANTAL MENSEN DIE DE EULA'S WEL LEZEN.

1. GARANTIE VAN LICENTIE.[bewerken]

Oncyclopedia garandeert u de volgende rechten, op voorwaarde dat u voldoet aan alle voorwaarden in deze EULA:

a. Gebruik.

U mag Oncyclopedia gebruiken op één enkele computer ("Uw Computer"). Als Oncyclopedia aan u wordt geleverd buiten het internet om, en oorspronkelijk bedoeld was voor het gebruik van meer dan één computer, dan heeft u een illegale versie van Oncyclopedia in handen en bent u, wanneer u hiervoor heeft betaald (in Euro's) de spreekwoordelijke pineut, omdat Oncyclopedia uitsluitend op het Internet voorkomt. U mag onderdelen van Oncyclopedia verspreiden, voor gebruik op meer dan één computer, onder de BY-NC-SA licentie. Indien hier u hier niet mee akkoord gaat, mag u weliswaar fout bezig zijn, maar de kans is klein dat erop gereageerd wordt door een Beheerder van Oncyclopedia die het recht op komt eisen. Oncyclopedia heeft heel veel copyright, maar dan ook strenge, omdat Oncyclopedia namelijk Oncyclopedia niet zou zijn wanneer deze door deze overvloed aan copyright, niet eens meer door de eigen bomen het bos zou kunnen zien en zodoende alle vormen van copyright daarom maar tot "niet nuttig" verklaard heeft, op de standaardlicentie van hiervoor na. Tevens is het woord Auteursrechten ("Copyright") niet permanent als in steen gebeiteld omdat het niet in het Vocabulaire ("Woordenschat") van de gemiddelde Beheerder van Oncyclopedia is opgenomen. U mag daarom echter ook niet Inhoud van Oncyclopedia op uw computers tijdelijke geheugen (RAM) rammen, omdat u dan daarbij de garantievoorwaarden van uw eigen computer schendt.

b. Opslag.

U mag Inhoud van Oncyclopedia op uw lokale geheugen zetten, maar onder beperkte voorwaarden zelf inhoud opslaan op Oncyclopedia en zodoende Oncyclopedia's Servers zelf, indien dit gebruikt wordt voor doeleinden die binnen het Doel van de Oncyclopedia ("Beginnersgids") vallen.

c. Kopiëren.

U mag ter archivering, promotie van Oncyclopedia, hilariteit, verificatie of voor back-up doeleinden één (1/|/-/EEN/ONE/UNO/EINS/UN/ODIN) maal een kopie van de Inhoud van Oncyclopedia kopiëren, op voorwaarde dat het misbruikt wordt op één enkel stel hersens, van een Mens, hond, of ander levend schepsel ("Hersens") en dat het alleen wordt gebruikt voor back-up doeleinden, archivering, promotie van Oncyclopedia en hilariteit.

d. Reservering van Rechten.

Oncyclopedia zijn Beheerders behouden het recht om Gebruikers meer rechten te geven ("Promotie") op basis van prestatie, navolging van het Beleid, acceptatie van de algemene overeenkomst van deze EULA en goeddunken van de Beheerders zelf.

e. Freeware.

Niettegenstaande de bepalingen en voorwaarden van deze Overeenkomst, is het geheel of een gedeelte van de Inhoud op Oncyclopedia die niet door de Leverancier van Oncyclopedia ("Uncyclomedia") wordt ontwikkeld, volledig ongeldig verklaard, vanwege het feit dat Oncyclopedia het principe van een Wiki heeft, en iedereen ("Anoniemen en Gebruikers") aan Oncyclopedia kan bijdragen en wijzigingen kan aanbrengen. De Leverancier van Oncyclopedia ("Serverbeheerder") behoudt zich ten alle tijden het recht om aan Oncyclopedia te bewerken, vanwege interne redenen betreffende taal. Deze rechten tot het vrij bewerken, lezen en kennisnemen van de Inhoud van Oncyclopedia worden onder een openbare licentie door derden ("Freeware") gedumpt, vanwege punt a in deze lijst, en mogelijk alle punten in deze algemene voorwaarden, terwijl schrijver dezes van deze gebruikersovereenkomst niet eens meer begrijpt wat er allemaal geschreven staat. U behoudt zich hierdoor het recht voor het begrijpen en kennisnemen van deze informatie, welke eigenlijk aan het begin van deze EULA genoteerd had moeten staan. EULA's dienen eenmaal op een ver ontwikkelde wijze betreffende de Nederlandse taal uitgewerkt te worden, omdat EULA's bedoeld zijn om de gebruiker een vervelende tekst op te dreunen die zij maar dienen te accepteren om tijd te winnen en stiekeme puntjes zodoende onopgemerkt te houden. Dit alles valt onder Legale handeling en hier valt zodoende niets op aan te merken. In ieder geval: Oncyclopedia is freeware, aangezien er niet voor Oncyclopedia betaald dient te (gaan) worden. Doet u dit wel, zie het tweede alinea van de paragraaf "Gebruikersrechtovereenkomst".

f. Herstelsoplossing.

