Hel

Uit Oncyclopedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Bouncywikilogo.gif
Voor de uilskuikens die de afgelopen eeuwen onder een rots hebben gelegen zonder krant of Twitter, heeft Wikipedia ook een artikel over: Hel.
Lachend kut kind.jpg Jullie hebben geen leven! 
Op dit artikel is door literair begaafde Emo's commentaar gegeven.

Bekijk het commentaar


Hel1a.jpg

De hel is een enorm pretpark (the happiest place under the earth!) ergens onder de aardkorst. De enige manier om er te komen is door dood te gaan of God vaak genoeg te beledigen. Meestal is dit laatste sneller. Naar de hel gaan noemen we ook wel verdoemd worden.

Geografie[bewerken]

De hel ziet er ongeveer zo uit:

 1. Aan de buitenkant bevindt zich een ongeveer 30 km dikke aardkorst.
 2. Dan krijg je 9 ringen die de 9 ringen van de hel voorstellen. Elke ring is opgebouwd uit 666 segmenten. Elk segment staat in contact met elke andere door een grote teddybeer. Om bij een ander segment te komen moet je opgegeten worden door de teddybeer, die je vervolgens weer uitschijt in het volgende segment.

Om in een andere ring te komen moet je met een waterglijbaan gaan, maar aangezien er maar weinig water is in de hel is het meestal lava. Er zijn ook nog andere portalen naar de hel, dat zijn gruwelijke plaatsen waar kinderen van 4 tot 16 jaar worden gemarteld en gehersenspoeld door demonen door volwassenen leraren genoemd.

In het midden van de hel staat een enorme kerncentrale met 20 lekkende reactoren die maar niet willen ontploffen. Daarom is in het midden de straling het grootst en daar zien de demonen er ook het lelijkst uit.

Regering[bewerken]

Satan is de opperheerser van de hel, maar de laatste tijd laat hij zijn zoontjes de andere 8 ringen besturen. Er zijn enkele verklaringen bedacht maar niemand weet het zeker waarom hij het niet zelf doet. De meest populaire theorie is dat Satan te druk bezig is met het veroveren van de wereld.

Vermaak[bewerken]

Aangezien de hel een enorm pretpark is, is er heel veel te doen. Meer zelfs dan in de hemel. Er zijn een heleboel attracties (achtbanen, botsautootjes,...) en nog een heleboel meer:

 • casino's,
 • bordelen,
 • coffeeshops,
 • honden- en paardenraces,
 • kermissen,
 • bioscopen en theaters.
 • kraakpanden
 • Duitsland
 • De privé vertrekken van Jezus(Ook hij was niet een heilig boontje, allé heilig was hij wel maar niet zo goed)

Veel mensen vinden het daarom ook niet zo erg als ze naar de hel gaan. In tegenstelling tot de hemel is het hier de bedoeling om lol te hebben.

Zie ook[bewerken]


Scheldwoorden

Het A Woord · Het B Woord · Het C Woord · Het D Woord · Het E Woord · Het F Woord · Het G Woord · Het H Woord · Het I Woord · Het J Woord · Het K Woord · Het L Woord · Het M Woord
Het N Woord · Het O Woord · Het P Woord · Het Q Woord · Het R Woord · Het S Woord · Het T Woord · Het U Woord · Het V Woord · Het W Woord · Het X Woord · Het Y Woord · Het Z Woord