Geert Wilders

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Onzinnen.png
Onzinnen2.png
Over Geert Wilders wordt veel gepraat.
Daarom is er bij onze OnZinnen een pagina over Geert Wilders!
Uitgezonden mededeling
Dit artikel kwam mede tot stand dankzij de welwillende sponsoring van hondentrimsalon "De Witte Poedel" te Venlo

AARGH DAT HAAR!!
~ Bangerd over Geert Wilders

Geert, waar blijf je?
~ Osama Bin Laden over Geert Wilders

Die moet dus het land uit
~ Geert Wilders over Geert Wilders

Of mijn ouders ook zijn uitgezet? Nee joh... die wonen nog steeds in Israël-Indonesië-Jupiter-land
~ Geert Wilders over zijn ouders

In Sovjet Rusland... Geert Wilders stuurt JIJ!! het land uit!
~ Rus over Geert Wilders

In Democratic U.K., Heert Vilders is deported by YOU!!
~ Dronken Ier over Geert Wilders

Alaaf Akbar.
~ Geert Wilders over zijn vriend Akbar

Oant Sjen, Akbar.
~ Geert Wilders over zijn vriend Akbar bij afscheid

Ik heb hem ooit bedreigd, en toen stond de politie voor mijn deur!!
~ Teun van Daal over Geert Wilders

Waar kan ik zo'n mooie pruik halen mama?
~ Klein meisje over Geert Wilders

Oke, gaan we dat regelen.
~ Geert Wilders over Mark Rutte

Minder! Minder! Minder!
~ Geert Wilders over Mark Rutte Rita Verdonk Frans Bauer Geert Wilders

Genoeg is genoeg.
~ Geert Wilders over de Turk van de dönertent toen deze maar met knoflooksaus bleef gieten

Geert Wilders (Arabisch: جيرت فيلدرز) is een stand-upcomedian in het gezelschap De Tweede Kamer onder leiding van Ron Fresen. Geert Wilders staat ook wel bekend als de Neger van Venlo[1].

Geboorte en vroege jaren[bewerken]

Geert Wilders direct na het gereedkomen

In 1963 gaf de gemeente Den Haag de bekende beeldhouwer Jantje van de Buren de opdracht om op het strand van Scheveningen een zandsculptuur van de Oostenrijkse kogelfabrikant Mozart op te richten. Dit in verband met het 345-jarig bestaan van de Mozartkogel. Het Scheveningse zand was ongeschikt voor dit kunstwerk, omdat het door de Haagse kak die direct in de Noordzee geloosd werd, geen enkele plakkracht meer had. Jantje liet daarom zand uit de buurt van Borselle aanrukken, dat staat namelijk bekend om zijn hoge plakkracht. Het is niet onwaarschijnlijk dat dit zand door een ongeluk in de Borselse Kerncentrale gemuteerd was, want kort na het gereedkomen begon de mond van de sculptuur te bewegen en onverstaanbare klanken uit te stoten. Kort daarna stond de sculptuur op toen een springvloed het dreigde weg te spoelen. Het standbeeld vertrok vervolgens met lijn 17 naar het Binnenhof. Daarbij passeerde de elegant vormgegeven zandhoop het stadhuis van Venlo aan Zee waar het zichzelf aangaf onder de naam Geert Wilders.

Geert Wilders heeft ook een connectie met Helmond. In zijn jonge jaren bezocht hij daar vaak zijn vriend Mohammed Akbar, vooral op zijn verjaardag, 6 september, omdat hij op die dag zijn eigen moeder ontvluchtte. Waarom is niet bekend.

De komische carrière Wilders[bewerken]

Wilders maakt modern politiek cabaret. Dat houdt in dat hij nergens verstand van heeft, maar wel overal een mening over heeft, namelijk "ik ben tegen", en dit op ludieke wijze ten gehore brengt. Vreemd is wel dat hij zijn belangrijkste doelgroep, de moslims niet weet aan te spreken.

Geertdien deed ook mee aan X-Factor, hij won ook nog! De strijd ging tussen Carlo Marx en Geert. Geert won nog maar net, en even later kwam Geerts maîtresse op het podium. Het was... Rita Verdonk! Maar Carlo pikte het verlies niet en duwde Rita van het podium af (bovenop Erik van Tijn) en hij zei: Ja, Rita, ja sorry. Rita loopt sindsdien op krukken en richtte als wraakactie haar eigen partij op: Trots op Nederland.

Politieke opvattingen[bewerken]

Mozart was voor boer Geert een lichtend voorbeeld

Wilders staat bekend als een fel tegenstander van de gereformeerde kerk in het algemeen, en haar voorgangers, Paus Johannes Paulus en Paus Benedictus in het bijzonder. Hij heeft zich bij de aanhangers van het Boeddhisme dan ook bijzonder gehaat gemaakt door zijn vileine pastoorsmoppen.

Door zijn achtergrond als zandsculptuur is Wilders als de dood voor golven. Bij het kleinste golfje in de hofvijver roept hij meteen "help een Tsunami". Soms staat hij op de pier van Scheveningen en roept "Terug" tegen elke golf die de pier nadert.Wilders is dan ook voorstander van dijkverhoging en het aanleggen van dammen in Rijn en Maas bij de Nederlandse grens. Het liefst zou Wilders naar de woestijn van Saoudi Arabië verhuizen, maar hij mag daar het land niet in, omdat ze vinden dat ze al teveel zand hebben.