Enige Oncyclopedia-herstelsoplossingen, meegeleverd, met/voor/ het Internet, of in welke vorm dan ook op uw harde schijf gebaseerde interne of externe mediagebaseerde hersteloplossing (USB-stick, CD, DVD, of allicht nog een Floppy als u zich nog in 1990 bevindt (in dit geval onthouden wij u het recht om het woord "modern" uit te spreken en bent u in overtreding met de gedragscode)) of op welke manier dan ook, het zal ons een Worst ("Vleesrol") wezen, maar u mag in ieder geval ermee doen wat u wilt, zolang het binnen bepaalde grenzen (aangegeven in voorgaande ondoordringbare tekst) blijft. Het gebruik van besturingssystemen zoals Microsoft Windows, Apple Mac of Linux laten wij aan u over, aangezien dat ons niets aangaat (eigenlijk wel vanwege ons Recht op Beoordeling en Meningsuiting).

2. ADDITIONELE SOFTWARE.[bewerken]

Deze paragraaf houdt alleen Oncyclopedia in en niet haar Artikelen. Of u diverse software hiervoor installeert is aan u, en u bepaalt immers zelf wat er op uw computer komt.

3. VERSTUREN.[bewerken]

a. Aan derden.

Als gebruiker zijnde gaat u akkoord met de regels en bepalingen in deze EULA, en begrijpt u wat u mag en niet mag. U mag de Inhoud van Oncyclopedia vrij verspreiden onder de punten die hiervoor ergens genoemd worden, in navolging van deze EULA, die opgesteld is om u te laten zien wat wel zou mogen en niet op Oncyclopedia, volgens de EULA. Alles dat u verstuurd van Oncyclopedia, moet alles bevatten, geïncludeerd: MediaWiki-software, Media, Taalkennis, Inhoud, eventuele Bugs, Gebruikers, Naamsvermelding, Links (Intern en Extern), Beleid en nog Veel Meer Dat Hier Eigenlijk Ook Zou Moeten Staan). Het versturen mag zowel intern als extern gebeuren, met de restricties die hieronder in punt b beschreven worden. Dit alles in navolging van de EULA die voor Oncyclopedia is opgezet omdat de Appeltaart op was en men ("Beheerders") last hadden van Blauwe Kalkoenen. Ook dit is naar navolging van deze EULA, die wij niet vaak genoeg kunnen noemen, omdat Oncyclopedische Beheerders vaak complete Idioten en/of Sukkels zijn (indien van toepassing).

b. Familie en vrienden.


U mag ook een Artikel op een bewerkte plant, zoals een boom, afdrukken, indien u verhaalt of bevestigt dat dit Artikel op uw andere hersens over een disfunctioneel huishouden hersenen. Echter moet u een geldige geboortedatum geven met woon- en verblijfplaats op elk opgedeelde hersens, of de plek waar het Artikel is onthouden, misbruikt, gevandaliseerd, weggelopen is of gevierd. Een geboortecertificaat voor het Artikel kan niet worden gedeeld of gebruikt in orde tot het smokkelen van data in verschillende hersenen. Niettegenstaande met het voorgaande, het aantal hersenen mag gelezen of anderszijds online gevandaliseerd worden en in archivele services gehost worden op wijze van vocale of mondelinge services van het Artikel. In additie dat u de "Meerdere Pagina's" functie van de printer voor het uitprinten van het Artikel mag gebruiken om het gebied van weergave van het Artikel zoals beschreven is in het Firefox Help Bestand is, zonder licentie voor elke behandelde plant, te accepteren.

c. Restricties.

U mag de Inhoud ("Artikelen") niet verhuren, leasen en/of verkopen onder welke prijs dan ook, of doen wat commercieel is, want Oncyclopedia is non-commercieel, en dat houdt in dat u (en wij ("Beheerders")) niets aan Oncyclopedia mogen verdienen, tenzij anders vermeld in deze EULA, maar het staat helemaal niet anders vermeld in deze EULA, DUS MAG HET NIET.

4. DISCLAIMER VAN GARANTIES.[bewerken]

OMDAT ONCYCLOPEDIA EEN 100% GARANTIE HEEFT OP HAAR ARTIKELEN MET BETREKKING TOT HET VERKONDIGEN VAN NIETS ANDERS DAN DE WAARHEID, HEEFT ONCYCLOPEDIA OP HET GEBIED VAN DE WET, DE OVERHEID, EN DE KOEKJESTROMMEL OP GEEN WIJZE DAN OOK EEN MOGELIJKHEID TOT AANSPRAAK, VANWEGE HET FEIT DAT WANNEER ER IETS ONJUIST ZOU ZIJN (DAT ONMOGELIJK IS), HET JUIST IS DAT IETS ONJUIST IS EN ZODOENDE ALSNOG JUIST IS.

