Godvader

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
God houdt van dit artikel

Hij die Hemel en Aarde geschapen heeft, liet Zijn Alziend Oog op deze pagina vallen. En Hij zag dat het goed was, en zegende deze Pagina.
Creation of the Sun and Moon face detail.jpg
Brando.JPG Dit artikel draagt de goedkeuring van Marlon Brando
Ik ben misschien wel dood, hoewel, dat ben ik niet, maar ik weet nog steeds wat ik leuk vind... en ik vind dit leuk ~ Marlon


De Godvader

De Godvader (alias: the godfather, de schoonvader, Manfred de Boer, Don Corleone, Vito Corleone, Vito Andolini, Marlon Brando) is de vader van God, de opa van Jezus en de schoonvader van Maria (vandaar zijn bijnaam "de schoonvader").

Jeugd en gezin[bewerken]

De Godvader is geboren als Manfred de Boer in Doetinchem, als de zoon van Super de Boer en Helena Communismsm. Helena Communismsm is later schepper geworden van linkse politiek (Sovjet-Unie, overheid, dictatuur, gelijkheid, communisme, socialisme) en Super de Boer is later schepper geworden van rechtse politiek (Verenigde Staten, Hollywood, economie, kapitalisme, vrijheid, liberalisme, democratie). Maar eerst was dit een heel arm gezin in het arme boerendorpje Doetinchem. Doetinchem was het enige wat bestond. Het is niet bekend hoe Doetinchem is ontstaan, maar wat wel bekend is, is dat Super de Boer afstamt van de alleerste boer en dat Adam en Eva nooit iets met God te maken hebben gehad.

Manfred de Boer had een ongelukkig leventje en maakte weinig indruk op meisjes. In zijn ellende ging hij vaak naar het moeras waar hij vaak geraakt werd met bliksemstralen. Pas op 21-jarige leeftijd kreeg hij door dat deze bliksemstralen hem heel sterk maakten en de modder hem versterkende lagen gaf. Dit maakte Manfred het eerste goddelijke figuur uit de geschiedenis. Zijn ouders waren trots op hem. Manfred ging trouwen met Elizabeth II (later de koningin van Engeland) en kreeg een zoon genaamd Godfried de Boer.

Toen Godfried op 4 jarige leeftijd een hersentumor overleefde, voor die tijd zeer zeldzaam, werd hij door het Doetinchemse volk onsterfelijk verklaard en dus gezien als een heks. Godfried moest vluchten. Maar aangezien Doetinchem het enige was wat bestond kon dat niet. Godfried ontdekte de krachten die hij van zijn vader had geërfd en schiep Eden waar hij toen naartoe vluchtte, zijn naam veranderde in Fried Boer en een friettent begon.

Later schiep Fried de hemel en de rest van het heelal. Hij veranderde zijn naam in God.

Carrière[bewerken]

God regeerde vanuit de hemel, veelal met de hulp van zijn vader Manfred. De ouders van Manfred hielpen ook mee. Deze kregen echter heel verschillende ideeën en gingen scheiden. Bij de scheiding sond moeder Helena links en vader Super rechts tegenover de trouwambtenaar (vandaar de benamingen linkse politiek en rechtse politiek). De ouders gingen beide hun eigen ideeën over de wereld verspreiden.

God had enorm moeite met de scheiding van zijn vaders ouders. Toen God met Maria Jezus kreeg, zei hij dat zijn vader nu wel genoeg werk had geleverd, aangezien Jezus wel genoeg kon doen. Manfred was heel boos op God, omdat hij nu plotseling werkeloos was. Eeuwenlang liep Manfred door de hemel met het bordje “werk gezocht”.

Aarde[bewerken]

In 1891 besloot Manfred naar de Aarde te gaan, met de gedachte dat hij daar meer kans had om een baan te krijgen. Hij ging naar de Aarde, veranderde zichzelf in een baby en liet zich adopteren door twee mensen uit Corleone, Sicilië. Hij kreeg de naam Vito Andolini. Toen Vito opnieuw negen was, werden zijn ouders en zijn broer door een plaatselijke maffiabaas vermoord. Vito wist te ontvluchten en ging per boot naar New York. Aangekomen op Ellis Island registreert iemand van de immigratiedienst hem als "Vito Corleone", in de veronderstelling dat zijn woonplaats zijn achternaam is.

Vito Corleone ging zelf ook maffiabaas worden, en werd vanaf toen vaak Don Corleone genoemd. Ook kreeg de godvader opnieuw kinderen (dit keer geen goddelijke kinderen). Toen hij in 1955 een keer met zijn kleinzoon Anthony aan het spelen was ontdekte hij dat hij pedofiel was. Hij wilde voorkomen dat zijn nieuwe familie dit zou ontdekken en dus deed hij alsof hij een hartaanval kreeg. Bij de begrafenis ging hij snel de doodskist uit toen niemand keek. Hij veranderde zijn naam in Marlon Brando, verhuisde naar Hollywood en werd acteur. Daar ging hij toevallig zichzelf spelen als Don Corleone in de film the Godfather.

In 2004 ging hij zijn dood opnieuw in scène zetten en verhuisde hij naar Italië waar hij opnieuw Don Corleone ging heten en dit keer ging regeren.

Jostiband[bewerken]

Corleone-jostiband.jpg

Er zijn veel mensen die denken dat de Godvader op dit moment in een jostiband zit. Iemand uit een bepaalde jostiband lijkt namelijk verdacht veel op Don Corleone. De paus heeft daardoor veel kritiek op jostibands. Hij zegt: “zulke mensen mogen niet in jostibands zitten”. Al vele malen hebben mensen geprobeerd op het podium te komen om te kijken of deze man echt de Godvader is. Ze worden echter steeds door de beveiliging tegengehouden.

Stamboom[bewerken]

FamilieDeBoer.jpg

Italiaanse vlag.png
Dese articola is gescrefe door ene Italiano!
Italiaanse vlag.png

}