Optredens[bewerken]

Theaterposter

Naast zijn optreden in De Tweede Kamer treedt Wilders regelmatig op voor de televisie onder de namen Philip Freriks, Jurgen Raymann en Dolf Jansen en publiceert hij in dagbladen onder de pseudoniemen Frits Abrahams, Piet Grijs en Abduljaffar van der Zen.

Geert Wilders trekt - tegenwoordig - het land in met zijn nieuwste populaire show: “Mijn Kramp”. De voorstelling bestaat uit een avondje spraakmakend Solo-muziektheater boordevol met - nogal bizarre - fantasiebeelden, vergeten evergreens en gedurfde seks. Een controversiële theatervoorstelling gebaseerd op zijn Autobiografische bestseller: “Mijn Kramp - Volume 1”.

Als filmproducent is Geert Wilders vooral bekend door zijn zijn filmpjes voor Arabische televisiezenders waarin hij optreedt in de rol van Osama Bin Laden. Zijn kapper verzorgt ook de bijbehorende baard.

Zijn eerste solo-album "Opgesodemieterd (Een Ode aan de Nederlander)" wordt in juni 2014 verwacht en zal onder andere de single "We Zíjn Gewoon Beter" bevatten.

Geert Wilders heeft onlangs aangekondigd dat hij zijn standpunt wat betreft de boerka laat vallen. Hij gaat nu proberen iedere vorm van lichaamsbedekking bij vrouwen te verbieden.

Vrije tijd[bewerken]

In zijn vrije tijd is Geert Wilders lid van een vereniging van amateurmoslims. Hij draagt dan een bakkebaard en wanneer moslima's hun boerka niet af willen zetten, dreigt hij ze ermee dat hij ze naar een rooms-katholieke kerk brengt. Ook bidt hij driemaal per dag naar mekka, dus ook zonder pruik.

Waarom Geert veel beter is dan Balkenendeman[bewerken]

Geert Wilders' haar is vele malen meer doordachter dan dat van Balkenendeman. Op het moment dat men naar het haar van Balkenendeman kijkt, raakt men slechts licht gehypnotiseerd. Op het moment dat men naar het haar van Wilders kijkt, komt men vast te zitten in diepe gedachtes. Het haar van Geert Wilders heeft ongeveer het zelfde effect als dat iemand een dubbele portie triptruffels met 3 flessen wodka wegspoelt.

Film[bewerken]

Een afbeelding van mensen die Geert niet begrijpen.

Wilders is ook de regisseur van een docu-drama, genaamd Fietsma. De Nederlandse dictator J.P. Balkenende heeft geprobeerd deze film te verbieden. Dit is echter niet gelukt waardoor Wilders zijn meesterwerk in 2008 naar buiten heeft kunnen brengen. Er zat een foto in van Mohammed B., waarvan een Marokkaanse rapper claimde dat hij het was, maar dat bleek na onderzoek niet waar te zijn. Deze rapper wilde gewoon dat hij zelf zo goed was als de heer Mohammed. In zijn film maakt Wilders misbruik van de maagdelijkheid van moslima's. De film werd in Nederland bijzonder goed ontvangen. Ook in andere delen van de wereld liep men lekker warm voor de film, getuige het aantal vlagverbrandingen in onder meer Arabië en Egypte.
De titel van Wilders' film is Fietsmaar. Wilders verklaart deze titel te hebben gekozen vanwege de hoofdpersoon, Jan-Henk Fietsma, een rasechte Fries die zich verrijkt voelt door moslims. Nadat Wilders deze verrijking van onze cultuur overtuigend in beeld heeft gebracht, wordt er een pagina uit een Arabisch telefoonboek gescheurd. Het is niet geheel duidelijk waarom Jan-Henk dit doet, al gaf Fietsma in een interview aan dat er een niet-halal slager op vermeld stond. Wilders heeft ook in de film : "James Blond" gespeeld. In deze film probeert hij de stembiljetten te vervalsen en gaat hij op naar avonturen, seks en hoeren.

Trivia[bewerken]

  • Geert Wilders probeerde tevens ook publiciteit te winnen met zijn film James Blond.
  • Geert Wilders heeft Onlangs een affaire met prinses Beatrix gehad.
  • Geert Wilders' negatieve houding jegens allochtonen ontstond toen zijn "speciale" vriendje er met een leuke Turkse jongen vandoor ging.
  • Geert Wilders kan erg genieten van de Arabische, Poolse en Antilliaanse keuken.

Bronnen[bewerken]


Scheldwoorden

Het A Woord · Het B Woord · Het C Woord · Het D Woord · Het E Woord · Het F Woord · Het G Woord · Het H Woord · Het I Woord · Het J Woord · Het K Woord · Het L Woord · Het M Woord
Het N Woord · Het O Woord · Het P Woord · Het Q Woord · Het R Woord · Het S Woord · Het T Woord · Het U Woord · Het V Woord · Het W Woord · Het X Woord · Het Y Woord · Het Z Woord

Kimberley Vlaeminck.jpg
Jongens en meisjes die aandacht zoeken

Ballenjongen · Boomknuffelaar · Bosjesjongen · Damschreeuwer · Dambrander · Discussiejongen · Mister Emmy · Grasmeisje · Kattenmeisje
Krantenjongen · Lavendeljongen · Maasmeisje · Mangelmannetje · Naaldenjongen · Pandaknuffelaartjes · Regelneven · Relnichtjes (Jut & Jul)
Richtingaanwijzers · Sjongejongen · Spekjongen · Sterrenmeisje · Peroxidejongetje · Zangaapjes · Zeilmeisje