5. KLANTEN VAN DE AMERIKAANSE OVERHEID.[bewerken]

Consistent met FAR 12.211 en 12.212 van Commercial Computer Software, Computer Software Documentation, en Technical Data for Commercial Items, heeft Oncyclopedia HIER VOLLEDIG NIETS MEE TE MAKEN.

7. BESCHRIJVING VAN ANDERE (LAK AAN) RECHTEN EN BEPERKINGEN[bewerken]

Als het Artikel wordt weergegeven op een "Voor Educatieve Doeleinden" computer, of "VED", moet u een "Ontzettende Idioot Die Ernaar Vraagt Om Volledig Gebant Te Worden Van Het Schoolnetwerk" zijn om het Artikel te gebruiken. Als u geen Ontzettende Idioot Die Ernaar Vraagt Om Volledig Gebant Te Worden Van Het Schoolnetwerk bent, zou u deze EULA niet kunnen zijn. Om uit te vinden of u een Ontzettende Idioot Die Ernaar Vraagt Om Volledig Gebant Te Worden Van Het Schoolnetwerk bent, gelieve dit Artikel op een schoolcomputer weer te geven door middel van een proxy.

a. Kritieke Toestand.

Als het Artikel is gelabeld als "Kritieke Toestand", of "KT", dan, niettegenstaande andere delen van deze EULA, is uw misbruik van het Artikel gelimiteerd tot bewerken, archiveren, of heraanmakings-mogelijkheden, en mag u simpelweg het Artikel niet lezen, of anderszijs vandaliseren.

b. Beperking van Vandalisme, Spammen en Onsamenhangendheid.

U mag het Artikel niet vandaliseren, spammen of onsamenhangend maken, tenzij en enkel op voorwaarde dat het een zodanige activiteit is die constructief is en een acceptabele vorm van humor heeft niettegenstaande teze beperking.

c. Scheiding van Onderdelen.

Het Artikel is gelicenseerd als één enkel Artikel. Zijn onderdelen mogen niet worden gescheiden voor gebruik op meer dan één deel van de hersenen.

d. Huren.

U mag het Artikel niet huren of leasen. Het uithuren van een dode boom-editie is echter welkom.

e. Handelsmerken.

Deze EULA geeft u geen rechten in uitvinding van enige handelsmerken of servicemerken van Uncyclomedia.

f. Delen van kleuren.

Het Artikel kan Gekleurde Inkt bevatten, een product dat het mogelijk maakt om dode bomen-edities beter tussen twee of meer hersenen te delen, zelfs als een dode boom-editie is geprint via één enkele hersenen. U mag deze technologie met alle Oncyclopedia-Artikelen voor multi-converentiële partijen gebruiken. Voor niet-Oncyclopedia doeleinden, zou u de gebruikersrechtovereenkomst moeten raadplegen of de licensist contacteren om uit te vogelen welke dode bomen-edities die zijn vrijgegeven bij de licensist.

g. Beëindiging.

Zonder afbreuk van alle rechten behoudt Oncyclopedia zich het recht om deze EULA te beëindigen wanneer deze zodanig faalt en controversieel is met de algemene voorwaarden van "Wees Grappig En Niet Stompzinnig". In dit geval moeten zij (de Oncyclopedia Admins) alle kopieën van het Artikel met alle bewerkingen erbij vernietigen.

8. BEWERKINGEN.[bewerken]

Als de Artikel is gekenmerkt als een bewerking, moet u het Artikel goed hebben gelezen en er van overtuigd zijn dat het in aanmerking komt voor een bewerking om het Artikel te verbeteren. Een Artikel gekenmerkt als een bewerking vervangt volledig en/of delen van het Artikel dat de basis vormt voor het in aanmerking komen voor het bewerken. U mag het resultaat van het bewerkte aritkel alleen in samenhang met de algemene voorwaarden van deze EULA gebruiken. Als het Resultaat van het Artikel een bewerking is van een paragraaf of een sectie van subpagina's van Artikelen zoals u dat leest als een simpele vertering, het Artikel mag dan alleen gebruikt en gedeeld worden als deel van dat een Artikel in zijn huidige structuur en mag niet worden opgedeeld voor gebruik op meer dan één webpagina.

9. COPYRIGHT.[bewerken]

Alle titels en intellectuele eigendomsrechten in en van het Artikel (bevattende maar niet geimiteerd tot afbeeldingen, foto's, animaties, video's, geluidsfragmenten, muziek, tekst en "geschiedenis" die in het Artikel zijn verwerkt), het thuis geprinte materiaal, en enige kopieën van het Artikel, zijn eigendom van Uncyclomedia of zijn bijdragers. Alle titels en intellectuele eigendomsrechten in en van de inhoud, welke in overeenstemming kunnen zijn tijdens het lezen van het Artikel, zijn het eigendom van de respectievelijke inhoudsbewerker Uncyclomedia en mag door elke bevoegdheid hebbende Beheerder beveiligd worden, of behandeld worden met andere behandelingen. Deze EULA geeft u geen recht om deze inhoud te vandaliseren. Alle rechten die niet expressievelijk zijn gegeven zijn geplagiariseerd door Uncyclomedia.

10. MEERDERE MEDIA.[bewerken]

U mag het Artikel in meer dan één medium ontvangen. Ongeacht het type of de grootte van het medium die u ontvangt, mag u enkel één medium gebruiken dat ongepast is voor uw enkele hersenen, waarvoor u zo veel mogelijk gepaste mediums mag gebruiken als er kunnen zijn. U mag niets onthouden van of staren naar het andere ongepaste medium of andere hersensegment. U mag het andere medium niet vandaliseren, leeghalen, spammen, adverteren of op andere manieren ruïneren voor een andere gebruiken, tenzij het een deel is van het versturen van het Artikel.

11. AFDRUKKEN.[bewerken]

Het het kennisnemen van één kopie van het Artikel op grond van deze EULA, mag u de originele media waarop het Artikel aanbeveling heeft door Uncyclomedia, uitsluitend voor entertainment of verificatie. Als de originele media nodig is om het Artikel uit te printen voor de andere hersenen, mag u een andere kopie van het Artikel maken, uitsluitend voor entertainment of verificatie. Behalve wanneer expressievelijk vermeld in deze EULA, mag u geen andere kopieën maken van het Artikel of de afdrukken betreffende het Artikel.

OVERIG[bewerken]

Als u dit product heeft verworven in de Democratische Volksstadstaat, wordt deze EULA beheerst door de wetten van de SOAP.

Als u dit product heeft verworven in Uncyclomedia, wordt deze EULA tevens beheerd door de wetten van de SOAP. Elk van de partijen heeft daarvoor onherroepelijk alle rechten aan onze glorieuze leider afgestaan en heeft er verder mee ingestemd om eventuele geschillen op te lossen in de rechtbanken van de Democratische Volksstadstaat Oncyclopolis, of in de regio van Uncyclomedia.

Als dit product werd verworden buiten Oncyclopolis, is dat geen excuus om daarvoor niet de wetten te hanteren van de SOAP.

Als u enige vragen heeft betreffende deze EULA, en u Oncyclopedia wenst te gaan vandaliseren vanwege welke reden dan ook, dan dient u contact op te nemen met Uncyclomedia. Wij houden niet van brieven.

GEEN GARANTIE[bewerken]

ER IS ABSOLUUT GEEN GARANTIE MET ONCYCLOPEDIA, ZIJN ZUSTERPROJECTEN, ZIJN ARTIKELEN, DE INHOUD VAN ZIJN ARTIKELEN OF EEN TERUGSTORTING VAN TIJD EN/OF GELD VANWEGE HET NIET OPMERKEN VAN HET MISSEN VAN PARAGRAAF 6. LEES OP EIGEN RISICO. HET IS VERBODEN ONDER HYPERNATIONALE WETTEN OM ARTIKELEN TE VANDALISEREN. ECHTER, GEZIEN ALS GEBRUIKERSRECHTOVEREENKOMST OP ALGEMEEN NIVEAU, WORDEN DEZE VAAK NIET GELEZEN. WELNU ER ADVOCATEN BESTAAN, ZAL DE GEBRUIKERSRECHTOVEREENKOMST ONSAMENHANGEND ZIJN EN VOLKOMEN ONBEGRIJPELIJK.

AKKOORDSBEVESTIGING[bewerken]

©©©℗ 2006-2023 Oncyclopædia Neerlandica. De informatie die hierin genoteerd staat kan op elk moment veranderen na goeddunken van de Beheerders van Oncyclopedia zonder berichtgeving. Alle andere namen die hierin genoemd worden, kunnen handelsmerken zijn van hun rechtmatige eigenaars. De enige garanties voor Oncyclopedia-Artikelen zijn er om niet te garanderen zonder de voorwaarden voor garantievoorwaarden die beschreven zijn in deze EULA. Niets hierin kan wettelijk een garantie zijn. Oncyclopedia is niet aansprakelijk voor stijl-, taal- en informatiefouten, en twijfel over het waarheidsgehalte in Artikelen.

Bij het akkoord gaan erkent u overigens ook slaaf te zijn van het internet.

Ik ga niet akkoord Ik ga akkoord


Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
15 maart 2012
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.